TOP kwaliteit, TOP service!

TOP kwaliteit, TOP service!

Goede service en vriendelijk personeel

Zeer goede service en goede kwaliteit en vriendelijke en correcte behandeling. Tof, zeer tevreden. En nog bedankt Karel.

Positief

Goede afhandeling en snelle levering.

Uitstekend verzorgd

Alles netjes in gepakt en op tijd geleverd

Super goed

Goed verpakt en verzonden Vriendelijk

accuraat, keurig en punctueel

via overzichtelijke site bestelling gedaan , betalen en bestellen gaat zeer makkelijk. afleveren product prima verzorgd

Duidelijke omschrijving en snel in huis.

Duidelijk met juiste maten weergegeven en goed verpakt verzonden meerdere bestellingen gedaan en altijd positief.

snelle en goede service

zeer goed

Meestal zijn de prijzen goed.

Betrouwbaar, goed verpakt en snelle levering

Je wordt vriendelijk en vlot geholpen. Servicegericht bedrijf

Fantastische Service

Vlotte en zorgvuldige levering, Communicatie Prima !!

uitstekende service

Uitstekende service - inhoud in de doos is goed verpakt - te vrede klant

Goede service, alles wordt super verpakt.

Alles wat ik tot nu toe heb besteld is prima behandeld en geleverd. Alleen maar positieve ervaringen.

fijne levering

vlotte levering goed en veilig verpakt. op tijd geleverd

Mooie prijzen ,goede service, snelle levering Goed verpakt zeer tevreden

Keurig

Niets mis met de service.

Niets mis met de service. Alleen jammer dat je minimaal voor 250 euro moet bestellen ivm gratis verzending.

Geweldige klantenservice en snelle levering

Geweldige klantenservice en snelle levering

zoals altijd goede service en snelle bezorging.

In het begin ging ik altijd de stukken ophalen.Maar tegenwoordig laat ik het bezorgen,en dat gaat altijd goed.

overzichtelijke site en snelle levering

zie boven

Goede service en perfecte verzending.

Bestelling netjes behandelt en goed contact als er stagnering is in de verzending👍Ik zal u zeker bij andere aanbevelen. Vr. Gr. Rita korthof

Uitstekende service en gedienstig personeel

Duidelijke antwoorden op mijn vragen. Zorgvuldige verpakking en super snelle levering.

Gemakkelijk online te bestellen?

heb nogal besteld en altijd goed behandelt en op tijd bestelt. Zeker geen klachten of zo. Goed werk.

Besteld betaald bezorgd!Echt een hele goede service en onwijs mooie kristallen en betaalbaar

Geweldige service

Geweldige service. Snel en heel goed verpakt... Goede communicatie

Rijksstraatweg 80

3281 LW Numansdorp

0186-620362

Over Kristalonline

Hallo Verzamelaars van Swarovski Kristal. Wij verkopen Swarovski Kristal tegen betaalbare prijzen met een service zoals de consument dat mag verwachten. Met meer dan 6.000 artikelen op voorraad behoren wij tot grootste leveranciers van het prachtige Swarovski Kristal. Wij zijn gespecialiseerd in Swarovski Kristal dat uit het assortiment is en verkopen de huidige collectie met korting.