Goede leverancier

Met Otto heb ik alleen maar positieve ervaringen. De spullen worden snel geleverd, en zijn bijna altijd op voorraad. Ook achteraf betalen is fijn.

alles netjes geleverd zoals besteld

Duidelijke website, en productinformatie. Voortgang, levering en afhandeling was perfect te volgen tot levering aan de deur.

Fijne jurk!

De jurk die ik bestelde is nog mooier dan ik verwacht had; fijne stof, prachtige kleuren, pasvorm goed. Meer dan tevreden!

Ging perfect

Vlotte bezorging. Goed verpakt. Artikelen prima

Mijn bestelling is goed verzonden, de kwaliteit is ook prima

Mooie kleding en gemakkelijk bestellen!

Gemakkelijk bestellen van mooie kleding en daarbij ook snelle verzending!

Snelle levering en goede kwaliteit

Otto levert snel en de kwaliteit van de kleding klopt helemaal met de prijs!

Makkelijk te bestellen snelle levering en goede service

De artikelen zijn makkelijk te bestellen en het retourneren is ook geen probleem. Daarnaast had ik een kapotte schoen waarbij de service die geboden werd ook prima was. Het contact via de chat ging ook prima.

zeer goed

hoef ik niets meer aan toe te voegen gaat zo door

Fijne webwinkel

Groot assortiment, snelle levering, netjes verpakt

Niet tevreden

Mijn bestelling bij levering niet compleet. Gechat en gebeld zou opgelost worden heb zelf nog maar een nieuw setje besteld deze was wel goed.Dan duurt t een eeuwigheid waneer je de retouren en rekening hebt gekregen.En als ik wil betalen staan er 2 bedragen in ipv 1.En aan de telefoon heb ik een buitenlandse vrouw en versta er helemaal niets van en zij begrijpt me niet.Denk niet dat ik hier nog veel ga bestellen.

Betrouwbaar

Fijne sevice en kwaliteit en een betrouwbare webwinkel

tevreden met keuze en levering

bijdrage leverkosten vind ik hoog.

Aanbevelingswaardig

Vaak kortingsacties !! Goede kwaliteit voor een héle mooie prijs en een goede service !!

Product prima. Beloofde service viel tegen.

Op de site staat duidelijk dat het bestelde product tot de 2e verdieping zou worden afgeleverd. Bezorgers ,3 man sterk, hadden die instructies niet en weigerde. Tot over de drempel bij de voordeur ging net.

Goed, krijg alleen irritatie van 100x vragen om een review

Goed, krijg alleen irritatie van 100x vragen om een review

Product in goede orde op tijd geleverd

Super goed en kwaliteit is ook heel goed

Gewoon goed

Goede snelle service en mooie kleding

Kwaliteit komt op tijd, never spijt

Zie hierboven!

Geheel naar verwachting!

Prima pasvorm, mooie bikini!

Top producten en snelle levering

Product niet ontvangen door een fout bij het pakketpunt, maar desondanks de mogelijkheid gekregen om kosteloos een vervangend exemplaar uit te zoeken, echt top!!!

Goede ervaring

Ik heb altijd wel goede ervaring bij Otto leuke kleding alleen ik geef een 8 en niet hoger de bestelling wat wel bij anderen kan volgende werkdag in huis en dat heb je niet bij Otto je moet niet bestellen als je het de volgende dag hebben wil gewoon op tijd bestellen dan heb je het op tijd

Charles Stulemeijerweg 2

5026 RT Tilburg

Over OTTO

Ben je op zoek naar de nieuwste mode of zoek je inspiratievolle woontrends? Dan ben je bij OTTO aan het juiste adres! In de webshop kun je een groot assortiment online shoppen op het gebied van damesmode, herenmode en kindermode en alles omtrent multimedia, wonen & slapen en huishoudelijke apparatuur. Daarnaast heeft OTTO een ruim aanbod bekende en populaire merken zoals Adidas, Laura Scott, Vero Moda, Jack & Jones, Bruno Banani, s.Oliver, Converse, Tom Tailor, Lascana, Noppies en nog veel meer. Ons assortiment bevat mode en andere artikelen voor elk budget.