Pluspunten
Prima telefonisch geholpen. Dito levering!
VerbeterpuntenHou de website up to date
Pluspunten
Snelle en goede levering voor een scherpe prijs
Pluspunten
tout est ok.
Verbeterpuntenvoir de nouvelles pieces
Pluspunten
eignlijk alles
Jammer dat het jaarlijkse cadeau niet toegevoegd was aan de toegezonden bestelling !!! (misschien te vroeg besteld dit jaar !)
Pluspunten
Heel goed bedrijf mooie spullen en prima service.
VerbeterpuntenKan niet beter.
Pluspunten
snelle servies
Pluspunten
zeer snelle levering, en uitstekend product,
Pluspunten
Geweldig bedrijf. Een super goede prijs /kwaliteits verhouding. Snelle levering en producten heel goed en degelijk verpakt.
Pluspunten
Zeer snelle en correcte levering.
Pluspunten
Zeer verzorgde verpakking, vlugge levertijd.
Pluspunten
Krijg op elke vraag netjes antwoord terug, stukken worden netjes verpakt,retour word netjes afgehandeld, en stukken worden snel geleverd
VerbeterpuntenHet enige wat jammer is dat met de track and trace je nooit kan zien welk tijdvak je pakje geleverd word
Pluspunten
Pluspunten
Heb al veel geld uit gegeven voor ik bij jullie terecht kwam. Had ik deze site al eerder op gemerkt had dat me veel geld kunnen besparen. Ik blijf terug komen ook al duurt eventjes voor ik 250€ gespaard heb om dan geen verzendingskosten te moeten betalen.
Pluspunten
Snelle levering, goede kwaliteit.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
ben nog steeds heel tevreden.
Verbeterpuntengeen
80 Rijksstraatweg