Slechte kwaliteit

Ben erg enthousiast over het Lascana badpak met batikprint. Prima pasvorm, model en kleur etc. Heb al verschillende gekocht. Ben daar mee gestopt omdat de kwaliteit van de stof slecht is. Daar al eens eerder op gereageerd. Je kunt het na ongeveer 15 keer gebruik , niet meer dragen. Kijkt er aan de achterkant dwars doorheen. De klacht zou worden opgenomen met de fabrikant etc. Na ongeveer een jaar weer dit badpak gekocht. Zelfs een tweede badpak gekocht omdat ik regelmatig zwem en ik na 20 keer nog geen slijtage zag. Helaas ben ik er weer ingetrapt. De kwaliteit is niet verbetert. Badpak vertoont dezelfde slijtage aan de achterkant. Je kijkt er dwars doorheen. Blijft een prachtig badpak voor te zonnen . Voor iemand die regelmatig zwemt niet geschikt en daarbij is het ook nog een vrij duur badpak. Voor mij geldt dus i..d.d. dat verhaal van de ezel en de steen.

Ik ben tevreden

Correct en erg snel geleverd. Gewoon TOP

Super service

Ik had schoenen gekocht en na twee weken zat er al een scheur aan de voorkant. Gebeld en deden helemaal niet moeilijk. Ik mocht ze opsturen en kreeg nieuwe of mijn geld terug. Bedankt Otto top service.

Goede kwaliteit ziet er net zo uit als op internet

Veel keuze in merken, leuke kleding, alles ook in XS

Makkelijk uitzoeken en bestellen

Mooie website,grote keuze. Uitzoeken,bestellen en het product snel en prima ingepakt in huis.

Snelle bezorging,prima product!

Prettig online winkelen bij Otto. Overzichtelijk,veel keus,prima prijzen!

Mooi kwaliteit en zit perfect

Heb ze net binnen maar mijn eerste indruk is dat ze heerlijk zitten en zou er wel meer bestellen.

Helaas slecht!

Door extra kosten (vanwege onbewuste te late betaling)op de verzendkosten moest ik uiteindelijk een behoorlijk bedrag voor mijn retouren betalen. Geen product en meer dan € 15,00 betaald aan verzendkosten. Ik zal nooit meer iets bij Otto bestellen.

Eenvoudig en snelle levering

Redelijk snel door het woud aan artikelen het gewenste item voor een goede prijs kunnen vinden.

Prima webshop

Kleding wordt netjes en op tijd geleverd. Had meerdere maten besteld dus er ging wat retour maar ook dat was prima en snel verrekend.

Waardeloze klantenservice

Helaas is de bestelling nooit geleverd en op correspondentie wordt niet gereageerd. Heel slecht, dit ben ik niet gewend.

Als ik bestel kan ik het zonder problemen terugsturen. Dat is bij andere webshops wel eens anders. Ben tevreden, ook hoe ik telefonisch te woord word gestaan

Te hoge retourkosten, zonder enkele bericht!

In mei heb ik twee paar slippers in één bestelling ontvangen. Deze heb ik samen in één doos geretourneerd, zonder te weten dat er retourkosten van toepassing waren. Het is voor mij geen probleem om de €4,95 retourkosten te betalen, maar ik ben nu enkele maanden later geconfronteerd met een e-mail waarin een openstaand bedrag van €28,97 wordt vermeld. Tot dit moment heb ik hierover geen enkele communicatie ontvangen. Het bedrag is inmiddels verlaagd naar €15,42, maar ik ben het hier nog steeds niet mee eens om de volgende redenen: Ik heb geen eerdere berichtgeving over deze kosten ontvangen. Voor de retourzending van slippers uit één bestelling zou ik geen €9,90 aan retourkosten moeten betalen, zoals ook op jullie website staat aangegeven, tenzij het pakket meer dan 20 kg zou wegen. Ik verzoek u vriendelijk om deze kwestie te herzien.

Ik wou een broek die was 33 euro maar hij viel klein dus maat groter besteld en was gelijk 43 euro dat vind ik jammer verder kwaliteit is.goed ook klantenservice gr.schoolenaar

Super leuke jurk

Vrolijke leuke zomerjurk van een fijne kwaliteit, maat 44 gekocht, past precies met een goede lengte tot op de knie

Goed en volgens afspraak

Ik heb een paar Nike sportschoenen gekocht waar ik eerder een oogje op had. Er kwam een leuke aanbieding en toen heb ik direct beslist. Een paar dagen later waren ze binnen. Alles goed en volgens afspraak

Is goed

Ik ben wel tevreden

goede kwaliteit

Leuke kleding en van goede kwaliteit, de prijs is ook redelijk , vooral nu er zoveel kledingzaken verdwijnen kan je bij de Otto goed terecht.

prima service jammer van lange levertijden

Prima service en mooie produkten echter jammer dat een vestje een levertijd heeft van 3 weken.

Slecht

Bestelde en betaalde artikelen worden niet verzonden. Betaalde en retour verzonden artikel wordt het bedrag niet terugbetaald!

Prima product

Heel erg blij mee

Gewoon goed

Is gewoon goed

Wankel

Het tafeltje ziet er mooi uit. Maar de pootjes zijn erg wankel. Ik denk dat je er niet op moet gaan hangen of in de wind moet zetten. De tafel gaat retour. Jammer

Alles goed

alles verliep vlot, geen problemen, snelle retourzending

Charles Stulemeijerweg 2

5026 RT Tilburg

Over OTTO

Ben je op zoek naar de nieuwste mode of zoek je inspiratievolle woontrends? Dan ben je bij OTTO aan het juiste adres! In de webshop kun je een groot assortiment online shoppen op het gebied van damesmode, herenmode en kindermode en alles omtrent multimedia, wonen & slapen en huishoudelijke apparatuur. Daarnaast heeft OTTO een ruim aanbod bekende en populaire merken zoals Adidas, Laura Scott, Vero Moda, Jack & Jones, Bruno Banani, s.Oliver, Converse, Tom Tailor, Lascana, Noppies en nog veel meer. Ons assortiment bevat mode en andere artikelen voor elk budget.