Uitstekende zorg naar de klant toe.

Ik heb al verscheidene malen een bestelling geplaatst bij kristalonline en ik heb nog geen enkele keer hiervan spijt gehad. Het ruime aanbod van artikelen op de site, het gemakkelijk gebruik van de site, de snelle service naar de klant toe, de vele mogelijkheden om betalingen uit te voeren, de zorg en moeite dat gedaan word om de artikelen goed te beschermen voor transport. Niets dan positieve commentaar.

Uitstekende service

Uitstekende service, snelle levering, kwaliteitsvol en democratische prijzen

Hele fijne webshop!

Overzichtelijke webshop met mooie Swarovski stukken.

Product was niet op voorraad maar zij zijn speciaal voor mij op zoek gegaan naar dit product. Helemaal blij! En dan nog voor een super prijs ook. Ik ga zeker weer bestellen!

Gebruiks vriendelijke website. Goede en snelle afhandeling.

Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel hebben mij onmiddellijk geholpen

Service is super

Super snel en zeer goed verpakt

goede site lekker duidelijk,snelle levering en zeer goed verpakt altijd meedere keren besteld al

Positief.

Heel positieve ervaring. Toen ik belde of de bestelling vóór de verjaardag van mijn kleindochter kon worden afgeleverd, verzekerde de telefoniste mij dat dat het geval zou zijn. Ze heeft het beertje met de vergeet mij nietjes zelfs extra leuk ingepakt! En inderdaad het kwam op tijd. Mijn kleindochter is er heel blij mee.

Supernetjes en goed verpakt precies volgens afspraak!

Zeer goede ervaring, alle producten onbeschadigd en met veel zorg verpakt, ontvangen.

Prachtig beeldje!

Gekocht als cadeautje voor mijn tante. Supergoed verpakt en snelle verzending, allemaal voor een goede prijs, fantastisch toch! Ik raad deze website zeker aan!

Zeer goede service

Mooie Swarovski kerst ornamenten voor een mooie prijs

Sneller besteld en geleverd, dan bij Swarovski zelf. Dezelfde kerst ornamenten met de juiste verpakking, certificaten etc voor een redelijke prijs. Vriendelijke klantenservice, altijd bereid om je telefonisch te helpen en te woord te staan. Een top bedrijf!!!!

geweldig

prima en snelle afhandeling.

Mooi product, snelle levering.

Fijne bezorging alles naar wens

Toppie

Snelle levering en uitstekend verpakkingsmateriaal

Supersnelle levering

Supersnelle levering en heel goed verpakt. Dik tevreden met Kristalonline

Prima prijs en snel geleverd

Prima prijs, netjes op de hoogte gehouden van de voortgang en ook snel geleverd.

geweldig!!

Geweldig, snel en een goede service

Goed en snel gekeverd

Ben heel goed geholpen en gekregen wat ik wilde

goede webwinkel

Regelmatig Swarovski besteld bij Kristalonline. Nooit problemen ondervonden en de bestelling werd erg snel geleverd.

Supergoede en snelle levering

Ik ben zeer tevreden. Nu 2x besteld en beide keren erg goed.

Zowel product als afhandeling geheel volgens afspraak! Kortom: kan deze firma van harte aanbevelen!

Alles perfect!

Artikelen in nieuwstaat en supersnelle levering!

80 Rijksstraatweg

Numansdorp 3281 LW