Heel goede service. Vriendelijk. Snelle levering. Doe zo door. Een echte aanrader. Dikke duim.

Dit is de eerste keer dat ik via kristalonline een aankoop doe en het is me goed bevallen. Ook de prijs lijkt scherp te zijn al heb ik biet echt alle uithoeken van het internet verkent.

zeer goed

zeer vluge levering

Mooie producten en snelle levering.

Zoals gewoonlijk ben ik weer zeer tevreden over de staat van de producten en de snelle levering.

Heel mooi engel en prima service.

Heel mooi engel en prima service.

Snelle en uitstekende service

Byzonder fijn om zaken te doen echt een aanrader

Goede service en snel

Makkelijke en duidelijke site. Vlugge levering. Één kleine opmerking. Een bevestigingsmail van zodra de bestelling verzonden is zou wel fijn zijn. Voor de rest een goede ervaring.

Top!!!

Snelle levering, goed verpakt, kom zeker terug op deze site.

Prima service en snelle levering

We hebben meerdere keren wat besteld en gekocht bij jullie, alle keren was het prima in orde

Veel keus en snelle levering

Veel keus, snelle levering en nette prijzen.

Goeie service

Goeie firma

Ik ben als klant zeer tevreden over kristalonline

Ik ben heel erg tevede over contakt wat ik personelijk heb gehad en de verzending dat is alemaal volgens afspraak

ravie

je suis ravie d'avoir pu acquérir cette superbe pièce grâce à vous merci

Incredible transaction!

Have purchased from this seller twice. Great experiences!

prima en snelle service

prima afhandeling en keurig verpakt. bovendien ook nog eens een snelle levertijd

geweldig echt een aanrader

hele vriendelijke meneer staat je goed te woord goeie prijzen en snelle levering dus echt een goed bedrijf een echte aanrader gr schneider

Zeer correcte en snelle afhandeling

Ik heb al meerdere aankopen gedaan bij kristalonline en ben steeds heel tevreden geweest over de service en de kwaliteit.

Prima in orde

Veel keus, snelle afloop, verzekerd van het origineel en buitengewoon snelle verzending.

Alles liep vlot, snelle levering en goede service, een aanrader!

Snel geregeld, duidelijke website en stevig verpakt. Zal hier een volgende keer zeker terugkomen.!

Keurig in gepakt en door u verzonden.

Alleen G.L.S. Zet de doos met inhoud voor de deur en neemt niet eens de moeite om op de bel te drukken. Hierdoor kon ik niet tekenen voor ontvangst.

verkoper doet goed zijn best om je te helpen als je iets wilt

Ik wilde een artikel dat al niet meer verkrijgbaar was bij Swarovski, maar de verkoper heeft er alles aan gedaan om er toch nog aan te komen en het snel te leveren

ik had al een set swarovski theelichthouders en had ik gedacht afgaande op de foto's op de site dat deze blauwer waren maar omdat ik ze toch mooi vond he ik ze gehouden

Netjes correct zoals gewoonlijk

Doe al jaren zaken met deze mensen altijd goed netjes en beleefd

zoals altijd zeer goed...

bestelling zeer snel bezorgd...

80 Rijksstraatweg

Numansdorp 3281 LW