Pluspunten
Een top bedrijf ,zeer vriendelijk en komt afspraken na. Koop graag mijn swarovski bij Karel Kroon. Een zeer tevreden klant.
Pluspunten
Leuk bedrijf waar je veel goedkoper het swarovki kristal kunt kopen. En ze zijn ook altijd snel met leveren
Pluspunten
Prima verpakt en op tijd geleverd.
Pluspunten
Als tevreden, regelmatig terug kerende klant : ruime keus , prima prijs, betrouwbaar, snelle levering enz. enz. Kortom een uitstekende keus om hier Swarovski te kopen.
Pluspunten
Grote keus, eerlijke prijs en perfecte levering
Verbeterpuntenals er iets niet beschikbaar is , dit niet vervangen door iets anders.Dit is maar een kleinigheid: ik bestelde een display voor Koedoe en kreeg omdat het niet beschikbaar was een display voor Olifant.
Pluspunten
Snelle levering. Goefe prijzen
Pluspunten
Snelle levertijd en een gratis product bij een grote bestelling.
VerbeterpuntenSommige doosjes hebben een erge rooklucht.
Pluspunten
Duidelijk informatie hoe te bestellen.
VerbeterpuntenMisschien wat uitbreiding van Disney kristal en dan met name minnie, Mickey. En nieuw Goofy.
Ga zo door, wij zijn heel erg tevreden !
Pluspunten
meestendeels van de producten sterk in prijs verlaagt overzichtelijke site duidelijke inhoud producten snelle service verschillende betaalmogelijkheden
Verbeterpuntensommige foto's van producten ontbreken de prijzen bij sommige producten zijn onduidelijk waarom deze zoveel kosten
Pluspunten
Zeer betrouwbaar
Pluspunten
Alles is positief aan dit bedrijf. Ik bestel al jaren naar alle tevredenheid.
VerbeterpuntenGéén verbeterpunten.
Pluspunten
Groot assortiment, snelle levering, goede prijs
Pluspunten
Alleen maar goede dingen over Kristalonline , blijf zo verrassend eerlijk en snel. Vriendeleijke groet Christine
80 Rijksstraatweg
Numansdorp 3281 LW