Pluspunten
VerbeterpuntenHet doosje waarin het swarovski beeldje verpakt zat stonk ontzettend naar sigarettenrook (of het rook naar de piepschuimdingetjes die ook in de doos zaten, maar iig stonk het doosje). Aangezien het een cadeau was, was dat minder leuk om te geven.
Het waren de schuimkorrels die verkeerd waren opgeslagen. Het probleem is opgelost zodat het niet meer voorkomt.
geen verbetering alles ok
Pluspunten
Ben super tevreden,is goed zo
Pluspunten
Snelle levering alles perfexpct in orde , contact via telefoon/ email is snel en perfect
VerbeterpuntenGeen. Gewoon zo doorgaan
Pluspunten
De bestelde artikelen werden snel bezorgd en waren goed ingepakt. Een mis_communicatie werd snel opgelost, terwijl de fout misschien bij mij lag. Klasse!
VerbeterpuntenGeen
Wij hebben u geprobeerd te bereiken maar het opgegeven telefoonnummer is niet in gebruik. Vanwege de drukte konden wij u niet eerder een berichtje sturen. Wel hebben wij direct de pen alsnog naar u toegestuurd. Welke u inmiddels ontvangen moet hebben. Wij willen nog wel opmerken dat u bij de bestelling geen pen heeft gekozen. Zie hiervoor uw bestelbevestiging. In dit geval doen wij een willekeurige kleur bij de bestelling. Mogelijk dat u deze per ongeluk heeft weggegooid bij het overgebleven verpakkingsmateriaal in de doos.
Pluspunten
super goede service. snel bezorgd en heel fijn mailcontact, mailtjes werden snel beantwoord. Zéér tevreden!
Pluspunten
Geweldige servies, klantvriendelijk fijn dat je kunt reserveren,
Pluspunten
Niets aan af te dingen.
Pluspunten
De snelste bestelling en levering die ik heb meegegemaakt!
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
uitgebreid collectie goede prijs snelle levering
Pluspunten
Heel voordelige prijzen, heb hier beeldjes gevonden waarnaar ik al lang op zoek was, maar die al jaren uit de winkelcollectie zijn (jaren 80 en 90). Zeer voordelige prijzen. Snelle levering en alles zeer goed en veilig ingepakt. Dozen en certificaten worden effectief meegeleverd. Alle beeldjes waren ook echt (controle op swarovski-logo). Een echte aanrader.
VerbeterpuntenVerbeterpunt: het trackingsysteem werkte helemaal niet goed. Ik kon enkel zien dat de bestelling was vertrokken maar de echte details inzake leverdatum en tijdstip werden nooit ingevuld. Dit zou wat meer up to date moeten gehouden worden. Qua prijzen 1 opmerking de disney-collectie blijft heel duur voor 2dehands te zijn. Verder alles prima.
Pluspunten
Zoals altijd een goede en snelle service. Correcte afhandeling en heel klantvriendelijk. Kan niet beter.
Pluspunten
Goede en snelle communicatie omtrent levering en websiteproblemen. Altijd vriendelijk te woord gestaan, zowel over email als per telefoon.
VerbeterpuntenWerking van de website i.v.m. cadeaubonnen. Als item in de winkelwagen gedaan is en men verder wil winkelen, moet men weer helemaal van voren af aan het hele process doorlopen om bij het volgende item te komen.
Pluspunten
Zie beoordelingen
VerbeterpuntenWat meer aandacht aan de foto's, sommige zijn erg donker, bijv. Kris Beer Kerst 2013. Als wat meer aandacht krijgt dan is het helemaal perfect.
Pluspunten
snelle levering en scherpe prijzen. super
Controleer uw vervoerder op de afleveringsregels,want DAADWERKLIJK tekenen voor ontvangst is een ingebouwde veiligheid voor uw bedrijf.
80 Rijksstraatweg
Numansdorp 3281 LW