Tevreden

Voldoende keuze. Betaalbare kleding. Duidelijke foto's.

Makkelijk bestellen

Hele fijne bh en goede pasvorm

Ruime keuze en fijne acties

Ik shop graag bij Otto, vooral om de ruime keuze in badkleding en mooie acties!

Good and reliable

Good and reliable service. The item was lost /not delivered but immediately replaced. Highly recommended.

Prima site

Prima site.... levering zou ik alleen afstappen van postNL gezien die vaak doen alsof je niet thuis bent en brengen het dan naar een afhaalpunt

Top service en snelle levering!

Hier is winkelen lekker makkelijk en rela

Altijd prima. Goede prijs en kwaliteit. Lekker makkelijk en relax winkelen

In een woord geweldig

Prima site heel veel keuze goede bezorging en klantvriendelijk

Ik ben tevreden over Otto

De producten komen altijd overeen met de beschrijving, de levertijd is ook OK. Ik ben tevreden over Otto

uitstekend

Ik heb wat sportkleding gekocht, het werd snel geleverd en voldeed aan de verwachting.

Ik bestel regelmatig bij otto. De reden hiervan is qualiteit is zeer goed, veel keuze en mogelijk heden. Alle merken ook in huis en u wordt goed behandeld door het personeel. Mvg Willeke

Leuk aanbod, goede prijzen en tegelijkertijd...

Slechte klantenservice en lange levertijden. Al met al ben en blijf ik graag klant. Je kunt natuurlijk niet alles hebben. Bij Otto hen ik tenminste nog een beetje het gevoel dat het 'eerlijke' kleding is. Dat is ook wat waard.

Geen gezeur bij retour en snelle verzending

Mijn ervaring met Otto is fantastisch , ik ben al jaren klant en dat bevalt mij goed.

Lekker licht en luchtig zomerjurkje

Valt heel soepel, licht in gewicht (fijn voor in de vakantiekoffer!), leuk, fleurig dessin.

Super Service

Ik heb in een korte tijd grote artikelen bij otto besteld en ben erg tevreden met mijn aankoop. Alles verliep naar mijn wens en ben heel blij met mijn bestelling (Bed, Matras, Matrasbeschermer, Kledingkast ,Plafondlamp).

Goed en duidelijk.

Al jaren bestel ik bij Otto en afhangend van de pasvorm, dat is namelijk bij mij nogal eens een probleem m.b.t. mijn bovenwijdte, ben ik heel tevreden.

Heel prettig

Snel netjes en correct

goed en netjes afgeleverd

product ziet er uit zoals op het plaatje

Leuke side

De informatie die gegeven wordt over de producten is duidelijk, ook wanneer bijvoorbeeld een maat even niet op voorraad is. Bezorging is eveneens vrij snel en je kunt nauwkeurig je pakket volgen.

Zeer goed, alleen is er iets mis gegaan met mijn laatste bestelling die is zonder dat ik het wist terug gegaan naar Otto vanaf de Poisz in Opende ,

Snelle en zeer goede service

Mijn bestelde broek was te klein, belde het contact centrum , en tot mijn verbazing was binnen 2 dgn mijn andere broek een maatje groter binnen. Ik werd heel goed door een medewerkster geholpen. TOP!!

Een fantastische en betrouwbare webwinkel

De levering van de artikelen zijn altijd binnen de gestelde termijn. Vaak snel, soms moet je even langer wachten maar dat wordt dan ook aangegeven, Artikelen altijd in kwaliteit/ prijs verhouding. Terugsturen is nooit een probleem mits je je aan de aangegeven voorschriften houd. Bij vragen altijd vriendelijke medewerkers aan de lijn. Kortom met Otto heb ik in al die jaren nog nooit een probleem ervaren.

Charles Stulemeijerweg 2

5026 RT Tilburg

Over OTTO

Ben je op zoek naar de nieuwste mode of zoek je inspiratievolle woontrends? Dan ben je bij OTTO aan het juiste adres! In de webshop kun je een groot assortiment online shoppen op het gebied van damesmode, herenmode en kindermode en alles omtrent multimedia, wonen & slapen en huishoudelijke apparatuur. Daarnaast heeft OTTO een ruim aanbod bekende en populaire merken zoals Adidas, Laura Scott, Vero Moda, Jack & Jones, Bruno Banani, s.Oliver, Converse, Tom Tailor, Lascana, Noppies en nog veel meer. Ons assortiment bevat mode en andere artikelen voor elk budget.