slecht vertraging

ik heb een bank besteld zou binne 6 weken geleverd worden het is nu week 6 en nu staat dat het nog is 2 weken duurt ik bestel nooit meer iets

Slecht

1 maand na mijn bestelling nog niks binnen ,op "mijn otto" komt niks te staan ,diverse keren contact gezocht en kreeg te horen dat het druk was ,tot 2 keer toe zou mijn verhaal door gezet zijn naar backoffice maar ook die heb ik nooit gehoort.nu was er iemand die vertelde dat mijn bestelling niet meer leverbaar was ,nu komt er een verzoek om mijn geld terug te krijgen ,en als die in behandeling is genomen gaan ze is kijken naar het bedrag wat er open staat.NOOIT meer otto voor mij

slechte zaak

klanten 4 weken laten wachten of langer op een stofzuiger. je word van kastje naar de muur gestuurd via de chat of telefoon.

De aangegeven prijzen kloppen niet.

Meerdere schoenen in de aanbieding blijken in de winkelmand ineens €30,- duurder. Klantenservice komt met wat aangeleerde reactie. Ze betreuren het blad bla bla. Kortom, pech gehad.

Zeer slecht

Helaas nu wederom een slechte ervaring met otto. Wederom laten ze mij heel lang wachten op een meubel. Op de site staat levertijd 1 week, ik wacht al 2 maanden. Er wordt geen actie ondernomen en je word van het kastje naar de muur gestuurd door otto. Ik zit nu thuis met een kapotte meubel van hun die retour moet en het nieuwe item word maar niet geleverd. Zo word er gezegd nog 1 week levertijd, neem je een week later weer contact op waar het item blijft, dan vragen ze wederom nog geduld en dit keer van 3 weken. Belachelijk dit echt! Ik raad aan om niet bij otto te bestellen. In ieder geval geen meubels. Je wacht dan tot je een ons weegt.

Waardeloze klantenservice

Ik had een jas ontvangen waar een gat zat waar de drukknoop moest zitten dus klantenservice gebeld en die ging gelijk een andere voor mij bestellen ( 14 oktober ) hij stond bij mijn bestelling al weken nog steeds niet in behandeling. Paar keer gebeld met de klantenservice krijg ik te horen dat hij helemaal niet door een medewerker besteld is terwijl hij wel bij mijn bestelling te zien staat op 14 oktober. Nu zie ik op de site dat hij helemaal niet meer leverbaar is in maat 42 terwijl degene die hem zogenaamd voor mij besteld heeft toen zei dat hij er nog was. 1x ook een zeer onvriendelijke medewerkster aan de telefoon gehad die ik bovendien haast niet verstaan kon door haar accent. I

Oplichters!!!

Ongelofelijk dat een bedrijf als Otto nep UGGs verkoopt. Er zat geen originele doos omheen, en ze stonken naar plastic. Geen certificaten van echtheid. Deze komen rechtstreeks van Temu oid maar ze wel voor de volledige prijs verkopen. Ik heb ze teruggestuurd en mijn geld terug gekregen. Jammer dat ik geen foto’s heb gemaakt want dan had ik een melding kunnen maken bij de consumentenbond. Koop deze niet!!!!

Onbetrouwbare levering en slechte service

Ik had een douchescherm besteld en toestemming gegeven om het pakket neer te zetten als ik niet thuis zou zijn. Helaas weigerde de bezorger het pakket achter te laten, ondanks de duidelijke afleverinstructies. Dit veroorzaakte veel gedoe en ongemak, de klantenservice heeft een nieuwe douchscherm besteld maar heeft er 2 besteld wat niet klopt. Na 6 keer bellen willen ze de fout niet corrigeren ik moest de douchschermen aan de deur weigeren. Dit heb ik gedaan maar nu worden de rekeningen niet gecorrigeerd. De klantenservice bied weinig hulp en toont weinig begrip voor de situatie. Erg teleurstellend dat een eenvoudig proces zoveel problemen oplevert. Ik zou hier niet snel opnieuw bestellen.

OPLICHTERS

Voor een behoorlijk bedrag een kleding kast besteld. Nooit binnen gekomen!! Er is mij al meerdere keren beloofd dat het geld terug gestort zou worden word ook niet gedaan! Slechte klanten service als je belt spreken slecht Nederlands en helpen je niet verder. Ik raad het iedereen af hier iets te bestellen!

Nooit bestellen slechte service

Ik wacht al meer dan 2 maanden op mijn bestelling waar een levertijd van 3 weken op zat. Enigste wat je te horen krijgt is nog even geduld mevrouw het komt er echt aan. Ondertussen nogsteeds niet ontvangen ondanks er staat dat het bezorgd is. Meerdere keren de klantenservice over gebeld maar nogsteeds moet ik “even geduld hebben” Niet hier bestellen dus

Otto maakt een fout en de klant is de dupe

Ik koop nooit op afbetaling en doe altijd alles via iDeal. Door een fout bij Otto kreeg ik plotseling twee keer mijn bestelling. Eén op afbetaling, wat ik nooit heb gedaan. De ander was wel betaald. Klantenservice zegt dat de fout bij mij ligt, wat niet waar is. Geen excuses en ik moet het tweede pakketje in mijn eigen tijd naar het postkantoor sturen. Sta nu 100 euro bij Otto in de min, totdat ze de items weer terug hebben. Iets waar ik totaal niet van hou.

Slecht levering

Ik heb bijna een week geleden een bestelling geplaatst maar nog steeds niets meer er over gehoord. Hopelijk krijg ik nog mijn bestelling binnen!!!

2x bank kapot en afspraken worden niet nagekomen

2x 6 weken wachten op 2x een kapotte bank. Ik had een tegemoetkoming gekregen vanwege het ongemak maar na het annuleren kreeg ik niets meer. Dus kennelijk is 2,5 maand ongemak je woord niet meer waard. Ik doe nooit meer zaken met jullie. De helpdesk is ook onbeleefd, lastig te verstaan en helpen je geen meter verder. Beter om deze tent te ontwijken.

Slecht

Wil ik iets bestellen maar,ik heb 2 jaar niks besteld mag en kan je niet achteraf betalen kiezen. Dus ja dan niet dan koop ik niks. Echt heel gekk.

Slechte service

5 weken geleden 2 grote kledingkasten besteld. De eerste levering waren de pakketten beschadigd dus weer retour, tweede levering kwam alleen 1 kast binnen, niet te doen om in elkaar te zetten, zit een beschrijving bij van een kleine kast en er ontbreken onderdelen) nu wachten op de tweede kast, dus straks 2 maanden verder, kreeg 10 procent korting als compensatie wooow;(

Slechte ervaring

De bezorging van een paar sneakers zou ca één week duren. Otto vond het niet nodig om de klant te informeren dat de bezorging langer zou gaan duren. Na 13 dagen kwam eindelijk het pakket. Op een email werd niet gereageerd, zou ook één week duren voordat ik antwoord zou krijgen. Na de bezorging kreeg ik eindelijk een berichtje van Otto!! Too little too Late!! Weinig klantvriendelijk van Otto!!!

Waardeloos

Eindeloos mailen, bellen maar niemand onderneemt actie. Zelfs een kkacht ingediend, maar ook daar reageerd niemand op. Uitermate releurstellend Jammer Otto, nare manier van service

Slecht

Jaren lang tevreden geweest over Otto. Maar…… 2 september een bestelling geplaatst en het laatste deel staat al sinds 17 september bij de vervoerder volgens de status op hun site. Van de 9 pakketten heb ik er 1 ontvangen. Meerdere keren aan de telefoon gehangen, telkens een andere reden/uitleg waarom er niet geleverd wordt. Komt deze week, niet op voorraad enzovoort. Telkens beloftes te horen gekregen. Puntje bij paaltje….. geen bestelling ontvangen en onbekend of dit ooit nog gaat gebeuren. En het geld???? Er is iets goed MIS bij Otto.

Slechte service!

Ik heb 2 keer een fiets van sonic besteld voor mijn kind. De eerste keer is deze zonder overleg na 2 weken wachten uit het niets geretourneerd zonder mijn toestemming. Ik heb het toch weer gewaagd om te bestellen omdat mijn kind het graag wil hebben. Ben nu 17 dagen verder en nog steeds geen fiets binnen en ook als ik bel kunnen ze me niet verder helpen dan “ het is in behandeling u moet nog een weekje wachten” nooit meer dat ik bij otto bestel. De mensen die een sonic fiets willen bestellen zou ik aanraden ergens anders te bestellen waar de service wel top is en je het artikel wel op tijd geleverd krijgt.

snel, betrouwbaar

Snel ontvangen, betrouwbare winkel, mooi spul.

Zeer slecht

Vriezer besteld 1ste keer wilde de bezorger het niet naar boven brengen. Woon op 2e etage met trap, terwijl Otto aangeeft dat ze bezorgen tot 4e etage met trap behalve als je een Amerikaanse koelkast besteld. Na contact gehad te hebben met klantenservice hebben ze de vriezer nog maals besteld en mij op mijn hart gedrukt van dat het toch naar boven wordt bezorgd. Vandaag is de bezorger langs geweest coor de 2e keer en weer niet naar boven gebracht. Dit heeft mij 2 vrije dagen gekost en nog geen vriezer. Ik hoop dat Otto mij tegemoed komt omdat ik 2 dagen voor niks thuis ben gebleven. OTTO BELOOFT DINGEN WAT ZE NIET WAAR KUNENN MAKEN.

Slechte verzending, levertijd en artikel slordig. Service daarna: triest.

Bestelling: kan alleen door aanmaken account? Wat ouderwets, de alarmbellen hadden af moeten gaan. Maar helaas zette ik door. Vervolgens: er stond 2 tot 3 werkdagen. Het werden er 5. De doos van het artikel: gebutst en met stickers op de doos zelf? Daarnaast nog Lisse stickers om de verpakking dicht te houden. Niet leuk om als cadeau te geven. Ik denk: eerder open gemaakt? Stond niets over in de advertentie van het artikel. Ik dien een klacht in en wat komt er dan terug: sorry? Zo ga je toch niet met een klacht om? Alsof met sorry alles opgelost is? Echt: ik bestel hier nooooooit meer en ga het iedereen afraden.

heel veel spam

op zich is Otto een prima online winkel en de maten kloppen ook Maar de mails die je dagelijks binnenkrijgt is echt too much.

Dramatisch

Mijn bestelling zou geannuleerd worden.....maar tot op heden staat er nog steeds een te betalen bedrag open ....en staat dat mijn bestelling is verzonden!!!!! Geprobeerd telefonisch contact te krijgen waarbij wachttijden van 20min geen uitzondering zijn.....bandje begint standaard het is erg druk. Ne 5 chat sessies (welke ik heb opgeslagen)waarin staat dat bestelling is geannuleerd , is er nog niets veranderd in mijn bestel status!!!! Vind dit bijzonder klantonvriendelijk.

waardeloos bedrijf

otto kom je afspraken na. We hebben nu 4 weken terug een artikel besteld en er werd beloofd dat de levertijd 2 weken zou zijn. We hebbe nu voor de 3e keer gebeld en telkens worden we aan het lijntje gehouden. Hier bestellen betekend: hoop dat ik het voor de kerst krijg. WAARDELOOS OTTO

Charles Stulemeijerweg 2

5026 RT Tilburg

Over OTTO

Ben je op zoek naar de nieuwste mode of zoek je inspiratievolle woontrends? Dan ben je bij OTTO aan het juiste adres! In de webshop kun je een groot assortiment online shoppen op het gebied van damesmode, herenmode en kindermode en alles omtrent multimedia, wonen & slapen en huishoudelijke apparatuur. Daarnaast heeft OTTO een ruim aanbod bekende en populaire merken zoals Adidas, Laura Scott, Vero Moda, Jack & Jones, Bruno Banani, s.Oliver, Converse, Tom Tailor, Lascana, Noppies en nog veel meer. Ons assortiment bevat mode en andere artikelen voor elk budget.