Topervaring en goede service

De plinten zien er goed uit en de service was erg goed! Ik werd via een tracker en mail goed op te hoogte gehouden van de tijd van levering, waardoor ik niet onnodig hoefde te wachten. Zeker een aanrader!

Plint prima schilderwerk erg slecht

We hebben voorgeschilderde plinten besteld maar helaas zijn deze zo slecht geschilderd dat ze alsnog geschilderd moeten worden. Bestellen en bezorgen was helemaal prima

Prettig en snelle service

Op maandag besteld en woensdag geleverd. Netjes verpakt en alle pakketten genummerd zodat alles zonder veel moeite uitgepakt en geleverd worden

prachtige plinten voor een mooie prijs!

Goede service, en snelle bezorging!

Prima plinten voor een goeie prijs

Duidelijke website. Plinten zijn echt mooi, worden netjes aan huis gebracht. Één verbeterpunt: de levertijd is lang. Als je snel plinten nodig hebt is dat niet fijn. Je moet 2 tot 5 werkdagen wachten

Gewoon heel erg mooi!!

Is ons super goed bevallen en plinten en vensterbanken staan echt prachtig!

Kopen zonder problemen

Men had wat ik zocht. Besteld in de webshop en binnen 5 dagen geleverd. Prima plinten tegen een redelijke prijs. Zo hoort het te gaan!

Helemaal top

Alles conform afspraak!

Mooie plinten en architraven en netjes afgewerkt. Ik raad het aan.

Plinten die er mogen zijn

Goede service, snelle levering en de plinten zijn van topkwaliteit.

Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding

Goede service, snelle levering en prima prijs. Top!

Kwaliteit

Ruime keuze, mooie plinten en snelle levering

Mooi product

Mooi product, snel geleverd.

Snelle levering en goede kwaliteit

Plinten waren snel geleverd en mooi afgelakt.

Een mooie prijs/kwaliteit verhouding. Keurig bezorgd op de aangegeven datum en tijd. Plinten netjes verpakt en geen beschadigingen. Toebehoren netjes bij elkaar verpakt. Deze webshop kan ik iedereen aanbevelen.

Goede communicatie, snelle service.

Waar voor je geld

Ik had een meetfout gemaakt, de heren van Mooieplinten zagen dit meteen, en waren uiterst behulpzaam aan de telefoon. De bezorger was ook vriendelijk. Ik hoop dat ik voortaan bij elke bestelling geholpen word als dit bedrijf. Juist omdat het gaat zoals alles is afgesproken val je tegenwoordig op. Ga zo door!

Handig en mooi

Fijne plinten. Let wel op bij het zagen, de plinten een klein beetje afdekken want er zit snel een lichte beschadiging op

Goed geregeld en geleverd.

Voor de Prijs, kwaliteit en levering een 10!

Eenvoudig alle producten bekijken en bestellen via de website. Inclusief lijm zat er zelfs een potje verf bij om afkort beschadigden weg te werken Prijs viel ons reuze mee ten opzichte van andre aanbieders. Dag voor de levering op de avond werd ik gebeld hoe vroeg ze konden leveren in ochtend ivm onze aanwezigheid. Al en met al een zeer goede ervaring en een aanrader om hier zeker je producten te bestellen.

Goedemorgen kwaliteit

De bezorging was prettig, ik werd een half uurtje vantevoren gebeld. Verder was het product zoals omschreven.

Prima plinten, waardeloze kit tube

Kit tube komt vast te zitten in kitspuit

Prijs-kwaliteit prima

Mooie plinten voor een goede prijs. Netjes en snel afgeleverd met zelfs een potje verf erbij kn de kleur van de bestelde plinten. Super service

Meten,bestellen en plaatsen

....plinten geleverd door bedrijf zelf. Vriendelijk met uitleg. Werdt geleverd.met potje lak om plinten bij te werken bij eventuele beschadigingen na plaatsen. Dat is service... Prijs kwaliteit met daarbij aan huis geleverd is dus 5 sterren. Blij mee.

Dorpstraat 143

5504 HD Veldhoven