Fijne manier om een boek te kopen of verkopen.

Je maakt het geld over voor het gekochte boek. De verkoper dient het boek binnen een aantal dagen te verzenden. Gebeurt dit niet dan krijg je het te betalen bedrag terug.

Super systeem voor de koper. Je voelt geen enkel risico.

4 verschillende matches leverden prachtige 2e hands boeken op. Win win voor alle partijen. Je voelt je als koper gedekt ook wanneer het resultaat tegenvalt. Dik tevreden.

Makkelijk,handig en correct

Super handig en makkelijk te gebruiken.

Ik heb een zeer goede ervaring met bookmatch. Het was de eerste keer, dat ik er gebruik van heb gemaakt. Zeer handig en makkelijk. Het wijst zich bijna vanzelf. Ook betaling en levering is soepel verlopen. Boeken zien er tip top uit.

Makkelijk, en correcte afhandeling

goed geregeld,

Prima site om boeken te verkopen

Word betrouwbaar verkocht. Jammer dat de servicekosten zo hoog zijn en nog hoger worden als je je boek voor meer geld verkoopt… je bent hierdoor minimaal 10 euro (meer als je bijv een boek voor 70 euro verkoopt) kwijt aan servicekosten en verzendkosten. De verkoop is makkelijk en snel.

Makkelijk en betrouwbaar

Boek gevonden, besteld en binnen 2 dagen ontvangen. Voor herhaling vatbaar!

Goede ervaring

Ik heb het boek binnen 2 dagen ontvangen. Heel blij!

Bookmatch werkt fantastisch!

Gebruiksvriendelijk app, duidelijke, snelle en vriendelijke communicatie en correcte afhandeling van koop/verkoop.

TOP

Fijn boek als nieuw

Heel handig!

Had een boek nodig voor me dochter en die heb ik gevonden en netjes ontvangen! Handig dat je met de verkoper kan communiceren via berichten ook!

mooi boek leuke prijs snel geleverd

Uitstekende communicatie

Door de snelle en goede communicatie had ik alle vertrouwen dat ik mijn boek in goede conditie zou ontvangen. Super bedankt

Gaf een vertrouwd gevoel, en je wordt goed op de hoogte gehouden.

prima geregeld!

Levering en betaling zijn prima verlopen.

Als verkoper en koper erg tevreden!

Gemakkelijk boeken te koop te zetten. Goede communicatie over aanbod boeken, snelle en duidelijke afronding bij een koop of verkoop.

Fijne, duidelijke website, snelle levering

Ik had mijn boeken binnen een week binnen, het eerste al met 2 dagen. Eén van de verkopers naam direct na mijn bestelling contact op om de levertermijn te bespreken. Ben echt heel tevreden!

Efficiënte app met veel gebruikersgemak

Efficiënte app met veel gebruikersgemak

Fijne matchmaker voor mijn boek!

Het boek dat ik zocht binnen enkele dagen in huis. Ik blij en de verkoper waarschijnlijk ook.

Bought VWO 1 book

I have found a second hand VWO 2 book in this website.i have ordered it, got the book from the seller directly the book was in great condition. The shipment and buying process has been very smooth. Thank you Bookmatch and Virginia

Gewoon helemaal in orde!

Bestelde boek goed verpakt en snel geleverd, heel fijn.

Makkelijk en snel geregeld

De verkoop van boeken gaat makkelijk en snel.

Ik vind het fijn om boeken via Bookmatch te verkopen, omdat het makkelijk en veilig is om boeken te versturen. Ook wordt je goed op de hoogte gebracht als er een boek verkocht is.

Goed voor milieu en portemonnee

Erg fijn dat ik hier wat van mijn studieboeken goedkoper kon krijgen. Goede service en kwaliteit. Het enige was dat het even leek alsof er iets fout was gegaan doordat ik maar een deel van mijn betaalde bedrag in de mail kreeg alszijnde betaald. Dit bleek te komen doordat de 2 boeken die bookmatch al in het magazijn had liggen wel werden meegerekend, maar de 2 boeken die van particulieren moesten komen niet werden meegerekend. Dit heeft verder geen problemen opgeleverd, alleen wat verwarring

Zielhorsterweg 85 A

3813ZX Amersfoort