Perfekt

Finde immer wieder Figuren, die ich gerne haben möchte. Zwar ist der Versand nach Österreich doch höher, aber dafür sind die Figuren weit aus günstiger. Sehr gut verpackt. Ein kleines Manko habe ich doch, da einige Figuren nur Abholung sind. Schade, aber da dürfte das Risko zu hoch sein, dass sie brechen können. Trotzdem 5 Sterne, bin sehr zufrieden

GREAT ;)

Transaction TOP

Tevreden en goede service

Zeer tevreden, goed geleverd, is goed verpakt, content

Prijs kwaliteit is perfect. Zeer snelle levering.

alles positief

Goede verpakking, snelle verzending

Heel uitgebreide collectie

Shop heel graag bij Kristalonline. Betrouwbaar, alle decoraties worden heel goed verpakt verzonden, snelle afwikkeling en levering. Ben er heel tevreden mee en doe voor nu en in de toekomst graag zaken met hun.

Kopen bij Kristalonline is altijd goed

Bij Kristalonline heb je redelijk veel keuze. De aankoop wordt goed ingepakt en wordt snel geleverd.

zeer te reden

Heb vaker wat besteld. Altijd goed verpakt . IN IN GODE STAAT ,MOGEN ONTVANGEN . sNLEE VERZENDING

Pakket netjes verpakt ontvangen. Top service !

Betrouwbaar

Duidelijke site. En goede levering. Netjes verpakt.

Geweldig.

Top levering.

Steeds topkwaliteit en zeer goede dienstverlening. Echt een aanrader.

zeer vlotte service

prima ervaring

ALLES ERSTKLASSIG!

Von den angebotenen Artikeln über Kommunikation, Preis, Versand/Verpackung wirklich absolut TOP!!! Da macht einkaufen richtig Spaß! Eine klare Empfehlung!!

Mooie producten, persoonlijk contact en snelle service!

Mooie prijzen en je word vriendelijk geholpen

Al een paar keer iets opgehaald, wordt vriendelijk te woord gestaan en het als je iets koopt ook zonder doos wordt goed ingepakt voor de terug reis.

Absolut empfehlenswert und verlässlich.

Fragen zum Artikel per Mail wurden umgehend beantwortet. Der Versand war schnell und die Ware vorzüglich verpackt. Im Shop ist eine sehr große Auswahl auch an nur noch schwer erhältlichen Artikeln.

Prima geregeld, snel geregeld in een woord super

Perfecte service.

Zoals al meerdere keren is de service weer zeer goed , mooi item gekocht en naar tevredenheid .

Snel geleverd. Goed verpakt. Twee leuke beeldjes voor een mooi prijsje

Verrast....snel ...heel goed verpakt

Súper leuke Toekan!!!

Ik vind dit Toekan kristal beeldje hélemaal geweldig!

Goede ervaring! S elle reactie, goede prijs en s elee verzending!

Nette prijs gegeven voor enkele artikelen, ik ga hier zeker weer bestellen!

Prachtig kristal zonder beschadiging,ook als je het zonder doos besteld wordt het keurig en veilig verpakt. Ik wil zelf gewoon mooi swarovski kristal en certificaat heb ik niet nodig omdat ik het niet verkoopt. Natuurlijk is dit ook mogelijk en de orginele doos. En de prijs is lager dan elders. Ik bestel al geruime tijd via kristal online en ik vind het in een woord Fantastisch en zeker aan te bevelen.

prima kwaliteit, snelle levering

Prima kwaliteit, zeer snelle levering , top

80 Rijksstraatweg

Numansdorp 3281 LW