Prima,

Artikel 100%, zeer goed verpakt en snel.

Snel en goed

Goed verpakt en snel geleverd dus kan niet anders zeggen als prima

Top bedrijf !

Zeer mooie aankoop gedaan , goeie service , snel verzonden en goed verpakt

Geweldig zeer tevreden

Prima verzorgd snel en degelijk verpakt maar ik wil de Firma bedanken voor de extra levering van mijn laatste bestelling j.l.

Herroeping van de matige beoordeling SCS Swarovski Grumpy

Na overleg met een medewerkster van Kristalonline herroep ik mijn vorige beoordeling en geef toch 10/10 voor de SCS 2019 Grumpy dwerg. Mijn vermeende tekortkomingen werden op heldere wijze uitgelegd. Bij nieuwere Swarovski-stukken wordt er geen attest meer geleverd en het achterovervallen van de dwerg is wellicht te wijten aan een niet al te best ontwerp van Swarovski zelf op gebied van balancering. Dus uiteindelijk bijzonder tevreden, ook over de snelle respons van Kristalonline. Graag tot een volgende keer. Groeten.

Perfecte uitvoering van het contract

Goede verwerking van de bestelling. Aankomst van pakket zeer goed verpakt en veilig.

Super.goede service en communicatie

Heel plezierig zaken doen door hun snelle service en goed advies.

Heldere site en snelle levering.

De website van KRISTALONLINE is duidelijk en werkt makkelijk voor wat betreft het maken van een keuze. Eenmaal iets gekocht is het daarna snel thuis geleverd.

Uitmuntend

De levering is binnen één dag . Op tijd en netjes verpakt. Zonder problemen geleverd.

Bestelling geplaatst en alles is netjes en zeer veilig in luchtzakken verpakt en bezorgd. Voor unieke stukken zeker weer bestelen bij Kristalonline.

Vendeur 5 etoiles

Tout est parfait, de la commande à la livraison

Vlug geleverd en heel goed verpakt

Alles OK

Professioneel ingepakt

Exceptional service and shipping care!

The service was exceptional. The sculpture was packaged above expectation to ensure it arrived perfect. I will absolutely purchase from again! Thank you

Prima firma

Mooie kwaliteit! Altijd snelle en verzorgde bezorging! Goede prijzen!

Super snelle correcte vriendelijke afhandeling geweldige service

Laat besteld en tog op tyd ontvangen. Heel vriendelijk en behulpzaam bij contact naar aanleiding van vragen.

ZEER GOED

BEN HEEL TEVREDEN ALLES IS HEEL GOED VERPAKT EN WORDT IN EEN PERFECTE STAAT GELEVERD.

Alles mooi verpakt en intakt alsook vlugge levering

Super kwaliteit, snelle verzending en eerlijke service!

Perfect snel geleverd

Perfecte en snelle levering, goed verpakt

Snel en correct

Mooie sterren en netjes en snel geleverd

Zeer tevreden.

Dit is voor mij de eerste keer dat ik bij Kristalonline heb besteld.Levering zeer snel en ook netjes ingelicht dat er bij een artikel niet een originele doos bij geleverd kon worden.Ben erg tevreden.

Geweldig!

Mijn ervaring met kristal online is in 1 woord geweldig! De tijd tussen bestellen en bezorgen klopt. De verpakking is buitengewoon goed. Kortom: ik ben zeer tevreden

Top service!!!

- Heel vriendelijke mensen - Snelle verzending - pakketjes worden goed ingepakt waardoor er geen beschadiging kan plaats vinden - Betrouwbaar - Meermaals besteld en ga dit in de toekomst zeker nog doen

Fijne shopervaring

Ik vond het erg fijn om bij jullie te bestellen. Het personeel nam contact met mij op toen bleek dat er een mini beschadiging op mijn beeldje zat en dat ook nog de laatste bleek te zijn. Ik kreeg toen korting en toen ik vroeg of ze dan een ander beeldje erbij konden doen hetzelfde als de korting was dat geen probleem! Het kwam erg snel aan en had daardoor toch nog een leuke verjaardag. Al met al top service! Hier ga ik vaker bestellen.

80 Rijksstraatweg

Numansdorp 3281 LW