Veel kosten

Ik vind wel dat ik weinig over hou als ik mijn dure boeken verkoop, met name omdat ik ook nog eens de verzendkosten moet betalen. Persoonlijk vind ik dat die kosten voor de koper moeten zijn net als op bv marktplaats. Het voordeel is dat je het nummer in kan typen waarna het juiste boek verschijnt.

fijne manier van verkopen

Het is een goed systeem om verkoper en koper op een veilige manier te laten uitwisselen

goede communicatie tussen koper en verkoper

Net voor het eerst via bookmatch een 2ehands studieboek gekocht. Communicatie vanuit bookmatch verliep goed: ik werd netjes op de hoogte gehouden dat ze de verkoper hadden bericht dat ik een boek had gekocht en ook wanneer de verkoper het boek had opgestuurd. Fijn dan ik ook even met de verkoper zelf kon chatten.

Geweldig !!! kan het iedereen aanbevelen

Studie boek kon ik nergens meer vinden Behalve bij bookmatch Boek zag er goed uit. Goed verstuurd en snel Werd ook persoonlijk geholpen en mooie prijs Kortom geweldig !!!!

Good

Good

Snel en makkelijk

Makkelijk en snel

Snee evening rn ook vrij snel antwoord via chat jij vragen.

Snel, prima service en communicatie

Afgelopen maand 3 boeken via deze site gekocht.

Maand verder. Boek nog steeds niet ontvangen

Meer dan een maand geleden boek gekocht. Berichtje gekregen dat het boek later opgestuurd zou worden van de verzender (carmen). Tot op heden geen boek ontvangen. Maar het geld is wel naar de verzender overgemaakt. Ik wil mijn geld terug.

Goede en snelle communicatie

Je weet wat je moet doen. Goede uitleg

Prima site om te kopen en verkopen

Duidelijke gang van zaken. Soms wat lang wachten op reactie van derden. Bookmatch zelf reageert snel op vragen. Overzichtelijk en duidelijk.

Boek als afgesproken ontvangen.

Quickly deliver

Thanks you bookmatch team

bookmatch

wat een fijne site om aan 2e hands studieboeken te komen.

Excellent matching & delivery

The match was perfect and the coordination with seller was very quick

Zeer goede ervaring

Het boek dat ik zocht werd niet meteen aangeboden. Verzoek ingediend en niet veel later was er een match. Dit ging super snel. Goede service. Ik zal zeker nog eens gebruik maken van bookmatch.

Makkelijk en snel

Duidelijke omschrijving wat je moet doen wanneer je iets hebt verkocht.

Ik vond de hele opzet makkelijk. Alles werd stap voor stap gestuurd. Het belangrijkste vond ik dat het allemaal zo veilig is opgezet.

goed en duidelijk

nu mijn eerste 4 boeken gekocht en alles deed aan de verwachtingen, communicatie verliep goed en boeken snel ontvangen.

Zeer goed en duidelijk

Ik kon de titel zowel op naam als op het ISBN nummer. Ik had contact gehad met het klantenservice, en werd vakkundig en goed geholpen met mijn vraag.

Prima en snel geregeld!

Goed contact met verkopers en duidelijke afspraken. Aanrader!

Fijne ervaring! Super handig dat je een appje krijgt , waardoor je het boek de dag erna meteen kan verzenden! Leuk dat je contact kunt leggen met degene die je boek koopt :)

Fijn platform

voor het vinden van tweedehands boeken

Zielhorsterweg 85 A

3813ZX Amersfoort