afgeleverd

De doorgegeven informatie werd NIET gedeeld met de chauffeur in België Omdat het een winkelwandelstraat was had ik speciaal een plan doorgestuurd waar de levering kon geschieden. Toch heeft de chauffeur mij gecontacteerd zodat ik hem kon gidsen naar de leveringsplaats.

Zeer goed advies gekregen en perfecte service

We zijn naar Buitenhof Oostende geweest voor advies over hetgeen we online hadden gezien. We werden daar heel goed onthaald door Daisy. Niets was teveel. Ze heeft alles heel goed uitgelegd en in alle vormen zoveel mogelijk aan ons getoond. Daardoor hebben we niet lang moeten twijfelen en 3 dagen laten zijn terug gegaan om te bestellen. Ondertussen zijn de tuinmeubelen geleverd en ook dat is prima verlopen. We zijn super tevreden van onze aankoop. Buitenhof Oostende zullen we zeker aanbevelen.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Prima, alles volgens planning.

Vriendelijke bezorgers

Servicegericht

Mooie winkelpresentatie in Venlo. Deskundig personeel. Kwalitatieve producten. Kortom een prettige ervaring.

Alles perfect geleverd

Perfect bedrijf van verkoop tot en met levering

levering zoals afgesproken

goede behandeling in Buitenhof, goede aflevering

Goed advies en goede service

Dat het geen 5 sterren zijn, heeft te maken met het feit dat showmodellen zelf moeten worden opgehaald, ook al wilden we voor het vervoer betalen.

Snelle levering. Juiste informatie

Goed vlotte afhandeling

Als zeer goed, vriendelijk, behulpzaam, op tijd levering. Kortom zeer goed

Zonder meer goed

Levering en inpak meer dan goed juist een bijzettafel waar een van de gaten Niet past is detail maar toont aan de kwaliteitsnorm in China nog mank loopt Was besteld 02/06 levering 07/10 !!! Ja ik moet ze nu niet meer buiten zetten We hebben ze nu bij de aquarium vissen kijken ook leuk

Alles keurig netjes afgeleverd en alles keurig netjes gemonteerd een woord geweldige service bij aanschaf en levering.

Goede communicatie en degelijke, eigentijdse stukken

Uitgebreid aanbod, goede uitleg over de producten. Snelle en duidelijke communicatie over de levering. De tuinset wordt degelijk geleverd en staat prachtig.

Goede levering en service

De tuinmeubelen zijn netjes afgeleverd en de bezorgers hebben mankementen gemeld en direct met de leverancier contact opgenomen.

Zeer goede service.

Alles op tijd en correct geleverd.

Zeer vriendelijk personeel, duidelijke afspraken, levering op tijd Beter kan niet

Zeer klantvriendelijk

Uitstekend geholpen in de winkel. Niet tot aanbetaling verplicht en de meubelen keurig volgens afspraak in een tijdblok van die uur bezorgd. Een beschadigd tafeltje wordt zonder probkeen binnen een paar weken omgeruild.

Top winkel. Mooi, modern assortiment.

Fijne winkel met goede service

Tuinset gekocht. Prima en zorgvuldige levering.

Vriendelijke verkopers en ook de thuisbrengers

Netjes afgeleverd, en vriendelijke bediening

Oké!

Beleeft,zoals het hoort.Enkel de taal was een min punt.Volgens mij is een notitie van de Nederlandsche taal een vereiste.

Goed advies, snelle levering

In de winkel prettig geholpen en de loungeset werd snel geleverd.

techniekers hadden nodige materiaal niet mee en zijn dan maar vertrokken ;

had buitenbar besteld . leverdatum was geschat op 27/7/21 met tijdspanne van 3 weken. krijg sept bericht om te leveren . joepie vakantie bijna gedaan. zijn gekomen 28 sept , maar de boutjes om te installeren waren niet mee!!!!!!!!! 'we zullen wel in de loop van oktober komen , gelieve nu te betalen ' ik weiger te betalen . normaal wordt er toch maar betaald als alles geleverd en correct geinstalleerd is??? of is dat in Nederland anders?

Zeer tevreden in het algemeen.

Aangename verkoper (gouden kruispunt St Joris Winge). Veel informatie, geen moeite was teveel. Ook uitstekende communicatie ivm de levering. En ook over de levering zelf zijn we zeer tevreden. Zonder problemen alles naar boven gedragen en het verpakkingsmateriaal netjes meegenomen. Wij zijn zeer tevreden.

goed advies in de winkel en prima levering van de meubels door een zeer vriendelijke meneer.

Alles best, snel en vriendelijk geholpen.

Tijdens het bestellen werd zich veel tijd genomen en heel gedetailleerd alles besproken. Super vriendelijke service en ook voor het leveren naar het buitenland werd een oplossing gevonden. Alleen bij de betaling waren er een paar probleempjes, maar daar kon de oorzak niet voor gevonden worden :) Graag komen wij hier terug.

Borchwerf 35

4704 RG Roosendaal