Pluspunten
snelle levering Goed verpakt Zeer voordelig Betrouwbaar
VerbeterpuntenIk kan geen verbeter punten noemen,ben dan ook zeer tevreden. Ga zo door.
Pluspunten
ben echt heel tevreden over jullie niks geen min punten fijne tweede paas dag groet en mvg tiny van der meer
Pluspunten
Goede communicatie. Was helaas niet meer voorradig. Had wel al via Ideal betaalt maar kreeg het snel terug. Werd telefonisch meteen op de hoogte gebracht dat het helaas niet voorradig was en uiteindelijk ook nog voor de teleurstelling een mooie swarovski pen gekregen. Netjes opgelost.
VerbeterpuntenDe website meteen up-to-date houden. Als ik bijvoorbeeld Hello Kitty klik zijn ze niet meteen allemaal te zien die te koop zijn. Bij de ene Hello Kitty wordt er gezegd dat er nog bijv. 3 verschillende te koop zijn. Pak je een andere Hello Kitty blijkt er toch weer 5 verschillende te koop zijn. Heel verwarrend. Maar verder ziet het er goed uit.
Pluspunten
zeer correcte leveringen en netjes verpakt. prima internetsite.
Pluspunten
prima kwaliteit - verzorgde verpakking - snelle verzending
Verbeterpuntenmisschien proberen verzendingskosten iets te drukken
Pluspunten
Goede prijs en correcte service. En zeer snelle levertijd.
VerbeterpuntenHet was de eerste keer dat ik wat besteld had en het was beschadigd bij aankomst. Wordt wel goed opgepakt en opgelost. Maar de verzendkosten zijn toch wel erg hoog.
Dat vonden wij zelf ook. Het stond al op de planning de verzendkosten aan te passen en inmiddels is dit doorgevoerd in onze webwinkel. Binnen Nederland zijn de verzendkosten nu € 5,95 en naar België en Duitsland € 9,95.
Vind de verzendkosten best wel veel!!!! Vooral als je het als een kadootje aan iemand wilt geven!! Om dit toch een beetje te reduceren moet ik langer wachten met bestellen!! Dit om wat meer artikelen dan tegelijkertijd te bestellen!!
Pluspunten
Perfecte, correcte en snelle afhandeling van onze bestelling. Echt een aanrader. Proficiat !!!
Pluspunten
Je bestelling wordt netjes en veilig verpakt geleverd
Pluspunten
Snelle levering na bestelling met soms een klein kadootje.
VerbeterpuntenZou het niet weten. Ga zo door.
Pluspunten
Als je belt of besteld word je altijd op een vriendelijke en behulpzame manier geholpen
Pluspunten
snelle levering, goede service, goed contact
Verbeterpuntenniets
Pluspunten
Komen alles na wat er beloofd wordt.
VerbeterpuntenVooral zo door blijven gaan !!!
Pluspunten
- Betrouwbaar - Snelle levering - Goede prijs kwaliteit - up to date
VerbeterpuntenBeantwoording van email aan info@ is minder goed, (geen antwoord)
Pluspunten
Is gewoon een zeer goede verkoper, betrouwbaar, zeer goede communicatie, goede prijs, gewoon perfect
Verbeterpuntenwat zeer goed is kan men niet verbeteren
Pluspunten
goede service en snelle levering
Pluspunten
Duidelijke website.
VerbeterpuntenNiets
80 Rijksstraatweg