uitstekend geholpen, bij de koop en na de meeneem prijs met het helpen met het laden ,het restant van de bestelling is keurig op de afgesproken tijd netjes afgeleverd

Geweldige meubels kunt er echt mee pronken

Koop daar al jaren mijn tuinmeubels ,bij klahten word het netjes afgehandeld .

goeie levering

goeie levering,

Mooie tuinset. Levertijd loopt wel uit

Alles prima. Alleen de levertijd en de communicatie, deze kan wel wat beter. Moest er zelf achteraan bellen en bleek dat alles al binnen was.

Doen wat ze beloven

Goede uitleg in winkel, correcte bezorging.

Alles prima

Prettig contact met medewerkers, professionele raadslagen

Goede professionele medewerkers en vooral vriendelijk

Super klantervaring

Tijdens het orderproces wel wat onduidelijkheid. Tip om de juiste ervaring in te zetten hiervoor. De behulpzaamheid was super, er kan echter veel mis gaan als we (de klant) niet hadden gestuurd. Erna was een feest: de snelle levering, alles uitpakken en monteren en zelfs de rommel meenemen. Perfect afgeleverd! Komende keer komen we zeker terug. Een veel betere ervaring dan bij de direct de concurrent!

Zeer vriendelijk ook bij de levering

Alle meubels keurig netjes in elkaar gezet, fijn en vriendelijke jongens.

de winkel goed, HQ en leverdienst niet goed

de winkel: in de winkel was alles goed en de persoon die ons hielp gaf ons zeer goede uitleg. Het hoofdkantoor: onze levering werd uitgesteld en daar voor werd er geen compensatie gegeven na aandringen kregen we de installatie voor niets De levering: bij de levering werd er 1 stoel niet geïnstalleerd omdat de vijzen niet bij waren dus toch een beetje teleur gesteld want wij krijgen de installatie voor niets maar het is niet volledige geïnstalleerd volgens de installateur zullen ze de vijzen opgestuurd krijgen naar mijn adres ik hoop dat deze effectief in mijn brieven bus zullen zitten. mijn aanbeveling is ja voor de winkel maar nee voor HQ en de leverdienst

Zie hierna

Correcte ontvangst, punctuele en keurige levering, top.

Snelle en correcte levering

Achteraf las ik de reviews over de levering en daar schrok ik van. Normaal bekijk ik eerst de reviews en laat dat wel meewegen in mijn beslissing. Gelukkig dat ik dit deze keer niet gedaan heb. De levering was snel en compleet op de afgesproken datum. De bezorgers (zzp ers ingehuurd door Buitenhof) waren keurige heren die alles uitpakte en monteerde en het inpakkings materiaal weer meenamen. Kortom: een zeer tevreden klant.

Vriendelijk personeel in de winkel

Correcte behandelingen

Ik ben super tevreden

Mijn meubels werden geleverd in goede staat door zeer vriendelijke personeel. Heb wel een beetje moeten wachten maar alles is in orde nu.

Mooie meubels, vriendelijk personeel en snelle levering volgens afspraak!

Mooie bank uitgezocht met goede, vriendelijke hulp en die werd al binnen een week geleverd! Mooi spul!

Goede service en de lounge bank voldoet aan de verwachtingen!

Goede service en de lounge bank voldoet aan de verwachtingen!

Alles geleverd zaols besteld

Een deel van de bestelling was eerder gereed. Was bij bestellen al gemeld. Zonder meerkosten in 2 delen geleverd. Goede service.

Prima kwaliteit, vriendelijke service

In de winkel adequaat en vriendelijk geadviseerd. Goede communicatie over vertraging van de levering. Helaas geen assistentie bij het in elkaar zetten van de tafel.

Een winkel met een zeer goede organisatie ivm levering, opvolging en betalingsvoorwaarden

Onze aankoop ging heel naturel, uitgebreid de tijd om ons goesting te vinden, geen verkoopspraatjes gewoon aangenaam. Er werd geen voorschot gevraagd ! Betaling bij levering. Voorspelde leveringstermijn is men nagekomen. Een echte aanrader !!!

Prima advies in de winkel en levering conform afspraak. Alleen montageehandleiding had beter gekund

In de winkel was de advisering mbt de materialen prima en werd als service gratis teaksheld meegegeven om het hardhouten tafelblad van de tuintafel te beschermen. De levering vond plaats sneller dan initieel aangegeven. Helaas was de montagehandleiding eigenlijk te summier. Er stond eigenlijk niet goed beschreven hoe het tafelblad het beste aan het frame kon worden bevestigd. Daardoor moet je over een zekere handigheid beschikken om de montage goed te doen.

prima!

vriendelijk personeel in de winkel, levering volgens afspraak.

Borchwerf 35

4704 RG Roosendaal