Zeggen wat je doet en doen wat je zegt.

Prima producten en een correcte levering. Wij zijn er erg blij mee.

Uistekend

Afspraak is afspraak !

Prima gegaan

Heel mooi!

De plinten zijn perfect passend voor onze jaren 30 woning. Echt een aanrader

Mooi product en nette communicatie

Prima product met zelfs potje verf om eventueel bij te werken. Daarnaast nette communicatie rond het feit dat ik bij bestellen de kortingscode was vergeten en de betreffende correctie.

Prima service.

Mooie plinten en perfecte levering

Uitgebreide keus aan mooie plinten. Keus gemaakt en besteld. Deze werden binnen enkele dagen geleverd door eigen bezorger. Die belde op de aangegeven datum kort voor de bezorging om te melden dat hij onderweg was. Prima service! Ben heel tevreden over het resultaat.

Super levering en goede kwaliteit

Keurig op tijd geleverd en plinten van hoogwaardige kwaliteit.

Mooie plinten en snel geleverd

Strakke onbeschadigde mooie plinten

Snel en keurig bezorgd

Goede kwaliteit en compleet gelever

Mooie plinten....snel geleverd...snel resultaat!

Plinten besteld...mooi product! Erg blij mee!

Helemaal goed!

Prima service, duidelijke en snelle communicatie. Zoals afgesproken op tijd geleverd. En....heel belangrijk, mooie plinten tegen een super goede prijs! Een aanrader.

Onberispelijk

Nette, vriendelijke levering op het voorziene tijdstip. Geleverde goederen voldoen perfect aan de verwachtingen. Aanrader !!

Mooie plinten. Netjes geleverd.

Mooie plinten en een goede prijs.

Snelle reactie en snelle levering. Mooie plinten en een goede prijs.

nette websit, overzichtelijk in bestellen.

ze adverteren met 1 tot 5 werkdagen, voor leveren, maar moeten er wel bij vermelden, dat als je later dan een bepaalde tijd besteld, en in principe zouden ze de volgende werkdag in jou omgeving leveren, ze pas over 6 werkdagen komen, omdat de planning dan al klaar is, en de busjes al ingeladen.

Goede levering, netjes verpakt en netjes een busje verf voor herstel

Goede levering, netjes verpakt en netjes een busje verf voor herstel

Top mensen

Geweldig geholpen.

Geweldig bedrijf

Persoonlijk contact, snelle levering, klantvriendelijk en oplossend gericht. Gewoon top!

Vlot en snel geregeld

Snel en makkelijk geregeld. Prima bezorging op de afgesproken tijd

Prima levering

Op de afgesproken tijd geleverd, goed product en de speciale lijm werkt uitstekend.

Mijn bstelling moet nog bezorgd worden n.m op 23-11-2023

Zal na de bezorging van de plinten graag nog eens reageren

Bestellen gaat super makkelijk

Alleen de laatste levering is van mindere kwaliteit spuitwerk minder dan eerste leveringen

Ruime keus, prima prijs en goede bezorging.

Op de overzichtelijke website kon ik snel mijn plinten vinden. Blij verrast was ik dat ik de lijmkit er gratis bij kreeg. De eindstukjes die ik meebesteld had passen perfect. Voor levering moet je er wel rekening mee houden dat er een bepaalde bezorgroute is. Ik moest dus bijna een week wachten, maar dat is geen probleem als je daar rekening mee houd. Nog een keer blij verrast was ik dat er een potje bijpassende verf bij de levering zat voor evt. beschadigingen of blanke uiteinden aan te tippen. Prima ervaring.

Dorpstraat 143

5504 HD Veldhoven