Klote!!!!!

Wat er mis ging is eigenlijk alles! Ten eerste krijg ik een datum en wordt het bed nog niet geleverd. Daarna krijg ik een kapot bed! Voor het terugsturen neem ik 3x contact op. Eindelijk komt er iemand en neem maar 1 van de 4 pakketten waar het bed uit bestaat mee terug! Daarna weer bellen worden de overige delen opgehaald. Vervolgens dat ene als eerst opgehaalde pakket wordt niet van het bedrag afgehaald! Ik heb verzendbewijzen! Beloofd dat dit eraf gaat en dat ik geduldig moet wachten! Na 10x bellen overigens. Nu krijg ik een factuur met rente! Ik spreek elke x iemand anders. Elke x opnieuw alles moeten uitleggen! Als ik vraag om leidinggevende is dit zogenaamd niet mogelijk! Je wordt voor blok gezegt! Aantekeningen worden niet gemaakt. Nu uiteindelijk gesprekken gaan opnemen en maar een rechtszaak van maken! Ik raad iedereen vanuit mijn hart aan hier niets te bestellen want er klopt helemaal niets van dit bedrijf!!!!!

Veel onduidelijk

Op 10 december een nieuwe kast besteld. Netjes binnen 2 weken geleverd. Vanwege verhuizing pas 2 weken later begonnen aan het in elkaar zetten van de kast. Hier begon de ellende. Na alle dozen open gemaakt te hebben bleek er geen handleiding bij te zitten en tevens vonden we geen schroeven. Wel de bevestigingsmaterialen voor de deuren. Eerst contact gelegd voor de handleiding, deze zou online beschikbaar zijn. Meermaals geprobeerd maar niet mogelijk. De desbetreffende medewerker kon hem wel zien maar wilde hem niet mailen want was niet van de mailafdeling? Hiernaast zou ze een aantekening maken en de schroeven op laten sturen. Dit zou tussen de 2 a 14 dagen duren. Anders moesten we contact opnemen. Dit na 2 weken netjes gedaan en kregen we het verzoek nogmaals twee weken te wachten. Ze kunnen geen inzicht geven in waar de bestelling is of hoe lang het nog gaat duren. Nooit meer voor ons

Slecht slecht slecht!

Slecht bedrijf en slechte… Slecht bedrijf en slechte klantenservice! Bestel hier a.u.b. niet als je geen gezeik wilt hebben. Bikini’s besteld en retour gestuurd. Bewijs van verzenden heb ik en dat bevestigen ze ook maar ze kunnen de retour niet terug vinden en dus nu al een jaar bezig omdat de rekening ongedaan te krijgen. Klantenservice weet elke keer niks en ik moet elke keer afwachten en kunnen niks doen. Nu hebben ze het bij een incassobureau neergelegd en nu kunnen ze niks meer zeggen ze. Kansloos bedrijf!

Overdreven

Je kunt niet bestellen met een nieuw emailadres. Dan moet je eerst bellen.

zeer slecht. en luisteren niet naar je.

een oven kast besteld bij otto op de afgesproken dag krijg ik een mail door een logistieke fout kon de kast die dag niet geleverd worden en ja hoor na lang wachten een mail de kast wordt geleverd op de desbetreffende dag weer een mail er was schade aan de kast hij kon daar door niet geleverd worden ik heb gebeld met otto en ge zegt ik hoef de desbetreffende kast niet meer te hebben oo meneer dan gaat de kast van de logistieke instantie terug naar otto en nu komt het ik heb volgens otto een betaling achterstand voor een ovenkast die ik nie heb gehad mensen een gewaarschuwd mens telt voor 2 bestel nóóit iets bij OTTO

Heel slecht bedrijf

Het begon met dat ze aan de deur stonden met het bed is kapot wil je hem toch aannemen? Nee tuurlijk niet! Bezorgers die niet eens fatsoenlijk willen helpen, staat bij "word op de plek neer gezet" zijn ze te lui voor! Kast is 3 keer retour gedaan en geld terug gestort terwijl de laatste keer er niks gedaan hoefde te worden kwa betaling maar nu krijg k een brief met dat er extra kosten bij komen enzo, ik heb zoveel slechte dingen meegemaakt en vaak voor gebeld en dan nog dit verwachten van je ... dieptriest, was best een hoog bedrag kwa meubels maar ik bestel hier nooit meer iets, Their loss ... dus mensen denk goed na of je hier iets besteld , kost veel geld en een hoop moeite en je krijgt er een hoop ellende voor terug

Waardeloos bedrijf

Een dressoir besteld in oktober. Ik moest na 8 weken er zelf achter komen dat deze beschadigd terug is gegaan nasr de fabriek. In December opnieuw besteld. 2 weken gelden kreeg ik door dat deze bij het bedrijf staat wat hem gast bezorgen, daar moest ik ook zelf achterkomen. Helaas werd er niets bezorgd. Weer gebeld en ze zouden het doorgeven aan de bezorger masr wederom gebeurde er niets. Vandaag weer gebeld en wat zeggen ze: dressoir is beschadigd en weer terug naar de fabriek. Niemand die je ergens van op de hoogte stelt. Je moet overal zelf achteraan. En nu zeker weet 6 maanden wachten op mijn geld. Nog geen excuus helemaal niets. Het enige wat je te horen krijgt is: ja daar kan ik ook niets aan doen. Wat een waardeloos bedrijf .

Jullie administratie is een rotzooi

Na 6 weken nog geen geld terug ontvangen van een retour en een garantie! Bij bol. Is nooit geen probleem en het geld is binnen 3 dagen terug gestoord. Ik heb alle bewijzen naar jullie gestuurd en nog geloven ze het niet.

0 sterren, pas op!

Half november besteld via deze website, een hele drama. Elke keer als je aan de telefoon met ze zit verschuiven ze de levertijd met twee weken. Half december, eind december , begin januari, eind januari nu is het begin februari… Ik had het niet hier moeten bestellen dan had ik het in november via een andere website al gehad. 0 sterren. Je kan de klantenservice bellen wat je wil, maar ze kunnen je niet verder helpen en weten zelf niet duidelijk wanneer iets binnenkomt bij hen. Doorverbinden naar iemand die daar meer verstand van heeft zit hem er niet in. Daarnaast is er 0 compensatie voor de frustratie die ze je geven met al dit uitstel. Je moet maar lekker afwachten en kijken of het ooit binnen gaat komen. Mocht je het artikel elders zien , dan raad ik je sterk aan het elders te kopen. Deze hoofdpijn is het hem echt niet waard voor die paar tientjes.

Prima nachthemd maar met vervelende knoopsgaten

> Helaas laten alle knoopjes 's nachts los. Als je in bed ligt wordt je midden in de nacht wakker met een open nachthemd, meermaals. > Nu moet ik de knoopsgaten zelf kleiner gaan maken! > De stof vind ik vrij goedkoop voelen, voor 30 euro. > Mooi model nachthemd, valt prima om een vrouwenlijf.

Vreselijk

Een bank van een paar duizend euro gekocht. 1 grote hel! Dynalogic scheld mn moeder uit voor k@nker.. de klantenservice zuigt het bloed onder je nagels vandaan. Vooral die germaine. Kan niet eens fatsoenlijk uitpraten. De klantenservice doet alsof je lastig bent… terwijl je door hun gedoe met problemen zit. Bank staat nu 2 weken en lijkt al 10 jaar oud. Otto hanteert nep aanbiedingen. Dat was toch streng verboden? Ik heb voor de zoveelste keer buikpijn van deze winkel. Ben er klaar mee. Dit geintje duurt Al veel te lang. Jullie moeten je schamen

Badkamermeubels vallen bij montage al uit elkaar en folie binnenzijde laat los.

Badkamermeubel met bijbehorende hoge kasten ontvangen van Otto. Bijna 700 euro.Bij montage blijkt dat heel veel delen door voorgeboorde gaten niet goed in elkaar past. De binnenzijde van heel veel onderdelen laat nu al los, de kwaliteit is echt enorm slecht! Dit kost bijna 700 euro en valt bij montage al uit elkaar en laat los!

Bestelling niks mee gedaan

Ik heb op 20 dec een bestek set besteld. Levering was binnen 5-7 dgn. Vandaag 27 dec de status opgevraagd, en blijkt er niets met de bestelling te zijn gedaan. De status is sinds 21 dec niet meer veranderd. Contact gehad via de chat. Opnieuw bestellen kost weer 6-7 dgn. Gezegd dat ik mijn geld terug wil. Zegt ze dat ik mijn mail maar in de gaten moet houden.... kan je natuurlijk helemaal niets mee.... nooit meer voor mij dus. Wat een slechte service zeg!

SLECHT IS ONDERSCHAT

Ik bestel hier ECHT NOOIT meer wat. In mei een bikini besteld van lascana, broekje was helaas te groot topje zat goed kon helaas niet ruilen dus heb ik de gehele bikini begin Juni terug gestuurd. Het is ondertussen december en ik blijf elke maand een betalingsherinnering krijgen, ondertussen als 6x gebeld 6x hetzelfde verhaaltje dat het opgelost gaat worden en ik er contact met mij wordt opgenomen, tot op heden nog steeds niet en net weer opnieuw gebeld hetzelfde verhaaltje. NOG STEEDS NIET OPGELOST IK ADVISEER IEDEREEN OM HIER NIET TE BESTELLEN

Verkeerd geleverd item en slordige afhandeling

Bestelde een wit t-shirt met lange mouwen maar ontving een blauwe spijkerbroek. Dus terugsturen met onhandig formulier waar de optie terugsturen ivm verkeerde levering netgens voor komt. Geld komt dan eerst terug als te goed pp klanten rekening ipv gelijk terugstorten. Dan geef je aan dat het moet worden terug gestord en dan krijg je een verkerrd bedrag en ben ik inerns ook nog eens Otto 5 euro verschuldigde volgens het overzicht op de klanten rekening. Gelukkig klantenservice via Facebook messenger wel behulpzaam en uiteindelijk geld allemaal terug maar wel veel fouten en gedoe voor eerste en tevens laatste aankoop via Otto. Controle is duidelijk niet op orde.

Kast besteld maar werd kapot geleverd.

Ik had op 30 september een kledingkast besteld, maar na 2 weken kwam die binnen en de dozen waren kapot en de kast zelf ook. Toen hebben we een heel gedoe gehad om het retour te sturen. Want ze wilde het maar niet ophalen omdat we geen dozen meer hadden wat begrijpelijk is. Dus diegene van de klantenservice zei dat we het in plastic konden wikkelen en dat ze het dan wel zouden meenemen, nou dat was niet het geval, want het was te gevaarlijk voor hun om zo mee te nemen, want als het kapot zou gaan was het hun schuld. Nou sorry die kast was ook door hun aan alle kanten ook kapot geleverd. Nu wachten we alweer bijna 3 weken op een nieuwe kast, vindt dit behoorlijk slecht. Ga hier nooit maar dan ook echt nooit meer wat bestellen. Echt wat een slecht service.

Slecht

Zeer slechte service. Ik raad aan ergens anders je spullen te bestellen

Verschrikkelijk

Bestel hier niet.. Je doet een bestelling en je hoort vervolgens weken niets meer van ze.. 5 x contact opgenomen met de klantenservice, zeggen allemaal wat anders.. Uiteindelijk de bestelling maar geannuleerd en nu kan ik op mijn geld gaan zitten wachten..

Retour na 2 maanden niet afgehandeld

Bestellen en leveren ging oké. Artikel veel te klein, kan gebeuren. Terug gestuurd, na 2 maanden nog niet verwerkt of geld retour ontvangen. Al 3 keer gebeld, steeds geven ze aan het op te lossen. Helaas zonder resultaat.,

Slechte service en bereikbaarheid

Mijn bestelling van begin oktober werd onvolledig geleverd. Op zichzelf is dat niet direct een probleem, want op de bestelsite was ook aangegeven dat het twee weken zou kunnen duren en op de leveringsbon stond komt binnenkort. Na een maand had ik echter nog het artikel niet en ook geen bericht over vertraging. Dus op "mijn Otto" het contactformulier ingevuld . Helaas geen bevestiging en reactie. Nog enkele weken gewacht, nog geen reactie en ook geen retourbetaling.Tweede maal contactformulier ingevuld, geen reactie. Na lange wachttijd meldt de telefoniste dat het artikel niet MEER leverbaar is. HET GELD HEEFT OTTO DUS TWEE MAANDEN GEHOUDEN ZONDER IETS TE LEVEREN EN ZONDER MIJ IN TE LICHTEN, Sorry OTTO je bent "mijn " Otto niet meer.

Bestelling wordt pas na 4 dagen verwerkt

De belofte levering tussen 2 a 4 dagen geldt pas nadat otto de bestelling verwerkt. Zo is mij vertelt door klantenservice. Ik wacht dus nu al 4 dagen en mijn bestelling, zou vandaag worden verwerkt.. zucht

Bestelling

Hallo, Begin oktober een broek gekocht. Tot op de dag vandaag geen broek ontvangen. Verschillende keren gebeld en gemaild, maar ze kunnen je goed aan het lijntje houden.

ik winkel graag bij Otto

goede service en snelle afhandeling als je iets terug moet sturen.

Ruim aanbod en snelle levering

Mooi aanbod en betrouwbare en snelle levering. Helaas was mijn spijkerbroek wel beschadigd maar het was ook de laatste.

Prima kwaliteit, erg tevreden!

Mooie pullover en lekker warm

Charles Stulemeijerweg 2

5026 RT Tilburg

Over OTTO

Ben je op zoek naar de nieuwste mode of zoek je inspiratievolle woontrends? Dan ben je bij OTTO aan het juiste adres! In de webshop kun je een groot assortiment online shoppen op het gebied van damesmode, herenmode en kindermode en alles omtrent multimedia, wonen & slapen en huishoudelijke apparatuur. Daarnaast heeft OTTO een ruim aanbod bekende en populaire merken zoals Adidas, Laura Scott, Vero Moda, Jack & Jones, Bruno Banani, s.Oliver, Converse, Tom Tailor, Lascana, Noppies en nog veel meer. Ons assortiment bevat mode en andere artikelen voor elk budget.