Snel en goedkoop

Zeer tevreden, snelle levering!

Alles verliep heel goed

Prima boek in uitstekende staat tegen een prima prijs gekregen en daarbij snel geleverd

Supersnel, prima kwaliteit voor weinig geld.

Supersnel, prima kwaliteit voor weinig geld.

Super dat dit bestaat

Zeer gebruiksvriendelijk en top dat een studie boek een 2e kans krijgt

Correcte afwikkeling

Snel en betrouwbare dienstverlener.

Makkelijk, snel en open in communicatie

Voor de eerste keer kennis gemaakt met bookmatch en het zoeken, bestellen en afhandelen verliep soepel en overzichtelijk. Wat ook erg handig was is de snelle en korte lijntjes met de verkoper om eventuele afspraken te maken. Daarnaast wordt er geleverd wat er beloofd is. Zeer tevreden.

Kwaliteit zoals beschreven Snelle verzending

Super snel geleverd

Snel geregeld

Snel geregeld, goed systeem

Uitstekend.

Duidelijke communicatie, snel en goed geregeld.

Best Service

My experience with book match is really good. I would recommend this site for anyone who would like to buy books online.

Ik ben steeds op de hoogte gehouden met een mail en het boek wat ik heb gekregen tweedehands was in uitstekende staat

Prima ervaring!

Ik ga komend schooljaar voor het eerst naar de HBO. Echt een aanrader als je niet te duur voor goede studieboeken wil betalen. Op 3 studieboeken scheelde het mij 72 euro! Duidelijke communicatie en alles is goed geregeld! Groet, Ivan

Goed en snel geregeld.

Boek snel ontvangen, zag er nog als nieuw uit.

prima webshop

Tweedehands boek besteld, in goede staat ontvangen. Goede communicatie.

Makkelijke site, continue controle op verzending, aankomst, kwaliteit en uitbetaling verkoper plus hier ook weer mededeling van. Snelle correcte afhandeling. Goede communicatie bij het niet aanwezig zijn van een product door mededelingen wanneer deze wel weer te koop wordt aangeboden.

Eenvoudig, duidelijk, betrouwbaar en snel.

Super.

Een zo goed als nieuw boek voor een fractie van de nieuwprijs vlot geleverd

Door toeval kwam ik op de site van Bookmatch waar ik het gezochte boek vond voor bijna een derde van de nieuwprijs. Ik begrijp dat dit een site is van samenwerkende boekhandelaren. Wat ik goed vindt is dat sprake blijkt van een goede controle op een nette en vlotte levering van boeken en dat geeft vertrouwen. Ik ga hier vaker gebruik van maken.

Prima communicatie

Ik vond mijn boeken, die ik graag wilde hebben, meteen bij BookMatch. BookMatch hield contact met de verkoper en ik kon gewoon mee lezen. Communicatie is helder en duidelijk. Ook staat er op hun site wat je kunt doen als de verkoper de boeken niet stuurt. Zeer transparant allemaal. In 1 woord: geweldige site !

Snelle verzending en betaalbare boeken

Vlotte communicatie met verkopers, over de prijs kun je onderhandelen en boeken zijn in mijn ervaring erg netjes! Dus wil je niet de volle mep betalen, dan is dit een mooie optie

Zielhorsterweg 85 A

3813ZX Amersfoort