Keurige vensterbanken

Top communiceren en op maat geleverd

Levering en retour perfect.

Er was een vergissing gebeurt bij de bestelling,retour+terugbetaling geen enkel probleem over gemaakt.

Klantvriendelijk

A

Mooie plinten, snel geleverd.

Snelle en probleemloze levering. Netjes verpakt en incl. kit en busje verf. Je kunt ze uiteraard ook in een bouwmarkt kopen maar door de lengte is bezorgen wel fijn !

Super kwaliteit

Super mooie goed afgewerkte plinten. Monteren erg makkelijk. Werd bezorgd door oud echtpaar met hond, erg leuke mensen.

Prachtig product

Snelle levering. Mooie architraven. Zit mooi in de grondverf. Scheelt een hoop werk. Enige tegenvaller vind ik de neuten. Kopse kanten zijn niet afgerond en niet gegrond. Moet er wel bij zeggen dat dit ook zo vermeld word op de website. Dus dat is prima. Al met al, top

Uiterst correcte begeleiding en levering van de zeer fraaie plinten.

Vanaf de bestelling tot en met de levering een prima communicatie. De plinten zijn erg mooi en keurig verpakt om beschadigingen te voorkomen. Onze complimenten!

Goeie en snelle service!

Heel blij met mijn plinten. Besteld op een dinsdag, geleverd op de vrijdag!

Top service!

Fijne en nette levering. Goede kwaliteit.

Voor een klein stukje extra plint super service!!!

Ik heb mijn huis gerenoveerd, en daarbij kwamen de plinten. Aangezien er meer muur is bijgekomen had ik nèt een stukje extra plint nodig, op het allerlaatste moment (de vaklieden waren al aan het plintlakken). Via internet precies dezelfde plint bij mooieplinten.nl gevonden, en meteen telefonisch contact met Siem. Siem heeft me enorm geholpen met slechts één meter extra plint, maar daarmee mijn hele bouwproject gered. Echt klasse. Ik raad iedereen mooieplinten.nl aan, en ga zeker in de toekomst weer hier bestellen. mvg, Michel Lecluse

Super service

Le service est au top ! - qualité - rapidité lors du traitement de la commande - livraison, parfaite

Snel en goed geleverd

Geen gedoe, gewoon goed geregeld.

Goed geregeld

Tevreden!

Goede kwaliteit en heel fijn dat ze al gegrond waren. Makkelijk te bewerken en goede kwaliteit

Goede plinten voor een redelijke prijs.

Snel beschikbaar.

correct en heel prettig

We zijn erg prettig geholpen, bij vragen werd er snel gereageerd. de plinten werden met een paar dagen geleverd. zou dit bedrijf zeker aanbevelen

Zeer correct! Zeer goede prijs-kwaliteit verhouding! Zeer klantvriendelijk!

Op tijd geleverd

Op tijd geleverd, moeten nog geplaatst worden

Besteld en super snel geleverd Nette chauffeur

Prima geleverde plinten, alleen de kleur 1910 op de overzetplinten wijkt iets af

Zie boven

Zeer goede service

Netjes mail contact gehad over het leveren. Vriendelijke man die mij plinten kwam bezorgen. Plinten zijn super mooi mat zwart gespoten.

Perfect geregeld

Makkelijk te bestellen, levering geheel volgens afspraak.

Doet zijn/haar naam eer aan

Prima prijs/kwaliteit verhouding. De bestelde sierlijsten zijn netjes op tijd afgeleverd. Goed op de hoogte gehouden en door de chauffeur van te voren gebeld over het tijdstip. De lijsten zijn goed gegrond. Onderkant heeft een uitsparing zodat de lijm niet aan de zijkanten eruit geperst wordt met aandrukken. Bijgeleverde lijm is ruim voldoende. Ben erg tevreden met het resultaat.

Super snelle reactie & levering. Bestelde materialen zijn zeker naar wens.

Super snelle reactie & levering. Bestelde materialen zijn zeker naar wens.

Vriendelijk tewoord gestaan bij keuze bepalen. Werd nog geattendeerd op kortingscode in te vullen bij betaling en conform afspraak werd twee dagen later keurig afgeleverd. De plinten zien er ook fantastisch uit, echt een verrijking van het huis. Mooie kwaliteit voor een faire prijs. Bedankt

Dorpstraat 143

5504 HD Veldhoven