Dé one-stop shop voor al mijn producten

Al jaren bestel ik bij EasyToys. Ze hebben een goede voorraad, leveren snel en discreet en de producten zijn altijd in orde. Ook hebben ze leuke social content en valt er altijd wat te leren.

Snel geleverd, en onopvallend ingepakt.

Snelle levering, goede kwaliteit en vriendelijke klantenservice

Bestelling volgende dag geleverd, helemaal naar verwachting en de klantenservice wist binnen 5 minuten mijn vragen over de bezorging te beantwoorden!

Snelle service goede stevige verpakkingen ready voor gebruik

Goede ervaringen over easytoys had in weekend besteld maandag in huis. Snel in huis stevig en goed in gepakt. Ook voor mensen die anoniem willen bestellen valt helemaal niet op aan de doos te zien dat van easy toys komt. Easy toys wil ik graag bedanken

Goede prijs kwaliteit verhouding. Producten worden snel en anoniem verstuurd. Kwaliteit van alle producten zijn zeer goed en als er problemen mee zijn word je vriendelijk geholpen.

Ontzettend vriendelijk personeel en erg behulpzaam

Een paar keer rechtstreeks gekocht en altijd gekregen wat ik er van verwachtte. Dat komt door een goede omschrijving bij de producten Ik ga vrij regelmatig naar christine le duc als ik op de site van easytoys iets leuks heb gezien en haal het daar op. Ik bel wel altijd met de winkel of ze het hebben liggen en als dat niet zo is bestel ik het online Kortom vind ik easytoys een superbedrijf met uitstekend personeel

Veel keus en snelle levering

De keus is erg uitgebreid en de levering supersnel en discreet. Goede producten.

Snelle bezorging

Het pakket kwam sneller dat verwacht en was verpakt in een doos zonder afzender, gelukkig! Een hele snelle en goede service.

Fijne shop en goede servis

Mooie en goed navigeerbare site. over het algemeen een goed en breed assortiment het enige waar ik toch vaak op een andere site beland is de kinky en clubware kleding voor heren.

Helder en duidelijk beschreven, veel keuze!

Iedere keer weer een nieuwe ontdekking. Meer variatie en diepgang in ons sexleven. Erg fijn!

Ruime keuze goede kwaliteit snelle bezorging

Ik ben erg tevreden met de artikelen die ik bij easytoys heb gekocht. Dankzij de ruime keuze is er altijd wel iets bij waar ik blij van word. Fijn dat het ook snel geleverd is. Last minute iets nodig is dus geen probleem bij easytoys.

Snel en discreet.

De bestellingen die ik bij Easy toys heb gedaan werden de dag erna discreet geleverd. En we hebben er zeker ook plezier van. Zeker een aanrader

Goede en anonieme service

Netjes optijd en goede communicatie

EasyToys maakt mijn leven als solo AMAZING!

Alles wat ik qua materiaal/speeltjes en dergelijke heb aangekocht via EasyToys vindt ik heerlijk! Sommige speeltjes zijn beter gemaakt dan de andere maar het prijsverschil zit ergens natuurlijk ... Maar ik ben heel tevreden! Ook van de werking. Wanneer ik iets bestel komt dat meestal heel snel aan. Ook zit dit altijd heel mooi & veilig, discreet verpakt! Ook heel fijn dat wanneer je nog bij je ouders woont, het kunt laten bezorgen op een post punt. Zo kan je dat schaamteloos gaan halen en thuis weg stoppen. De service wanneer men een vraag heeft loopt ook altijd prima! Ik heb al verschillende vragen gesteld, waar ik tot nu toe altijd een heel fijn & prima antwoord op heb terug gekregen. Ik zou zeggen: Doe zo verder!

Mooie en duidelijke website, goed overzichtelijk. Aanbod producten heel uitgebreid en mooi geprijsd. Levering van de producten ook uiteraard top, Goed ingepakt en discrete verpakking.

Snelle levering en discreet.

Zeer aan te raden

Verpakking was helemaal discreet, goede klantenservice en communicatie over bestellingen. Goede kwaliteit verkoop waren. Zeer aan te raden!

Goede prijs en kwaliteit producten

De producten worden discreet verpakt en doen aan al onze verwachtingen waarvoor ze bedoeld zijn raad iedereen aan om hier je producten te kopen..

Geweldige site

Het word discreet verpakt. Je ziet niet dat het van easy toys komt. Alles is snel geleverd en alles is top!

Super levering

De levering was super discreet toen ik het moest ophalen bij een PostNL punt. Je kon nergens zien dat t van easytoys is. En wat een super service. Ga er zeker vaker bestellen

Kwalitatief goed, vlotte afhandeling en tijdige levering.

Iedere keer wordt alles mooi discreet geleverd en dit binnen de voorgestelde levertermijnen.

Easy toys is de plek waar je jezelf gemakkelijk een verwen momentje kan geven!!

Mijn ervaring met Easytoys is rond uit geweldig heb altijd goeie service gehad en de site is gebruiksvriendelijk en erg gemakkelijk op deze manier kan je jezelf heerlijk opgeilen voor je nieuwe genotsknotsjes #loveit #easiertoys

Enthousiast

Ik heb niet de slechte ervaring met jullie, alleen me eerste vibrator was te zacht na een tijdje maar ik ben wel blij dat ik het bij jullie heb gekocht :)

Niet twijfelen, maar bestellen

Het product werd discreet bezorgd. De verpakking van het product was degelijk wat ook wat zei over het product zelf. Erg blij mee.

professional, quality, maximum discretion, exceptional service

A very good experience from all points of view.. starting from the quality products / price and up to the exceptional assistance in terms of customer service... very professional and kind, through them I managed to modify and receive the complete information in a short time and necessary regarding the orders made...and even changing the parcel reception hours plus discretion and professionalism. Thank you in advance Congratulations!!!

• Ne-ai recomanda? Yes

Phoenixweg 6