NEVER ORDER from Scammers and liars

I ordered 2 pillowcases on the 25th of February. They cost 64 euros. On the website, it said that i should wait 2 weeks for delivery and that i can choose a pickup point as my address. 3 weeks later i receive a message from postNL that the package is being returned to sender. After calling postNL, they found out that OTTO gave the wrong address on the package. It was the pickup point address. I called to cancel the order and request a refund. I was told that they would cancel and that the refund is on its way. After 8 calls over the course of a month, to a rude and unprofressional customer service, not only did they try to send me another package, that i specifically told them i dont need, they also did not return my full amount. Customer service is clearly unprofressional with calls ranging from, i dont have access to your order history to "oh you have to tell us specifically by calling that you want a refund". Amazing how low this company swoops in 2025. The live chat closes on you when you try to call them.

Valt wat kleiner uit, dus moest hem terugsturen en een maat groter bestellen. Zit dan als gegoten.

Pas op! Oplichterbende

Pas op! Kast in januari besteld, bestond uit 2 delen waar er een eerste deel eind februari is geleverd echter is deel 2 nooit geleverd en wilde we de aankoop annuleren. Deel 1 is terug gestuurd (opgehaald door dynalogic). Echter krijgen we nu aanmaning na aanmaning om de rekening te betalen en dat het ook in termijnen kan. Knetter echt knettergek zijn ze daar bij Otto. Mocht dit nog goed komen dan zeg ik heel die pleuris zooi zo snel mogelijk op. Mensen , bestel bij betrouwbare bedrijven met goede communicatie en niet bij deze oplichtersbende!

Mooie tankini

Ik heb deze tankini al eerder besteld en heb er nog een besteld vanwege de kwaliteit. Tankini blijft mooi in vorm ook na meerdere keren wassen en intensief gebruik niet gaat lubberen enz. De gewatteerde vulling van de cups heb ik verwijderd zodat de cup goed past. De stofkwaliteit is stevig en toch zacht. Een minpuntje, ik heb de schouderbandjes zover mogelijk versteld maar aan een kant zakt het bandje een beetje van mijn schouder. Hopelijk wordt dat minder na het zwemmen.

veel keuze

goede kwaliteit snel geleverd

Wel oké maar helaas klopte de beschrijving niet van het product

Op de site staat bij de bh zonder beugel met voor gevormde cups wat ik best belangrijk vind als je een t’shirt draagt. Bij levering een zachte katoenen cup ik heb de bh wel gehouden om dat de bh wel lekker zit.

Alles ok

Mooi product; mooie prijs en goede bezorging

Niet tevreden

Ik heb een pakket op 7 maart retour gestuurd en nog altijd daar geen bevestigingsmail van ontvangen. Schandalig. Gaat om €120,-

waardeloos!

Na slechte ervaring zaak prima opgelost door Otto klantenservice. Ik geeft nu een dikke voldoende.

Goede levering en mooie producten

Omschrijving klopt bij het product

Slechte bereikbaarheid.

Ik bestelde 3 spijkerbroeken en ontving 3 pakken damessokken. Ik stuurde een mail maar het mailadres klopte niet dus kreeg hetretour. Na tel contact werd de bestelling alsnog besteld en ndrrdaad geleverd. Vandaag 2 x mail ontvangen met dezelfde tekst: wij hebben uw betaling ontvangen. Meer informatie over uw bestelling ontvangt u in een andere mail. Ik heb niets anders meer besteld. Verwarrend en slordig Otto!

Gewoon goed

Makjelijk

goed en op tijf geleverd

nvt

Geen voldoende wel 4,5

Ik heb 2 paar schoenen besteld. Echter het ene paar was best smal. Misschien daar een wat aandacht aan schenken? Scheelt misschien in het terug sturen. Andere paar was prima in orde.

Otto zeer betrouwbaar voor aankopen

Ik had een jeans broek van wrangler besteld, 34-36 Redelijk prijs, levering was snel , binnen paar dagen. Produkt is prima, past goed, top. Otto heeft een groot produkten-assortiment tegen redelijk betaalbare prijzen, leuke aanbiedingen. Duidelijke heldere website, goed navigeerbaar, bestellen is vrij simpel en betalen ook. Ik kan iedereen Otto aanbevelen. Ik ben een tevreden klant.

Ik ben weer terug.ik heb jaren geen bestelling geplaatst. En deze was geweldig. Niets retour..

Het bovenstaand,telt ook voor onderkant.

Prima levering. Prima pasvorm. Mooie kleding!

Super goed, goede kwaliteit top service

Zie boven, perfect,

Snelle levering, artikel precies als beschreven

Hele fijne trui. Kleur mooi, maat goed. Zit heerlijk.

Moet nog steeds me geld teug krijgen ..Langzame correspondentie! En retour moet je zelf betalen

Langzame correspondentie! Duurt lang voordat je pakket r is ..Je moet zelf je retour betalen En heb me geld nog niet terug

Ik mag graag bij Otto bestellen

Otto is mijn favoriete winkel

Heele maal leuk mooi bedrag lage termijnen bedankt otto

Snelle levering, goed verpakt, fraai artikel. Helemaal blij!

Bestelling duurt weken voordat het geleverd wordt

Ik heb al een paar keer gehad dat alles in etappe wordt geleverd en er dit weken tussen. Ik dit nog steeds op kleding te wachten en heb zeker 3 weken geleden het een en ander besteld. Pas 1 pakket ontvangen. Moeten nog 3 sets komen. Hoeft echt niet de volgende dag maar rit duurt wel erg lang

Charles Stulemeijerweg 2

5026 RT Tilburg

Over OTTO

Ben je op zoek naar de nieuwste mode of zoek je inspiratievolle woontrends? Dan ben je bij OTTO aan het juiste adres! In de webshop kun je een groot assortiment online shoppen op het gebied van damesmode, herenmode en kindermode en alles omtrent multimedia, wonen & slapen en huishoudelijke apparatuur. Daarnaast heeft OTTO een ruim aanbod bekende en populaire merken zoals Adidas, Laura Scott, Vero Moda, Jack & Jones, Bruno Banani, s.Oliver, Converse, Tom Tailor, Lascana, Noppies en nog veel meer. Ons assortiment bevat mode en andere artikelen voor elk budget.