Levering binnen gestelde termijn, goede producten en zeer netjes verpakt en geleverd

Mooi op tijd geleverd en prima kwaliteit

Snelle service, mooie plinten, prima prijs/ kwaliteit

Snelle levering, goed product

Plinten besteld voor onze woning bij mooieplinten.nl. Alles uitstekend verlopen, goede kwaliteit plinten, mooi op kleur. Alleen de lijm was af en toe lastig te verwerken, kwam lastig uit de koker. Kleefde wel naar behoren.

Goed materiaal en komen afspraken goed na

Fantastische service !!

Fijne communicatie, mooie plinten betaalbaar, netjes verpakt en aan huis gebracht met zelfs gratis lijm en potje verf....dus heel tevreden. Top

Goede kwaliteit en komen afspraken na

Plinten besteld voor heel het huis via de webshop. Die was duidelijk en overzichtelijk. Plinten zij afgeleverd op afgesproken dag en tijd. Chauffeuse communiceerde goed over aankomsttijd. Ik ben zeer tevreden

Super tevreden!

De naam zegt het al, mooie plinten! Ben zeer tevreden over het bestelproces en de levering van de plinten. Ik heb een mix van normale plinten en overzetplinten besteld en ze staan echt super netjes.

Goed mooie plinten

Mooie plinten en thuis bezorgd door bedrijf zelf

Snel en eenvoudig

Eenvoudig bestellen waarbij je wordt geholpen en extra benodigdheden dan wel het gratis bijleveren van lijm. Erg blij mee en de pling staan er mooi in onze woning.

Keurig

Plinten besteld , scherpe prijs en snel geleverd en zelfs nog binnen gebracht door de chauffeur......... aanrader ...

Prachtige plinten, helaas asociaal te woord gestaan…

Plinten en bezorging waren top! Maar de mail die ik na bestellen ontving was een schande! Vandaar maar 2 sterren.

Kleine kanttekening, potje verf voor eventuele beschadigingen is wel heel erg weinig. Maar plinten zelf helemaal top

Prima.

100% in orde

super

Wist even niet waar ik plinten wilde bestellen. Uiteindelijk voor Mooiepolinten.nl gekozen en super blij mee. Keurig en schadeloos verpakt, genoeg high tack meegeleverd.

Mooie plinten

Product conform omschrijving. Levering volgens afspraak

Super kwaliteit en snelle levering

Architraven en vensterbanken besteld. Super mooie kwaliteit en hele snelle levering.

Mooie plint

Prima plint, had 9 cm en gratis kit er bij. Genoeg en goeie kit.

Prima service, goed prijs, mooie kwaliteit. Een aanrader!

Mooi, strak en snel

Inderdaad mooie plinten en architraven en nog veel meer en altijd netjes bezorgd !

Scherpe prijs, goede communicatie en mooie plinten

De titel zegt alles

Duidelijke voorbeelden via de site, uitstekende kwaliteit van de producten… en een heel vlotte en correcte service.

Bestellen is eenvoudig. Follow-up dik in orde. Montage was ook een kleine moeite.

Prachtige producten, fijne service

Prachtige producten. Snelle, correcte levering en fijne service. Veel dank!

Goed geholpen, reageert ook snel op een offerte aanvraag

Zeer snelle levering en zeer goede kwaliteit

Bedankt voor de snelle levering. Kwaliteit is ook top!

Dorpstraat 143

5504 HD Veldhoven