Allemaal prima, nette service en supersnel geleverd.

Veel producten met een top prijs-kwaliteit verhouding

Ik bestel eigenlijk alles op easytoys. Puur omdat ik deze site vertrouw en alles discreet word bezorgd. De prijs-kwaliteit verhouding is ook goed!

Van beginner tot expert, alles wat je nodig hebt

Ik shop al langere tijd bij easytoys. En eigenlijk hebben ze voor ieder wat. Ik raad ze ook eigenlijk iedereen aan! Maar vooral als je nieuw bent in de toys/kink/sm wereld. Ze hebben beginners sets en een goede quiz om te kijken wat bij je past. Echt een top bedrijf.

Zulke leuke speeltjes gekocht, om heerlijk samen met mijn man te genieten... En wat hebben we genoten.. zowel mijn man, als ik. We zijn 13jr samen, en met deze speelgoedjes, word de sex alleen maar beter

Prima spullen, snel geleverd

Easytoys levert spullen van goede kwaliteit en de bestelling gaat eenvoudig. Levering vaak al de volgende dag in anonieme doos

Zeer prettig webshop

Nieuw op dit gebied maar je word makkelijk wegwijs op de webshop en een hele goede en uitgebreide beschrijving en uitleg van de producten vind ik erg vijn

Heerlijk en doet zeker wat ie moet

Mijn eerste aankoop bij easytoys. Via de website kon ik een juiste goede keuze maken. Zowel de info van easytoys en de reviews die ik kon lezen. De aankoop was als beloofd. Het werd snel en discreet bezorgd. Prima priduct, prima service.

Geweldig!

EasyToys heeft een zeer goede pijs/kwaliteitverhouding. Ze hebben een ruim aanbod voor niet alleen vrijgezellen, maar ook voor koppels. Ze hebben voor zowel lesbische, homoseksuele als hetero koppels genoeg toys. Producten worden vaak al de volgende dag geleverd in een discrete verpakking. Kortom: geweldig

Wilde avond!

Mijn vriendin en ik zijn voor het eerst aan het experimenteren, een nieuwe fase van je seksleven begint bij easytoys. Super service, top producten!

Snelle levering en super service

Had iets geretourneerd was geen probleem. Gelijk geld terug en door

Altijd vlotte bestelling en levering. Nog nooit problemen gehad. Ook een heel discrete verpakking. Ik raad ze zeker aan bij mijn vrienden.

snel, overzichtelijk, betrouwbaar en safe

Easytoys is een erg prettige website om te shoppen. Alles is netjes op orde met verschillende wegen om op je eindbestemming aan te komen. De productpagina's zijn mooi uniform met goede afbeeldingen en heldere beschrijvingen aangevuld met reviews van gebruikers. het account-management systeem is ook keurig, alles klopt en werkt goed. betalen is gestroomlijnd en verloopt zoals het moet, minimaal klikken en maximaal resultaat. achter de site is de klantenservice ook top voor vragen, returns en klachten.

Discreet snel en goede service

Voor herhaling! Top service.

Discreet verzonden. Niemand die weet wat erin zit. Netjes opgevuld het pakket zodat er niks rammelt en dergelijke. Snel verzonden.

Mooie, duidelijke site. Goede producten, zeer ruim aanbod. Snelle, discrete levering

Alles gaat altijd goed met perfecte kwaliteit van spullen.

Ik ben altijd blij met mijn easytoys bestellingen. Mijn vriend en ik houden van experimenten en hebben al heel veel spullen en extra’s van easytoys besteld. Kwaliteit van alles is altijd heel goed, zelfs met de wat goedkopere spullen. Word altijd op tijd bezorgd en ze hebben vaak leuke sales en acties. Enorm groot aanbod en echt goede mooie spullen. Ik raad deze site ook aan aan vriendinnen en zelfs mijn schoonzusje. Dit is mijn go to site voor sex toys of andere sex spullen.

Gemakkelijk en plezierig

Super snelle levering en hoge kortingen.

Snelle levering,directe communicatie, meelevend. Ik had een product wat niet goed was en kreeg direct een nieuwe opgestuurd.

Uitstekend!

Mijn partner en ik hebben hierdoor altijd plezier in de slaapkamer het is nooit saai. Ik het raad zeker aan om wat nieuws te proberen dit houd alles spontaan en spannend ;)

Zeer slechte service

In november een product besteld wat ik sinds dien een enkele keer heb gebruikt over de maanden heen. Nu kwam ik er achter dat ik geen oplader geleverd heb gekregen. Ik besef mij dat ik hier laat mee ben en benaderde de klantenservice om te vragen of er nog iets geregeld kon worden óf dat ik de informatie over het type oplader mocht ontvangen óf ik de oplader los kon aanschaffen. Eerst ontving ik op een belerende toon reactie dat het niet handig was dat ik hier nu pas mee kwam. Vervolgens blijkt alles onmogelijk te zijn: ik ben te laat om iets opnieuw toegestuurd te krijgen terwijl wanneer de oplader deffect is, je de complete set opnieuw geleverd krijgt. Daarnaast beschikken ze niet over losse opladers of de informatie om wat voor een lader gaat. Wat een slechte service! Het product twv €60 kan dus de prullenbak in!

Snel, discreet en goede producten

Ik ben erg blij met Easytoys, ze hebben een ruim assortiment met leuke speeltjes. Een snoepwinkel thuis en voor ieder wat wils. Het word snel en discreet verzonden en van goede kwaliteit.

Zeer snelle service en kwaliteitsproducten

Zeer vlot, discreet

Makkelijke site Proces is zeer duidelijk Discrete afhandeling

gemakkelijk

Easytoys is een makkelijke winkel om te shoppen alles word duidelijk uitgelegd veel keuze qua artikelen prijs kwaliteit is ook goed

Gewoon geweldig

Veel aanbod, leuke aanbiedingen en geweldige snelle en vriendelijke klantenservice.

Phoenixweg 6

9641 KS Veendam