Pluspunten
Ben heel tevreden met Kristal online leuke aanbiedingen niet duur en snelle en hele goeie en correct verpakte levering kortom mijn ideale online winkel hopen dat we nog in lengte van jaren kunnen profiteren en genieten van hun aanbiedingen
VerbeterpuntenVoor mij zijn er geen verbeterings punten op te noemen blijf zo als U bent en hopen nog op een prettige samen werking heel veel succes
Betreft nm de bezorging via GLS: Via track & trace kunnen aangeven in welke tijdsperiode bezorgd gaat worden (bijv. 's morgens, 's middags of tussen ..... en ...... uur). Ik kon ook niet bij de 'Flex-Delivery-Service'!
Pluspunten
Alles is goed, niks meer te zegen!
VerbeterpuntenGeen!
Pluspunten
snelle levertijd prijs
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Zeer duidelijke beschrijving en foto,s op hun site. Snelle levering
Pluspunten
snelle service
Pluspunten
snelle levering in degelijke goede verpakking, Alles tot volle tevredenheid.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Ben buitengewoon tevreden over kristalonline
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Goede overzichtelijke website. Bijzonder klantgericht en klantvriendelijk. Communicatie en afhandeling beleefd en correct. Artikelen van goede kwaliteit en goed verpakt. Mijn complimenten! Er zijn niet veel webwinkels die op deze manier klanten benaderen en behandelen. Dank u!
VerbeterpuntenOp dit moment heb ik geen tips of "verbeterpunten".
Pluspunten
Prima verpakking Levertijd is goed Verzendkosten worden niet in rekening gebracht (daardoor bestel ik sneller)
VerbeterpuntenNiet bij ieder product zit een certificaat. Niet ieder product is helemaal gaaf (zonder dat ik dat wist)
Bedankt voor uw beoordeling. Hierbij een korte reactie op de verbeterpunten. -bij de nieuwe collectie worden vanaf begin 2012 geen certificaten meer geleverd. -indien een stuk niet geheel gaaf is kan dit zonder meer worden omgeruild of worden teruggezonden waarna wij het bedrag direct terugstorten op uw rekening. Meer informatie hierover vind u op onderstaande pagina - http://www.kristalonline.com/bezorg_informatie
Pluspunten
prima bedrijf het bezorgen met de grootste voorzichtig kan niet beter
Verbeterpuntenik heb geen min punten
Pluspunten
mooie website
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Leuke aanbiedingen, snelle levering op dinsdag ondanks het weekend dat er tussen zat.
Pluspunten
Goede herstelactie bij onvolkomendheid besteld product.
Pluspunten
gemakkelijk vind ik de betaling
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Kristalonline wil ik bedanken !
VerbeterpuntenKleijne tasje bij,als je wil aan iemand geven...
80 Rijksstraatweg
Numansdorp 3281 LW