Pluspunten
Meerdere keren hier al iets besteld, en altijd is het goed verpakt en snel verzonden.
VerbeterpuntenOp dit moment niets
Pluspunten
snelle aflevering en alles netjes en goed ingepakt
Verbeterpuntengaat goed zo
Pluspunten
Prijs en kwaliteit en levering zijn super
VerbeterpuntenIets makkelijker of uitgebreidere zoekfuñctie
Pluspunten
alles wordt steeds prima afgehandeld. De verzending gebeurt correct en snel
Verbeterpuntengeen verbeterpunten. Alles o.k
Pluspunten
heb geen punten is gewoon super alles
Verbeterpuntennvt is gewoon goed
Pluspunten
Alles prima verzorgd en in orde!
Pluspunten
Ben zeer blij dat ik deze site van Kristalonline gevonden heb ,veel keuze,weinig geld en zeer vlug bediend.
Pluspunten
Betrouwbaar en goede services !
VerbeterpuntenGa zo door...top !
Pluspunten
Volledig betrouwbaar. Prijs- kwaliteitverhouding uitstekend. Kortom een volledig verdiende 10 op alle punten.
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Heel betrouwbaar. Al meerdere malen een bestelling geplaatst. Top bedrijf!
Pluspunten
Prima prijzen, snelle levering en uitstekende communicatie. Zeer zeker aan te bevelen.
Pluspunten
Snel geleverd, toen geleverde beschadigd bleek werd er meteen, na 1 telefoontje, een nieuw exemplaar verzonden. Verzenkosten werden ook vergoed. Het nieuwe pakket was er zoals toegezegd binnen 2 dagen.
Pluspunten
Snelle levering, goed verpakt. Een aanrader.
Pluspunten
zeer snelle levering topkwaliteit tegen een aanvaardbare prijs
Verbeterpuntengeen verbeterpunten
Pluspunten
Zeer snelle levering en een perfect overzicht op internet.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Heel goed bedrijf, een aanrader.
Pluspunten
Afhandeling en levering is snel. Een beeldje was niet helemaal heel, maar na een mailtje werd keurig opgelost.
Dat is vervelend maar dat hebben wij niet gezien. Wij versturen normaal gesproken geen stukjes waar iets aan mankeert. Natuurlijk ruilen wij dit om. Ons excuus voor het ongemak. U zult begrijpen dat wij streven naar een 10. Wij willen u vragen uw beoordeling in de toekomst pas te geven nadat een eventueel probleem is opgelost.
Pluspunten
Het is oed zo
Pluspunten
prima site. Snel afgehandeld. Veel keus.
Verbeterpuntenheb ik niet en kwaliteit heb ik niet veel verstand van.
Pluspunten
Zie boven
VerbeterpuntenNvt
80 Rijksstraatweg