Uitstekende service

Discreet. Een goede afhandeling van mijn bestelling.

Uitstekende service

Vandaag besteld morgen in huis en dat is ook zo! Top service

Waardeloos

Mijn product is uit de verpakking gestolen en nooit aangekomen

Goede producten en snelle levering

ik had op vrijdagavond rond 22.00 iets besteld en ik zou dit dan nog de volgende dag nog bezorgd krijgen. Bleek dat er iets fout was gegaan in het systeem en heb na het contact opnemen van de klantenservice gratis mijn bestelling op zondag bezorgd gekregen (zondaglevering kost normaal extra). Dit vond ik een erg goede oplossing!

Snel verzonden in drukke tijd

Had snel gevonden wat ik nodig had met duidelijke beschrijving

TOP

Prima service, heel snel

Alles zoals verwacht!

Vlotte levering discreet en alles zoals beschreven.

abcd

goede producten maar slechte organisatie ... je betaalt en je krijgt het pakket niet ... en geen postnl heeft enig idee ... voor de terugbetaling ... je hebt echt geen ondersteuning ... ik heb 7 dagen op antwoord gewacht ... geen pakket maar geen geld terug ... niemand weet iets ... wat jammer :((

De perfecte site en het geleverde gerief is van zeer goede kwaliteit. Ook de levering correct zoals beloofd

topervaringen

brede keuze in artikelen en snelle levering van de nieuwe speeltjes. die goed zijn uitgevoerd. Netjes anoniem geleverd en keurig verpakt.

Super stipt en goede snelle service

Snelle service en stipt qua geplande levering!

Goede snelle levering

Snel gevonden wat ik zocht, snelle levering op zondag... top

Tevreden

Snelle levering en tevreden met de producten

super

mooie en duidelijke webshop,, producten zijn mooi en discreet verpakt. je wordt keurig op de hoogte gehouden over je bestelling en de levering. alles wordt keurig op tijd geleverd.

Super snelle levering

Ik heb de levering snel en in goede orde ontvangen . Ook werkt de site top. Helmaal niks op aan te merken. Er staat overal genoeg product informatie bij.

Kwaliteit, niet duur, vlug geleverd!!!

Ben zeer te spreken over het product.

Keurig en snel

Pakket werd snel en netjes afgeleverd. Ik kwam niet helemaal uit de werking van mijn bestelling, maar ben keurig geholpen door de klantenservice

Goede spullen

Goede ervaring snel opgestuurd

Discrete verpakking, snelle levering. Zeer tevreden.

Snelle en goeie service

Snel geleverd en kwaliteit producten

Gisteren besteld gehad in de shop en de dag erna geleverd. Anoniem pakketje en goed ingepakt. De producten zijn zeker van kwaliteit, heb er al van kunnen genieten! Dikke 10/10, blijf zo verder doen.

Perfecte product gevonden om de relatie van een 10 jaar durende relatie spannend te houden.

het is heel goed

het is heel goed , hoewel een meer divers assortiment ideaal zou zijn Ik heb bijvoorbeeld dit model gevonden en ik ben geïnteresseerd om het te kopen, kunt u bestellen? staat op deze site: https://www.sexpopwebshop.nl/levensechte-sexpop-yara-158-cm.html Ik wil het niet van ze kopen, ik vind je site leuk :) DutchDoll sexpop Yara 158 cm

Phoenixweg 6

9641 KS Veendam