Alles klopte en was prima verpakt

correcte levering

Correcte levering en mooi plinten.

Perfect!

Mooie plinten, lijm erbij, verf erbij op bij te tippen, vriendelijke bezorging, kortom: perfect!

Goeie kwaliteit! Ook tevreden over de levering. Correct in alles.

Mooi materiaal

Overzichtelijk website, levering zoals was beloofd, wat super was potje verf bij om beschadigen bij het plaatsen weg te werken.

Zeer slecht geholpen

Twee keer plinten gekocht Tweede set was van ander materiaal dan de andere. Uiteindelijk in een mail discussie uitgelopen of de tweede set mdf of hout was Kon de eerste plint niet laten zien op foto , die was al gemonteerd in huis in Frankrijk. Uiteindelijk zelf maar mail gestuurd na vervelende mail wisseling dat het “ goed was zo” In Frankrijk bleek inderdaad twee verschillende Maar ik ben klaar met plinten.nl

top

mooie plinten

Uitstekende plinten van een goede kwaliteit

Vloerplinten gekocht na een tip van een tevreden klant. Ik kan niets anders zeggen dat het uitstekende plinten zijn, de lijm hecht geweldig en afspraken omtrent levering zijn keurig nagekomen.

Goede en snelle klantenservice

Ik had de verkeerde plinten besteld, die ook flink duurder waren. Na direct na bestelling te hebben gemaild, ook nog meteen in de ochtend geappt. Hier kreeg ik erg snel reactie op, met voorstel om de bestelling aan te passen en verschil terug te storten. Dit alles is keurig en snel geregeld geld stond binnen 2 dagen op de rekening en een weekje laten had ik de juiste plinten geleverd gekregen. Dit is de 2e keer dat ik hier bestel en ben erg tevreden. Eigen levering, dus met beleid vervoerd, goed verpakt, lijm en blikje verf op kleur erbij geleverd. Ik beveel ieder ander mooieplinten.nl aan.

Super mooie strakke plinten

Goeie en snelle service.

Leveren wat je bestelt, goed verpakt, mooie plinten

Mooie plinten met bijwerksetje verf.

Goede kwaliteit en snelle levering

De plinten zien er goed uit en de levering was dus snel. Ik kreeg van te voren bericht over de bezorging en toen ze er bijna waren, belden ze even zodat ik thuis was. Ze kwamen de plinten zelf brengen met hun eigen bus. Leuk, zulke persoonlijke service! De plinten zitten goed in de grondverf en zijn. Van goede kwaiteit.

Mooie plinten ontvangen op de afgesproken datum en tijd.

Product zoals verwacht en snel geleverd

Wij zijn ontzettend blij met onze nieuwe plinten!

Uitstekende kwaliteit en snelle levering.

Plinten werden snel geleverd, waren keurig verpakt en bij de levering was de kit en lijm inbegrepen. Top gewoon!!

Snel, duidelijk, vriendelijk

Mijn ervaring met Mooieplinten.nl was zeer goed. De website is duidelijk. Prijs kwaliteit goed. Daarnaast ik heb ook telefonisch contact gehad en zij waren erg vriendelijk. Als ik weer plinten nodig heb, ga ik ze zeker hier bestellen.

Zeer goede service en goede prijs

Snel geleverd en bij retour totaal geen probleem

Super service en snel geleverd

Binnen een week geleverd en bezorgt in friesland Top mannen

Superfijn bedrijf

Heel aardig personeel (zowel op kantoor als de bezorgers). Ik had per abuis de verkeerde plinten besteld. Hierover gebeld en deze werden de week erna, zonder gedoe, omgeruild. Als ze de plinten komen bezorgen wordt er netjes een half uur van tevoren gebeld dat ze eraan komen. Keuken ziet er prachtig uit met de nieuwe overzetplinten. Dus een zeer tevreden klant.

Uitstekende kwaliteit, scherpe prijzen en levering met een lach

Top.

Prima product voor een prima prijs

De bestelde plinten en montage kit werden keurig volgens afspraak geleverd. Ook werd er zoals afgesproken eerst gebeld. Als extra werd er zelfs nog een klein busje met verf meegeleverd.

Super snelle goede bezorgservice Lieve meedenkende vriendelijke vrouw! En prachtige plinten dus alles top!

Super goede service

Ik heb plinten gekocht, wat een snelle levering en wat een nette plinten. Mooi zelfs de kit/lym erbij. Netjes geprijsd ik nu kan het iedereen aanraden.

Goede website en uitmuntende communicatie en bezorging

Goede duidelijke webshop en uitmuntende communicatie over status van je bestelling. Ook de aflevering keurig

Aardige bezorger, nette plinten. Top!

Dorpstraat 143

5504 HD Veldhoven