Pluspunten

Zeer vriendelijk en behulpzaam. Ruime keuze aan kachels met de echte top merken! Zeer snelle service/levering en installatie. Absoluut verstand van zaken.

Pluspunten

Komen afspraken na en verrekenen achteraf eventueel niet gebruikte materialen vanuit zichzelf (hoeft niet over gediscussieerd te worden). Prima. Ook vriendelijke communicatie.

als ik iets zou moeten noemen dan is het vooraf beter te communiceren hoe land de plaatsing duurt. Daarmee kweek je extra begrip voor de prijs. Maar verder was het geen enkel probleem.

Pluspunten

Zeer vriendelijk klantgericht personeel geven overal eerlijkantwoord op en komen 100% de afspraken na , en verstand van zaken.

Pluspunten

Snelle en duidelijke communicatie en goeie service

Pluspunten

echt een super kachel,prachtig mooi,hij staat heel leuk in onze varanda. onze buurman haalt ook een bij jullie op,en mijn broer komt volgende week kijken. dus succes met jullie bedrijf en tot de volgende kachel. gr m Niemeijer.

Pluspunten

Goede service, vriendelijk en denken mee.

Pluspunten

Vlot contact, goed geholpen en fijn dat ze meedenken. Ook goede prijs en vlotte levering en plaatsing. Alles naar wens verlopen.

Pluspunten

Hele mooie kachel gekocht, zijn aardige mensen die goed communiceren. Bedrijf heeft schoorsteen uitgevoerd met binnenpijp en kachel geplaatst. Kachel brand nu erg goed. (schoorsteen trekt goed).

Vervoerder stond bij mijn werkadres i.p.v. thuisadres. Ben me hem mee naar huis gereden.

Pluspunten

Prettige communicatie, keurige installatie!

Pluspunten

Goede communicatie met Marry, hardwerkende mannen die last-minute konden komen en de boel hebben geïnstalleerd

Iets duidelijker tijdspad wbt levering/plaatsing (door omstandigheden ging dit ook lastiger)

Pluspunten

Positieve instelling; flexibele benadering; goede advisering; goed resultaat

De (telefonische) inschatting van de duur van het werk vooraf was niet juist.

Pluspunten

Vriendelijk en behulpzaam. Denkt in oplossingen

Planning - moeilijk afspraak te maken

Pluspunten

Super aardige en gastvrije mensen! Geven je goed advies en uitleg over de verschillende kachels en de daarbij behorende benodigdheden. Hele snelle en goede service. Al met al Top Bedrijf !

nvt

Pluspunten

Een kachel kopen voor de adviesprijs kun je overal. Na wat googelen kwam ik bij Kachel Direct uit. Hier kreeg ik een behoorlijke korting. Tevens werden al mijn mails met vragen keurig beantwoord.Daarna volgde de levering: houtkachel met CV element en allerlei installatie onderdelen. Alles volgens afspraak, keurig op tijd geleverd, zodat mijn eigen installateur de kachel kan gaan plaatsen. Na ontvangst heb ik de factuur betaald. Kortom: vriendelijk en correct geholpen, alles op tijd geleverd voor een keurige prijs.

Pluspunten

- snelle virtuele en telefonische communicatie - inlevingsvermogen / luisteren - vriendelijk en professioneel - beperkte rommel en dat wat er is wordt keurig opgeruimd

- kunnen wat meer adviseren,

Pluspunten

Perfecte prijs-kwaliteitsverhouding Klantvriendelijk Professioneel Oplossingsgericht

Pluspunten

Prettig in contact Meedenkend Aantrekkelijk geprijsd

Pluspunten

Vriendelijk, makkelijk in de omgang en kundig.

?

Pluspunten

-Klantvriendelijk -Goed advies -Kwaliteit -goed snelle montage.

Pluspunten

Ze geven goed advies over de plaatsing: Is je schouw geschikt, grootte van kachel, diameter van het rookkanaal. De installatie verliep ook prima.

Pluspunten

Denken mee voor een oplossing, vriendelijk en behulpzaam.

n.v.t.

Pluspunten

Snel handelen en direct/persoonlijk contact.

Zover ik heb gemerkt eigenlijk niet. Keep up the good work

Pluspunten

Zeer klantvriendelijk Goede prijs / kwaliteitverhouding Prima service Alles mogelijk

Pluspunten

-goed geholpen in de winkel(duidelijk) -installatie kachel netjes gewerkt

geen

Veldoven 8