Verschrikkelijk!

Wat een rot service hebben jullie zeg !! 3 weken later geleverd !! Je betaald voor in elkaar zetten van de bank vervolgens wordt er bij hetafleveren gezegd wij zetten niet in elkaar!! Kleur klopte niet ! Voor mij nooit meer otto En ik raad het iedereen af!

Waardeloos...nog nooit zulke slechte service gehad en nog steeds niet opgelost

Hele slechte service augustus kast besteld kwam in september bleek de plint doormidden. Opnieuw dit onderdeel besteld zou 2 weken duren. Inmiddels november en nog niks gezien of gehoord. Klachten formulier komt geen enkele reactie. Klantenservice zegt besteld het opnieuw duurt 2 weken...dit is tot 3x gezegd en nog niet de kast waar wij zo opwachten.....vreselijk slecht!!!!

low quality items

Items are presented in a way that is not as they are in reality. Adidas gore-tex waterproof shoes sold at premium price lasted only 2 weeks, then they started letting water inside from the soles and seams. Boxers and T-shirts do not match the real size, sold as M they are actually S or XS. Also, the system does not allow to write individual product reviews, so you never know the actual feedback from buyers.

• Would you recommend us? No

Retouren worden slecht verwerkt

Het retour sturen van producten kost nogal wat frustratie. Ook had ik tot twee keer toe een product met schade. Daarnaast moest ik meer dan 2 maanden wachten op een product. Omdat mijn retour niet goed verwerkt werd, bleef ik aanmaningen krijgen. Zelfs na herhaaldelijk telefonisch contact. Tijdens de gesprekjes word je wel vriendelijk geholpen en wordt gezegd dat alles geregeld wordt. Maar intern loopt het blijkbaar noet lekker. Ik bestel hier nooit meer wat.

snelle en goede levering

na bestelling adequate verwerking/verzending

mijn ervaring is prima.

Omdat ik al jaren een tevreden klant ben.C

Het bevalt me heel goed om daar te bestellen ga ik zeker vaker doen

Kwaliteit en service.

Een snelle levering, en een goede service .

Duidelijke site. Snelle levering!

Great online store with a very elaborate variety of products and super fast shipping!

Heerlijk online shoppen

Goede service Meerdere betalingsmogekijkheden Groot assortiment en vaak leuke kortingen

Fijne webshop

Fijne webshop met kwalitatief goede fijne producten voor een goede prijs!

Altijd een goede service!

Bezorging kan soms een aantal dagen duren, omdat de producten uit Duitsland moeten komen. Maar de duidelijke, overzichtelijke en goede service maken dat weer goed. De retouren zijn nooit een probleem. En de producten zijn altijd topkwaliteit!

Goede qualities

Het is altijd uitstekend om te shopping bij Otto...mooi spullen goede qualitiet en zo veel soorten/veel keuze.

Goed en vriendelijk geholpen

Ik moest voor mijn vraag 3x contact opnemen. Maar heel vriendelijk en correct geholpen

Prima winkel

Kleding zoals beschreven. Verzending op tijd

Ben blij met OTTO

Waarom ben ik blij met Otto: Prijs/kwaliteit is echt prima, Duidelijke omschrijving, Snelle levering die goed aangegeven wordt. Zelfs retour beleid is prima (weinig nodig gehad) Alles samen gevat kan ik zeggen, ben al heeeel lang klant en Otto heeft me nog nooit teleur gesteld .

Tevreden

Snelle levering en goede kwaliteit. Ik ben tevreden van mijn aankoop.

Ik vindt het prima

Ik vindt het prima.

Ik was altijd enthousiast

De laatste tijd vind ik de collectie minder in kwaliteit en daarom de prijsverhouding te hoog.De kleuren komen niet overeen. Daarom heb ik het artikel retour gestuurd

Fijne nachtkleding

Heb een paar leuke setjes nachtkleding gekocht, fijne kwaliteit van zachte stof,en leuk motief, draagt erg prettig met slapen

Geweldige winterjas!

Snel geleverd, en precies DE jas die zocht. Lekker warm, nette afwerking, mooie details en net iets langer dan mijn oude jas. Erg blij met deze koop. Dit merk heeft trouwens nog meer mooie winterjassen.

Prima online bedrijf

Geweldige webwinkel waar je haast alles kunt kopen en met vele goede merken in het assortiment koop er best veel en heb nooit ondeugdelijke spullen ontvangen makkelijk bestellen en retourneren zonder gezeur ben een groot fan van Otto en kan het iedereen aanraden daar te kopen.

Snel levering en betrouwbaar

Kan beter

Ik kijk voor leuke kleding soms lastig

Charles Stulemeijerweg 2

5026 RT Tilburg

Over OTTO

Ben je op zoek naar de nieuwste mode of zoek je inspiratievolle woontrends? Dan ben je bij OTTO aan het juiste adres! In de webshop kun je een groot assortiment online shoppen op het gebied van damesmode, herenmode en kindermode en alles omtrent multimedia, wonen & slapen en huishoudelijke apparatuur. Daarnaast heeft OTTO een ruim aanbod bekende en populaire merken zoals Adidas, Laura Scott, Vero Moda, Jack & Jones, Bruno Banani, s.Oliver, Converse, Tom Tailor, Lascana, Noppies en nog veel meer. Ons assortiment bevat mode en andere artikelen voor elk budget.