Pluspunten
Ik ben zeer tevreden over deze swarovski stukken ze zijn echt en heel mooi. Zeer snelle levering, heel goede verpakking, goede prijs en snelle levering. Echt een aanrader.
Pluspunten
Snel geleverd ondanks de kerst.
VerbeterpuntenIk kan geen verbeterpunten noemen.
Pluspunten
Pracht service. Alles mooi en veilig ingepakt. Geweldige communicatie.
VerbeterpuntenMisschien meer 'track & tracé' informatie.
Pluspunten
Snelle levering netjes gebeld over door mij verkeerd opgegeven postcode. Wij bestellen zeker nog meer.
Pluspunten
Snel geleverd ondanks de kerst
VerbeterpuntenHoop afval door veel te grote verpakking, verpakking beter aanpassen aan de grote van het bestelde.
Pluspunten
Heel overzichtig en per categorie opgesteld. Wat we al ontvangen hebben was van goede kwaliteit en voldoende beschermt voor verzending. Heb de site via vrienden en zal hem zeker aanraden aan anderen.
VerbeterpuntenBeter vermelden hoelang het duurt voor de bestelling bij de klant gaat geleverd worden. Nu wachten we soms weken zonder dat we weten wanneer we de bestelling mogen verwachten.
Bedankt voor uw beoordeling. Wat vervelend dat u lang heeft moeten wachten. Echter heeft u één of meerdere artikelen besteld welke de 'status' bestellen hebben. Dit betekend dat het artikel besteld wordt en over 1 tot 3 weken geleverd wordt. Deze melding verschijnt wanneer u het artikel toevoegt aan uw winkelwagen. Vaak wordt er over deze melding heen gelezen. Wij hopen u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd, om zo verdere misverstanden te voorkomen. Met vriendelijke groet, Kristalonline
Pluspunten
Snel geleverd en goed verpakt.
VerbeterpuntenDe boekjes/certificaten in de doosjes stonken vreselijk naar rook/sigaretten :-( niet zo fijn als cadeautjes.
Hartelijk dank voor uw beoordeling, Dat is inderdaad vervelend. Wij kopen partijen en weten niet altijd waar de artikelen/doosjes opgeslagen hebben gelegen. Dit kan voorkomen. Dit is de eerste opmerking welke wij dit jaar hierover hebben ontvangen. Wij gaan hier zeker extra aandacht aan besteden om dit in de toekomst te voorkomen. Wij hopen dat de prijs die u heeft betaald (30% van de oorspronkelijke prijs) dit een beetje goedmaakt. ps. Indien u niet tevreden bent mogen bestellingen altijd retour gezonden worden. Met vriendelijke groet, Kristalonline
Pluspunten
Klantgericht en klantvriendelijk, bereid om altijd net iets meer moeite te doen.
VerbeterpuntenGewoon lekker doorgaan en service gericht blijven
Pluspunten
gewoon perfect
Verbeterpuntenniets op aan te merken
Pluspunten
Kwaliteit en snelle levering
Pluspunten
Betrouwbaar en goed
geen
Pluspunten
Snelle levering en goede service
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Prima zoals het gegaan is, mail wanneer je het kan verwachten.
VerbeterpuntenGeen verbeter punten alles prima.
Pluspunten
Snelle levering al een paar keer daar besteld altijd snel en heel!
Pluspunten
Ik ken dit bedrijf al jaren. Het is het enige bedrijf waar ik mijn Swarovki artikelen met een gerust hart koop. De kwaliteit is top en ze doen wat ze beloven.
Pluspunten
Altijd alles prima in orde!
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Fijne website om je verzameling niet te duur aan te vullen. Ruime keuze en ook nog de nodige info erbij voor je eigen administratie aan te vullen.
Pluspunten
Snelle levering. Bedrijf doet wat het belooft op haar site. Site is duidelijk.
Pluspunten
*ruime keuze *snelle levering *je kunt er zeker van zijn dat het dé echte Swarovski is *je wordt op de hoogte gehouden dat ,als het gewenste product er niet is, het wel weer voorradig is *snel antwoord op je vragen
Pluspunten
De ene dag besteld, volgende dag in huis. Zeer snelle levering dus. Goed en netjes verpakt.
Pluspunten
Ruime keus, prima prijs, snelle levering, goede service. Kortom een aanrader.
80 Rijksstraatweg
Numansdorp 3281 LW