Prima dienstverlening

Boeken kopen die je wellicht niet meer via de reguliere weg kunt kopen

Prima gedaan.

Het boek was in nette staat en de levering was snel, prima.

Correct en snel

Het is fijn dat ze in de gaten houden dat het allemaal goed verloopt!

Eenvoudig verkopen studieboeken

Bookmatch maakt het gewoon erg makkelijk om je studieboeken te verkopen. Je krijgt zelfs informatie over de mogelijke waarde van je boek en met een paar stappen staat je boek online. En bij verkoop is er goede communicatie met de kopers mogelijk. Topservice en binnen 2 weken twee boeken verkocht voor een nette prijs waar anderen weerblij mee zijn.

Prjma

Easy and good service

Was super easy to find the book and then place the order and have contact with the seller and book mathc

Snelle verzending en giga assortiment

Aanrader

Zeker aanrader

Geweldige site

Ik ben heel blij dat deze site er is. Je koopt zonder risico een tweedehands studieboek. Alleen als je het boek terug stuurt kost je dat verzendkosten. Maar op zich komt dit eigenlijk niet voor. Op zich staat de staat van het boek duidelijk aangegeven in de beschrijving. Over het algemeen vraag ik vaak nog even of er niet in gearceerd is. Snel contact met de verkoper is makkelijk gemaakt. Ik ben zeer tevreden over deze site.

Vertrouwelijk

Eerste keer besteld heel snel geregeld

Uitstekende service!

Veel boeken, redelijk goedkoop en van goede kwaliteit. Vlugge afhandeling.

Keurige afhandeling

Keurige afhandeling

Snel and mooi

Het boek wordt snel en in goede staat geleverd.

prima georganiseerd en afgewikkeld.

had al eerder willen reageren maar dat lukte me niet!

prima en betrouwbaar

Betaalbaar tweedehands studieboek kunnen kopen. Vooraf betaald, maar als verkoper niet reageert krijg je na 10 dagen je geld terug. In mijn geval reageerde de verkoper na twee dagen en ontving ik het boek na 4 dagen.

Zeer goede service.

Ik ben zeer tevreden over Bookmatch. Ze doen wat ze beloven. Boek retour omdat het niet was als voorgesteld: direct geld retour. Boeklevering duurt langer dan verwacht: meerdere herinneringen naar bezitter boek en vraag aan besteller boek of boek inderdaad nog niet geleverd is.

Korte lijnen, snelle en persoonlijke reactie.

Ik bestelde een boek wat onmiddellijk door de verkoper op de bus werd gedaan; kreeg dezelfde dag nog een track and trace van PostNL. Helaas bleef het boek steken bij PostNL. Daardoor duurde het uiteindelijk toch nog een week voor ik het in huis had.

Top, goede kwaliteit en super snel conform afspraak of zelfs sneller

Top, goede kwaliteit en super snel conform afsprAak.

Verrassend goed

Binnen enkele dagen had ik een boek verkocht wat ik helemaal niet had verwacht :-)

Hele fijne site voor tweedehands boeken.

Snelle levering, boek van prima kwaliteit, voor een goede prijs!

Overzichtelijke site, snelle reacties, duidelijke afspraken omtrent betalen!

Boek was goed te vinden op de site, werd snel gereageerd. Je betaald zelf vooraf,maar de verkoper krijgt pas uitbetaald als het boek ontvangen is. Super geregeld!

Goede duidelijke service!

Ik had nog niet eerder gebruik gemaakt van Bookmatch, maar het werkt heel makkelijk, je wordt goed op de hoogte gebracht van evt biedingen!

Perfecte afhandeling van mijn bestelling via Bookmatch!

Het was geweldig!

Heb een boek besteld en heb hem gekregen. Zoals een nieuwe boek. Het was geweldig! Dank voor het service!

Tot nu toe goede ervaringen met Bookmatch.

Zielhorsterweg 85 A

3813ZX Amersfoort