topppieee

ik heb de boeken snel en in goede staat binnen gekregen, ben zeer tevreden!!!

Superior!

What a great way to buy / sell hardly used top-condition Textbooks!

Effectief en goede communicatie

Lekker snel en adequaat

Bijzonder positieve ervaring.

Voor het eerst gebruik gemaakt van Bookmatch. Op vrijdag een bestelling geplaatst en op dinsdag had ik het boek al binnen. Had in de tussenliggende periode ook nog even mailcontact met de verkopende partij wat ik ook bijzonder positief vond. Wat mij betreft, zeker aan te raden.

Praktisch zonder poeha

Fijne snelle afhandeling zonder omwegen

Soepel

Het was erg gemakkelijk om het tweedehandse boek aan de schaffen, de instructies waren duidelijk.

Goed georganiseerd, afhandeling overzichtelijk

Fijn om hier je boeken vandaan te halen, voor diegene die boeken kwijt wil en voor diegene die op zoek is naar boeken. Het is goed georganiseerd, ook de financiële afhandeling is goed geregeld!

Correcte benadering. Snelle levering. Kwaliteit boeken prima

Correcte benadering. Snelle levering. Kwaliteit boeken prima

Fijn georganiseerd met 1 groot nadeel

Website is goed georganiseerd en makkelijk te bedienen. Het is echter waardeloos dat je als verkoper verantwoordelijk bent voor de verzendkosten ipv als koper.

Boeken kwamen snel aan

De boeken kwamen in goede staat aan en de communicatie was goed.

Vriendelijk, behulpzaam

Werkt goed!

Mijn boeken heb ik op deze wijze snel kunnen verkopen.

Prima shop

Goede informatie en snelle levering tegen een prima prijs

Goed geregeld

Betrouwbaar, goed geregeld, goede communicatie

Zoals altijd netjes geregeld!

Eerste kennismaking een 10!

Wat een fijn bedrijf. Kreeg goed advies over de werkwijze. Maak hier zeker in het vervolg vaker gebruik van

Prima geregeld

Boek gekocht, verkoper wordt pas betaald als koper aangeeft het item te hebben ontvangen. Werkt (als iedereen gewoon eerlijk blijft) hartstikke goed!

Besteld, was ad hoc, contact met verkoper of dat mogelijk was, geen enkel probleem, kreeg meteen bestelling binnen. Echt grote klasse

Slecht

Ik heb geprobeerd contact te krijgen met de verkoper. Ik heb het verkeerde boek ontvangen

Ik kwam makkelijk uit bij het boek welke ik wilde kopen en deze werd in uitstekende staat door de verkoper zelf bij mij geleverd

Goede kwaliteit, snelle levertijd en goede communicatie!

Zowel Bookmatch als verkoper handelden snel. Alles was zoals aangegeven. Ik ben heel tevreden.

Mooi boek en snelle levering

ik ben zeer tevreden, het boek ziet er erg mooi uit, ik had gevraagd of het snel verzonden kon worden en ik had het boek al de volgende dag, dus TOP!

Zielhorsterweg 85 A

3813ZX Amersfoort