tegenvallend product, niet goed omschreven en weergegeven

borchardt Möbel Spiegel Panama. Dit is een spiegel gewoon op een spaanplaat gelijmd en wordt omschreven als hoogwaardige afwerking , Duits gemaakt en houtmateriaal. Beetje een rippoff dit. De foto's zijn niet echt heel duidelijk zodat het net lijkt of er een frame is, maar dat is dus niet zo...

Redelijk tot goed schoenenkast Marit 4 kleppen+2 lades

Na veel vijfen en zessen is mijn kastje klaar. Er moest wat na geleverd worden wat 2x goed ging en 1x fout. De gebruiksaanwijzing was niet optimaal maar nu het staat ben ik erg blij ermee ook al zou het handig zijn om ook een laarsenvak te hebben. Die heb ik nu maar in het middelste kastje gezet. Maar zoals gezegd net niet optimaal.

Fijne webshop

Ik bestel al jaren naar tevredenheid bij Otto. Het assortiment is divers en ruim. Ook komen er regelmatig aantrekkelijke kortingsacties voorbij

Erg onprofessioneel bedrijf

Deel pakketten worden niet geleverd en als je dan de klantenservice belt wordt je van het kastje naar de muur gestuurd. Erg onprofessioneel bedrijf

Verschrikkelijk

Al een jaar bezig met Otto. Heel veel fout gegaan en elke keer worden er dingen afgesproken die niet worden nagekomen. Ben inmiddels een jaar verder en ik krijg constant betalingsherinneringen, terwijl ik allang heb betaald! Bestel hier niet!!!!!!!!!

Spekgladde zolen Skechers

Begin augustus Skechers gold'n Gurl gekocht. Het had geregend, ik liep naar buiten, mijn benen slipten naar achteren en ik viel plat voorover. Ik heb me enorm bezeerd met nare consequenties. Deze zolen worden spekglad in aanraking met water. Daarom wil ik een waarschuwing plaatsen.

Blijven post sturen.

Ben strontzat van dat jullie fysieke post blijven sturen voor iemand die er al JAREN niet meer woont! Hele gesprekken met ze gehad maar willen niet stoppen. Meest niet duurzame bedrijf wat ik ken.

Mooi ervaring

Het inziet er prachtig uit badpak ziet heerlijkben er blij mee

Prima spul

Ook na een aantal maanden nog dik tevreden!

Altijd goed, nu een keer wat terug gestuurd terug betaling , teleurstellend.

Laatst een bikini terug gestuurd ,alleen de bikini top terug betaald gekregen ,de bikinislip kunnen ze denk ik nergens terug vinden .Heb de klanten service gebeld, maar nog steeds geen geld terug gezien.

Bij elke bestelling goede service

Super service

Fantastische prijs/ kwaliteits verhouding

Fantastische prijs/ kwaliteits verhouding en zeer snel bezorgd!

Ik ben zeer tevreden met Otto. Broeken zijn goed al er maar rek in zit. Aangezien ik zwaar rug patiënt ben heb ik vaak last om goede kleding te vinden

Verassend goed!

Heb een jeansjasje gekocht, deze zit prettig en voelt soepel bij het dragen. Ik ben er blij mee.

Niks op aan te merken.

Netjes afgeleverd. Mooie kwaliteit, prijs verhouding.

Szybko i tanio

Dużo wybór szybka dostawa i przyzwoite ceny jak na markowe rzeczy

Gewoon goed

Bestellen en betalen eenvoudig. Levering wordt duidelijk aangegeven. Producten zijn netjes aangekomen en zijn gelijk aan de omschrijving op de website.

Ik heb 3fijne jurken erbij

Goed en redelijk snel geleverd

Product goed en de prijsverhouding was ook top!

Otto niet mijn favoriete website

Vind de verzendkosten aan de hoge kant.

Fijne bh

Bh zit goed. Goede maat fijne stof

Geweldig!!

Simpel,snel,uitstekend,

na 3 maanden nog steeds niet geleverd

nog steeds ( 3maanden geleden besteld) niet binnen een deel van m'n bestelling waardoor de complete set die ik had besteld nog steeds niet is geleverd.

Heel te vreden

Heel fijn dat Otto alles netjes verstuurd,ben blij met de artikelen.

Otto staat voor kwaliteit

Producten van Otto zijn van kwaliteit. De pasvorm is goed. De service is prima.

Charles Stulemeijerweg 2

5026 RT Tilburg

Over OTTO

Ben je op zoek naar de nieuwste mode of zoek je inspiratievolle woontrends? Dan ben je bij OTTO aan het juiste adres! In de webshop kun je een groot assortiment online shoppen op het gebied van damesmode, herenmode en kindermode en alles omtrent multimedia, wonen & slapen en huishoudelijke apparatuur. Daarnaast heeft OTTO een ruim aanbod bekende en populaire merken zoals Adidas, Laura Scott, Vero Moda, Jack & Jones, Bruno Banani, s.Oliver, Converse, Tom Tailor, Lascana, Noppies en nog veel meer. Ons assortiment bevat mode en andere artikelen voor elk budget.