Leuke aanbiedingen en snel geleverd

Betrouwbaar, vlot , goedkoopst en geen namaakproducten ! Parfumwinkel.Be is zeker meer dan OK.

Al jaren bestel ik bij Parfumwinkel.Be en ervaar steeds een eerlijke commercie, ik kan het maar aanraden aan iedereen.

mijn bestelling is nog niet geleverd en jullie vragen al een review???

?????????????????????????

Snelle levering en goede prijzen!

Slechts enkele dagen na bestelling stond mijn pakketje al aan de deur. Parfum van 100ml gekocht voor bijna de normale prijs van 50ml. Zeer tevreden met mijn aankoop dus.

Snelle verzending en altijd gratis staaltje

Altijd goedkoper dan elders. En je krijgt altijd een gratis staaltje. En niet vergeten snelle verzending. Gewoon een top website.

Alles perfect verlopen

Alles is goed verlopen, alles perfect op tijd ontvangen . En goed ingepakt

Service en prijs!

Service en prijs, echt, kijk en vergelijk.

Bij problemen is de klantendienst top!

Alles verliep zeer vlot!

Aanrader

Mijn bestelling is terug gekeerd naar jullie maar ik heb mijn geld nog niet terug op mijn rekening

Ik kan dus niets schrijven al jullie het terug ontvangen hebben

Al vaker besteld en altijd een vlotte levering ❤

gewoon goed

super

Heel tevreden

Vlugge levering

Prijs kwaliteit goed

Vlotte levering door vriendelijke chauffeur

Perfecte service

Snelle service,

Prijs kwaliteit is top!

Het was goed kwam snel alles ging geweldig alleen wil ik geen dior sauvage als tester ik krijg het altijd

Eenvoudig SUPER

Een heerlijke YSL Y parfum in een hele goeie prijs/kwaliteitsverhouding met een snelle verzending, perfect.

Snel en efficiënt

Mijn parfum vondt ik nergens nog dus zeer blij met deze webwinkel

Super fantastic

Ik heb men bestselling gedaan ze gaan direct aan de slag en is suppersnel thuis geleverd hier bestel ik van af nu altijd top echt 100 procent een aanrader aan iedereen

groot assortiment, fijne prijzen

Nog nooit spijt gehad van een aankoop bij parfumswinkel. Goeie kwaliteit tegen een goede prijs en veel keus.

Super !

Prijs dik in orde en supersnel geleverd ! Een aanrader.

Super !!!

Laatste nieuw geurtje besteld vanBurberry “ Godess “ lekker geurtje die bij mij lang blijft ! Mooie attentie bij mijn bestelling gevonden ! Een doosje gevuld met artikelen van het merk CLINQUE en 2 staaltjes! Super toch van jullie !

Heel tevreden snel bezorgd

Heel tevreden over .goeie parfum

Tevreden

Meer dan tevreden

Cahorslaan 24

5627BX Eindhoven

Over Parfumswinkel.be

Parfumswinkel is er voor iedereen die wil genieten. Met een breed assortiment aan beautyproducten zijn wij er voor vrouwen en mannen. In onze webshop vind je onder andere heerlijke parfums, dagelijks en luxe huidverzorging en make-up waarmee je iedere keer opnieuw straalt.