Uitstekend!

Zeer professionele benadering en afronding van zaken. Alle stappen worden met de koper gecommuniceerd en jij voel je als koper beschermd. Goed georganiseerd! Ik raad boekmatch aan!

Heel tevreden

Mijn bestelde boek was veel langer onderweg door vertraging bij PostNL, daar werd goed op gehandeld en over gecommuniceerd. Goed bereikbaar, positieve ervaring

Uitbetaling duurt lang, hoge bemiddelingskosten

Het is een handig platform om te kopen en te verkopen. Vind echter de bedragen die als bemiddelingskosten worden berekend erg hoog . Je bent erg afhankelijk van de verkopende of lopende partijen, daardoor kan het lang duren voordat je de boeken hebt , of dat je je geld ontvangt. Kopen is in mijn geval beter bevallen, dan het verkopen van de boeken.

prima service

prima service ...

Eenvoudig en effectief

Eenvoudig boeken plaatsen op basis van ISBN code. Ook de verkoop gaat vlot, de bemiddeling en instructies zijn duidelijk. Bookmatch is zeker aan te raden om te kopen en verkopen van studieboeken

prima manier om boeken te verkopen

Goede communicatie en procedures

Heel snel verzonden!

Heel snel verzonden, had het boek binnen enkele dagen al binnen. De link om te bevestigen deed het enkel niet

goede ervaring

vlekkeloos verlopen. alleen kon ik de manier van verzenden in invullen omdat dit via ons bedrijf gedaan was. dit was DHL alleen dan een andere variant dan de normale.

Ideaal

Super snel en handig!

We kwamen er laat achter dat we boeken misten. Via Bookmatch hadden we die super snel in huis!

Top: goeie prijs, goeie service

In dit geval was het boek (winkelwaarde ruim 4 tientjes), inclusief de fee van Bookmatch een tientje. Dat zijn fijne dealtjes.

Prima service, prima levering.

Goede service en informatie

Boek voldeed precies aan beschrijving. Was inderdaad in goede staat als tweede hands. Werd geïnformeerd wanneer t zou komen en heb terugkoppeling gegeven bij ontvangst.

Nog nooit zo gewerkt met deze site maar is prima verlopen.

Prima verlopen

Ik heb al mijn boeken goed binnengekregen, 1 iemand reageerde helemaal niet dus uiteindelijk heb ik die geannuleerd. 2 contacten waren even op vakantie maar daarna is het toch helemaal goed verstuurd. Het kost iets meer tijd dan nieuw kopen, maar het is het prijsverschil wel waard!

Snel ontvangen

Boek was zorgvuldige en netjes aangekomen.

Goed en netjes gestuurd

Zeer slecht!!

Heel ontevreden!! Ik had een studieboek verkocht met een activatiecode voor een e-learning. De koper heeft deze geactiveerd en daarna gewoon retour mogen sturen. Het gevolg is dat ik een boek heb met gebruikte e-learning die veel minder waard is. De koper zegt doodleuk dat er niks stond terwijl ik de bevestiging van expertcollege heb gehad dat deze geactiveerd is. Bookmatch doet helemaal niks, die verwijst je van het kastje naar de muur. Echt helemaal niks dus

Het is heel makkelijk om zowel boeken te kopen en te verkopen.

Alles is heel.goed gegaan.

Werkt prima.

Makkelijk in gebruik en alles wordt keurig geregeld

slechte ervaring

Ik heb een boek van Umberto Eco - De geschiedenis van de schoonheid besteld, ik moest aantal hoofdstukken voorbereiden voor het college, maar ik heb thuis een boek ontvangen met een kaft van Umberto Eco en als de kaft weg is, is het een boek van Stefano Zuffi - De kunst van het kijken, dus helemaal ander boek. Ik ben in september geopereerd en ik voel me nog steeds niet helemaal goed maar ik moet nu zorgen dat ik een juist postkantoor vind en ik zal dit zware boek terugsturen. Ik zal nooit meer een boek op deze website bestellen. Zeer bedankt hiervoor

Perfect geregeld

Spullen waren snel binnen, kortom alles gewoon goed geregeld.

Super website.

Super makkelijk te bestellen, serieuze verkopers, veilig betalen

Het is een prima systeem.

Nooit eerder met Bookmatch gewerkt, en als je door hebt hoe werkt, gaat het daarna prima. De zoekfunctie werkt goed.

Zielhorsterweg 85 A

3813ZX Amersfoort