Super producten en zeer goede levering

Bestelling geplaatst en de dag erna al toegeleefd gekregen. Producten zijn TOP! Ondertussen al alles al eens getest en zeer tevreden over. Prijs kwaliteit zeker correct. Aanrader!

Simpel en betrouwbaar

Goede webshop, betrouwbaar qua aankopen en breed assortiment met veel info over producten en veel reviews

Enthousiasme

Voor mij is het altijd ernaar uitkijken wanneer ik weer bij easytoys mag gaan bestellen! Vanaf volgende maand wil ik graag elke maand geld appart gaan zetten voor te shoppen bij easytoys om mijn collectie uit te bereiden en die collectie word als maar groter door easytoys. ik vind het fijn om bij easytoys te bestellen omdat het een hele fijne site is, het gaat gemakkelijk, er zijn hele leuke en de nieuwste producten, de levertijd is geweldig, en je kan natuurlijk leuke prijzen winnen! Ook vind ik easytoys heel leuk door hun socialmedia bvb tiktok en insta ik kan de filmpjes op tiktok hele dag kijken en het lijkt me zelf ook geweldig om content te maken voor easytoys, Ga zo door jullie zijn geweldig! Xx Lana-May

hele fijne shop

hele fijne shop, personeel is heel erg behulpzaam, genoeg informatie en snel bezorgd

Altijd geweldige service

Ik heb vaker bij easytoys besteld en ik heb nog nooit problemen gehad. Mijn pakketjes komen ook altijd optijd!

1 minnetje en verder alleen plussen

EasyToys was voor mij een nieuwe winkel. Na mijn eerste bestelling heb ik meteen een tweede geplaatst, zo positief ben ik. De website is heel overzichtelijk, veel foto's, filmpjes en omschrijvingen. Daarnaast goede kortingsacties, ook zonder dat je verplicht wordt een jaar een nieuwsbrief te ontvangen. Ik heb 2 speeltjes gekocht, kleding en nog wat accessoires. Ik heb alles inmiddels uitgeprobeerd, in één woord: geweldig! Enige nadeel is dat het ene speeltje niet zo fluisterzacht is als ik zou willen. De service, verzending (snel!) en verpakking zijn ook prima. Ik blijf klant!

Duidelijk en gemakkelijk

Duidelijk storefront, alles is goed te vinden met goede afbeeldingen en specificaties. Zo nu en dan wat fouten gevonden in beschrijvingen maar niks schokkends. Het wordt altijd snel verstuurd en in een blanco doos. Het 'vandaag besteld morgen in huis' is bij mij niet altijd gelukt maar dat kan goed door de koerier zijn gekomen.

Goede site waar ik me voldoende in kon lezen om de beste keuze te maken

Ik vind easytoys nog altijd ze beste website waar ik net een gerust hart een goede keuze kan maken. Ze hebben naast hun producten ook een goede service dat best vaak al begint bij een goede omschrijving en zelfs filmpjes waar een product goed op te zien is. Ook hebben ze altijd hun belofte waargemaakt en word alles discreet en op tijd geleverd. Nog nooit een klacht gehad, alleen maar hoogtepunten ;)

Altijd goed!

Duidelijke omschrijvinging! Snelle levering! En altijd netjes discreet verpakt!

1 woord is niet genoeg, maar voor nu GEWELDIG.

De producten die ik via easytoys bestel zijn, snel binnen, super fijn, altijd goed, goeie omschrijving, anoniem verpakt en gewoon fantastisch is gebruik. Producten zijn vaak de volgende dag nog in huis en ook nog eens aan het begin van de middag, dus je hebt heel de dag nog tijd voor wat speel plezier.

Snel, discreet en hoge kwaliteit

Wij bestellen regelmatig bij Easytoys en keer op keer leveren ze naar afspraak, discreet verpakt en dat met zeer redelijke prijzen en meerdere kortingen en acties. Echt de go-to winkel voor de spannende aankopen!

Goede prijs kwaliteit verhouding!

Goede kwaliteit en snelle levering

Samen met mijn vriend verschillende producten en een set besteld om uit te proberen, alles was netjes ingepakt en de batterijen waren inbegrepen. Alles werkte zoals het hoorde. Tot nu toe veel plezier eraan gehad en heel fijn dat het snel en anoniem verzonden word.

Mijn moeite en geld waard

Ik ben angstig. Ik was onzeker over de verpakking, over de verzending, zou het tijdig aankomen? Is het mijn geld waard? Hoe gemakkelijk is het om iets terug te sturen (in de originele verpakking natuurlijk?) etc. Dit waren mijn gedachten bij mijn eerste bestelling. Nu is het een aantal jaren later en veel toys, middelen, en kledingstukken later kan ik met zekerheid schrijven dat EasyToys is echt gewoon mijn geld en moeite waard. Nooit iets terug gestuurd en ik blijf me alleen verassen met verschillende producten die one-click-away zijn, altijd goed en discreet bezorgd zoals beloofd en heel goed geprijsd. Aanbevolen.

Perfecte service

Goede prijzen en een super snelle levering. Ik had gedacht dat het wel een aantal werkdagen zou duren , maar ik had zo mijn bestelling binnen! Discreet geleverd vinden we natuurlijk altijd fijn, want de buren hoeven niet te zien wat ik bestel.

Zeer netjes en snel

Netjes bezorgd, snelle levering. Geen problemen gehad

Spannende producten

Betaalbare spannende producten om je liefdesleven een boost te geven.

Snelle en discrete bezorging

Goede en snelle bezorging. Kwaliteit producten. Goede acties en prijzen.

Goede prijs/ kwaliteit verhouding en snelle verzending

Mooie site en goede producten

De site is mooi en duidelijk. De producten zijn goed te vinden en de recenties op producten zijn uitgebreid en eerlijk. Op de site staan tricks en tips om precies te vinden wat bij je past.

Ik heb altijd goeie ervaring en met easytoys nooit problemen en word altijd goed geholpen door de klantenservice

Altijd zeer tevreden

De producten zijn van top kwaliteit en het is altijd snel en goed geleverd ook de klantenservice vind ik er goed je krijgt snel antwoord kortom ik heb niks te klagen

Super snelle zending!

De zending was super snel! Daarnaast was het ook in een goed pakketje bezorgd. Fijne service. Fijn product.

Prettige, overzichtelijke webwinkel

Bestellen gaat gemakkelijk, product reviews zijn goed en duidelijk. Ook duidelijke foto's en videos over hoe het product is. Het is erg duidelijk en overzichtelijk en betaalbaar

Makkelijk, kwaliteit, betaalbaar, super!

Easy toys is de go to winkel voor leuke sekstoys en ander soort intieme artikelen. Ze leveren discreet, prijs-kwaliteit verhouding is top en het is super makkelijk om via hen te bestellen. Ook de levering is heel snel en prettig.

Phoenixweg 6

9641 KS Veendam