Snel en anoniem geleverd

Prijs-kwaliteit verhouding is goed, gemakkelijke bestelprocedure en snelle anonieme levering.

Goed 100% positief ,zeker kopen

Top produkten , veilig en goed verpakt als een gewone pakje .

Correct, snel en discreet.

Een zeer ruim assortiment. Alles zeer correct en discreet verlopen

Het werkt prima naar behoren we hebben er veel plezier van!

Uitstekend!

Het pakketje de volgende dag in huis. Het pakketje was leuk ingepakt. De kwaliteit is goed en je krijgt waar voor je geld.

snelle en betrouwbare levering

het betellen en afwerking gaat snel je krijgt ook keurig de mails van aflevering

Zeer aanbevelenswaardige winkel.

Uitgebreid productaanbod en heel correcte en snelle service.

Top bedrijf

Is zeer snel met verzenden

Geweldige ejaculaties en orgasmes

Niet te geloven zowel samen als alleen keer op keer gewoonweg WAUW!!!!

Betrouwbaar

Goed verpakt snelle levering

Zeer goede kwaliteit en snelle levering

Ik had snelle levering ben tevreden met het product kwaliteit is goed de site is overzichtelijk

Aanrader !!

Snelle levering en goede kwaliteit

Mijn pakketje kwam aan in minder dan 24 uur sinds ik het betaald had. Heel fijn dat je niet lang hoeft te wachten, je kijkt er natuurlijk naar uit. De kwaliteit is ook erg goed en de site heeft een goede omschrijving van alle producten. Zeker een aanrader.

Super mooie webshop en zeer vlot!

Mijn eerste keer op de webshop was direct zeer aangenaam, alles was makkelijk te vinden en te bestellen aan een zeer schappelijke prijs!

Ruime keuze en snelle levering

Op was op zoek naar wat nieuwe speeltjes en had ruime keuze voor prima prijzen. Pakket werd snel bezorgd. Producten zien er goed uit, snel maar eens uit proberen.

perfecte levering

Artikel de volgende dag geleverd en steeds informatie van de stand van leveren doormiddel van mail

Discreet en snel geleverd.

Snel, discreet en GEEN kat in de zak

Levering binnen de dag. Dus de kinky ideetjes konden snel ten uitvoer gebracht worden :-) Bestelde speelgoed zat in een discrete doos 10 op 10, kus van de meester en een bank vooruit!!!!

Snel.

Grote assortiment, snel bezorgd.

Mooi, verzorgd pakket

Het pakket werd met de nodige zorg klaargemaakt, ik was aangenaam verrast van het cadeaupapier. Het aanbod is zeer ruim en zeer handige website en zeer goede communicatie over vertraging van levering van het pakket.

goeie service, fijne producten

heel fijn het was ook super snel geleverd ik ga hier zeker meer bestellen

Kan zo geen klachten bedenken, discreet!

Prima afspraken nagekomen, aanrader.

Goede service en kwaliteit

Wat we gekocht hebben bevalt zeer goed. Volgens mijn vriendin is de womanizer de beste uit de gift box. 😏 en ik kan dat beamen want de buren 4 huizen verder op kwamen klagen dat ze zo hard gilde van t klaarkomen😏😏

correct en goede waar

Ik had in spoed mijn waar nodig . Sexshop.nl leverde onmiddellijk een kwalitatief product! De Belgen zijn u dankbaar !

Hele fijne winkel

Heel leuk shoppen