Pluspunten
Snel en duidelijk
VerbeterpuntenVrij aan de prijs
Pluspunten
gewoon toppie kun je goed zaken mee doen
Verbeterpuntenkan niet beter
Pluspunten
Na de eerste bestelling te hebben gedaan werden de producten zeer snel geleverd in een uitstekende verpakking. Helaas was één van de producten niet helemaal in orde, dat lag niet aan de winkel, maar aan de verpakking van swarovski. Meteen gebeld met Kristalonline en zonder problemen kon ik het doosje terugsturen en iets nieuws bestellen. De nieuwe bestelling was iets duurder en ik verwachtte een factuur voor het meerdere. Niets was minder waar, de nieuwe beeldjes werden zonder meerkosten opgestuurd en waren een dag later bezorgd. Nog op tijd voor het verjaardagfeest. Bedankt voor deze uitstekende service Kristalonline, volgende bestellingen voor swarovski beeldjes zal ik zeker bij jullie plaatsen!
Pluspunten
Kan geen minpuntje vinden, ze doen wat ze zeggen en ze zeggen wat ze doen.
Pluspunten
Dit zijn geweldige mensen waar ik al jaren mijn kristal koop. Nog nooit heb ik een klacht gehad. Alles wordt netjes tot in de puntjes geregeld.Dank je wel karel en Alida
Pluspunten
zie waardering van de verschillende onderdelen
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
s'ochtends besteld, de volgende dag in huis. Het Kristal was goed ingepakt, dus kon het niet mis gaan. De volgende keer bestel ik beslit weer bij Kristalonline.
VerbeterpuntenGeen verbeterpunten.
Pluspunten
alles PRIMA in orde, als er problemen zijn, worden die altijd onmiddellijk opgelost.
Verbeterpuntengeen verbeterpunten te vermelden!
de verpakkingen vonden wij erg naar rook stinken.
Pluspunten
Zeer klantvriendelijk en goede kwaliteit. Vanwege een nalevering werden wij onmiddellijk gebeld met excuses voor de vertraging. Binnen een week was de nalevering in huis, met een extra presentje.
VerbeterpuntenIk kan ze niet noemen. Dit was onze eerste ervaring met Kristalonline en als dit wordt voortgezet hebben wij geen tips of verbeterpunten te melden, als alleen: vooral doorgaan!
Pluspunten
Ik zocht een disney kristal set van Swarovski die al sinds 2011 uit de collectie van Swarovski zelf is. Daardoor moest ik zoeken naar andere winkels zo heb ik verschillende winkels gezien en was uiteindelijk kristalonline degene die de doorslag gaf aangezien zij het goedkoopst waren. Voor de zekerheid probeerde ik telefonisch contact te krijgen om te zien of de set daadwerkelijk nog wel op voorraad was. Dit ging wat moeilijk bij de 4e keer proberen kreeg ik contact. Daarna meteen mijn bestelling geplaatst en voor mij moet het pakketje dan naar België. Dit was lekker snel gedaan 2 dagen na de bestelling had ik het pakketje thuis liggen. Goede service!
VerbeterpuntenNeem wat sneller de telefoon op! omdat het een webshop betreft kreeg ik een beetje argwaan omdat de telefoon niet werd opgenomen. Achteraf geheel onterecht!
Pluspunten
alles piekfijn in orde, niks op aan te merken
Verbeterpuntengeen verbeterpunten, doe zo verder
Pluspunten
Fijn dat er in overleg gekeken wordt wat te doen als iets op dat moment niet leverbaar/op voorraad blijkt te zijn.
Pluspunten
Ik zou het niet weten, ben over alles tevreden.
VerbeterpuntenIk zou het niet weten.
Pluspunten
ALTIJD ZEER SNELLE LEVERING IN PERFECTE STAAT.
Pluspunten
Na een jaar geleden een zoekopdracht te hebben geplaatst en zelf gedacht dat het niet zou komen, Super verrast dat ik een bericht kreeg dat het produkt binnen was, gelijk besteld en een dag later in huis SUPER!.
Pluspunten
- Snelheid - Gratis cadeau ingepakt - Binnen 1 dag bezorgd - Goede prijssstelling
Verbeterpunten- Website had wat ouderwetse informatie over alternatieve betaalwijzen (paypal)
80 Rijksstraatweg
Numansdorp 3281 LW