Prachtig product, trage levering

De plinten zijn super mooi en verdienen 5 sterren. De levering had wat sneller gemogen.

Snelle levering alleen wat vergeten.

Plinten bestellen gaat zeer eenvoudig via de website. Snelle reactie toen ik dacht dat er een onderdeel vergeten was. Dit bleek niet het geval. Top!

Ruime keuze en goede kwaliteit.

Goed,zoals het hoort.

Zending wordt geleverd door eigen bezorgdienst,bellen van tevoren. Zending was helaas niet compleet,netjes opgelost door hun.

Goede materialen snel bezogd

uitstekend

Mooi spul en netjes afgeleverd.

Uitstekende service!

Een bestelling geplaats rond black friday, maar wegens drukte zou deze later bezorgd worden dan aangegeven. Ik had de plinten echter eerder nodig. Na contact met de klantenservice zijn zei speciaal voor mij ban Veldhoven naar Maastricht gereden zodat ik de (mooie) plinten alsnog op tijd binnen had. Dankjewel hiervoor!

Inderdaad mooie plinten! Goede prijs/kwaliteit verhouding. Goede service!

Gewoon goed!

Ziet er netjes uit, alleen niet wat ik verwacht had

Mij indruk op de website was dat er een afgewerkte verhoogde kant aan de vensterbank zou zitten. Maar het is een vlakke MDF plaat. En dan ind ik het heel veel geld

Ervaring met de vorige 2 leveringen was beter. Bij die leveringen was de bezorg afstemming beter en de latten waren ook goed afgekort zonder spanen. Deze keer was het minder. Omdat ik deze toch verder moest inkorten was het geen probleem.

Mooie kwaliteit plinten

Mooie kwaliteit plinten , gratis verf ( voor zaagsnede) en lijmkit. Mogelijkheid tot afhalen

Precies wat we nodig hadden

Makkelijk besteld, kwalitatief goed en thuis afgeleverd!

Hele nette kwaliteit, meegeleverde kit top

Zeer tevreden met de plinten en de bijgeleverde montage kit

Vriendelijk personeel en dienstverlenend. Top! Product is ook top!

Perfecte service

Meerdere bestellingen geplaatst en altijd goed geholpen. Ook toen ik een keer een foute bestelling had geplaatst hebben zij dit zonder problemen opgelost. Fijne partij om mee te werken!

Een dikke 10

Goede kwaliteit, goede prijs en keurig volgens afspraak geleverd. Een dikke 10

Mooie plinten

Nvt

Mooie plinten en heel fijn contact

Snel, meedenkend, kundig en servicegericht.

Goed product

Duidelijk uitleg op website

Snelle en correcte levering van goede kwaliteit plinten

Gegokt om online te bestellen, Na het ontvangen van de proefstukken overtuigd van de kwaliteit. De plinten besteld, deze werden geleverd inclusief high tack kit En een klein potje verf in de kleur van de plinten. Kortom uitermate tevreden over de kwaliteit en levering.

Prima geregeld

Prima bestelling,goede levering door eigen besteldienst,goed materiaal.

Wij hebben plinten besteld in de kleur 9001. Helaas was de hechting van de toplaag niet voldoende. Gelukkig heeft mooieplinten.nl dit op een goede en juiste manier opgelost voor ons!

Prachtige deurlijsten

De bestelling kwam op de afgesproken dag. Vriendelijke chauffeur. De lijsten zijn heel mooi. Goed verpakt en helemaal gaaf. Ze zaten goed in de grondverf. Een aanrader.

Materiaal beantwoord aan beelden, omschrijving en verwachting

Levering binnen redelijke termijn tegen een goede prijs

Fijn bedrijf

Fijn bedrijf goed geholpen.

Dorpstraat 143

5504 HD Veldhoven