Super goed

Wij hebben plinten besteld voor de kinderslaapkamers. Maar bij de levertijden zag ik staan dat ze alleen op dinsdag langskomen. Maar dit kwam voor ons niet uit, dus hadden we een appje gestuurd. En we konden makkelijk afspreken dat ze het in de tuin zouden neerleggen. Er zit ook een potje verf bij om de plinten bij te werken. We hebben een goeie ervaring gehad.

Kwaliteit

Plinten snel geleverd, zijn goed verpakt en van hoge kwaliteit. Aanrader.

Prima om zaken mee te doen

Alles goed, verzending duurde wat lang Maar verder prima

Top plinten!

Plinten zijn volgens planning geleverd en mooi afgewerkt I RAL9010. En gratis, zeer goed, montage kit er bij gekregen.

Zijn mooi hoor

Ze zijn mooi hoor

Mooie smetplanken en razendsnel geleverd

Door het plaatsen van voorzetwanden verdwenen de originele smetplanken achter de wand. Via Mooieplinten weer hersteld om authenticiteit te behouden. Erg mooi.

Goede en snelle levering van een mooi product.

Mooie plinten, koplatten en vensterbanken. Snelle en goede service.

Perfecte service en kwaliteit tegen een goede prijs

service zeer goed,kwiteit uitstekend tegen ee´ goede prijs!!

Van bestellen tot en met de levering gewoon heel erg goed.

Mooie plinten. Snel geleverd. Goed verpakt.

Mooie plinten. Snel geleverd. Goed verpakt.

Goed product voor een uitstekende prijs!

Een bedrijf dat nog dat stapje extra doet. Lijm wordt meegeleverd, eigen bezorgdienst met mensen die je het gevoel geven dat je de klant bent. Ook niet onbelangrijk; zeer concurrerende prijs. Veruit de goedkoopste in de markt.

Plinten op kleur laten aanleveren, netjes klein potje erbij om bij te tippen.

Snel, vriendelijk en precies wat ik zocht

Na gezocht te hebben op het internet kwam ik terecht bij mooieplinten.nl. De site was duidelijk en de prijzen goed. De levering is gedaan door eigen, vriendelijk personeel. En tenslotte werd de lijm er gratis bijgeleverd. Van mijn kant alleen maar tevreden over dit bedrijf

Keurige service correcte levering

Goede website

Komen afspraken na, en prijs /kwaliteit is prima.

1x plinten moeten gaan halen vanwege de leverdatum,prima geholpen.Verkeerde bestelling online doorgegeven,een mail gestuurd even gebeld en alles prima geleverd.

Top Snelle levering. Mooie materialen.

Mooie plinten en tijdige levering

Mooie plinten zoals beloofd

Klein probleempje: het potje verf wat bijgeleverd was bleek onder druk te staan. Bij het openen vloog de deksel en de verf door de garage en zat echtgenoot onder de verf.

De details doen er toe

Plinten besteld bij mooieplinten, ik kreeg de plinten geleverd met gratis kit. Tot mijn verbazing werd er ook kosteloos een potje verf meegeleverd om de eindstukken af te lakken. Het zijn kleine dingen maar het maakt een groot verschil.

Uitstekend!

Snel geleverd, goede service.

Snel Geleverd en hele mooie plinten

we zijn erg tevreden over de plinten

Top plinten!

Goede service, mooi product. Aanrader!

Afspraken nagekomen. Snelle levering

Netjes op tijd geleverd, goed verpakt en voldoende kit en extra verf voor eventuele beschadigingen bij te werken. Dit alles voor een hele schappelijke en concurrerende prijs.

Dorpstraat 143

5504 HD Veldhoven