Zeer mooie gladde afgelakte plinten

Zeer mooie afgelakte plinten voor een scherpe prijs. Als ik weer plinten nodig heb haal ik ze als bouwbedrijf voortaan altijd daar

Top bedrijf

Mooie plinten , goede prijs/kwaliteit. Snelle nette levering

Mooie plinten

Ik heb super mooie plinten gekocht inclusief lijmkit en potje verf in dezelfd kleur en deze waren netjes verpakt. Goede prijs/kwaliteit. Zeker een aanrader.

Goede ervaringen

Na telefonisch contact wanneer worden de plinten geleverd Waren ze er na twee dagen

Doen wat ze beloven

Doen wat ze beloven

altijd goed behandeld.

altijd goede uitleg en goede service.

prima prijs en kwaliteit

Mooie plinten voor prima prijs. Levering volgens afspraak

Goede service!

Snelle levering en zeer goede service! Vooraf enkele vragen welke snel en duidelijk beantwoord werden. Wij zijn blij met onze plinten! Zeer goede prijs kwaliteit verhouding! Handig dat er een potje verf meegeleverd wordt om kleine puntjes te kunnen aanpassen

Goed advies

Ze staan direct klaar om een goed advies te geven

Plinten besteld uit een breed assortiment. Veel goedkoper van de concurrent en gratis high tack kit om de plinten vast te plakken. Vriendelijke bezorger en goede klantenservice. In een woord een top zaak!

Tevreden klant

perfecte afwerking, communicatie en transport

Redelijk tevreden

Helaas waren niet alle plinten netjes gelakt

Top product en snel geleverd

Prima plinten, levering op tijd

Prima plinten, goede kit meegeleverd, levering keurig op tijd

Oke

Prima product.

Prima product en levering

Plinten afgelakt met montage kit en snel geleverd!

Makkelijk te bestellen, met duidelijke uitleg en berekening zodat je heel snel kunt berekenen hoeveel plinten je nodig hebt. Ik heb ze in de voor mij gewenste kleur laten schilderen en ben meer dan tevreden! De plinten zijn snel en netjes verpakt geleverd met duidelijke communicatie over wanneer ik ze kon verwachten.

Snelle levering zonder gedoe

Snelle levering zonder gedoe

Goede service!

Snelle en nette service

Fantastic

Right from the beginning, in the process and support after delivery was very professional, friendly and satisfying. The product was delivered as discussed and as per expectations. I recommend them.

Mooie plinten en super snelle levering

Zoals de naam zegt: mooie plinten. Ook super snelle levering dus dat was top!

Kwaliteit geleverd

In eerste instantie verkeerde maat besteld maar met een telefoontje zonder problemen omgeruild ! Zeer nette bezorgservice ! Mooie kwaliteit plinten.

Keurig bedrijf

Compleet, vriendelijk en een goeie showroom waar alles is te zien

Mooie plinten geleverd volgens afspraak!

Mooie plinten geleverd volgens afspraak!

Niet het goede geleverd, niets meer gehoord.

De eerste keer niets geleverd, was een fout met de levering. Een week later werden er naar mijn mening 2 platte latten aangeboden.moest een geprofileerde plafondlijsten zijn..Chauffeur wist ook niet wat het was. Hij nam ze weer mee. Volgens het bedrijf waren de profielen naar binnen gedraaid. Wel als afgeleverd opgetekend, dus voor hun was de zaak afgedaan. Ook geen geld terug gekregen !

Dorpstraat 143

5504 HD Veldhoven