Pluspunten
Goede communicatie en leuke acties
Pluspunten
Altijd vriendelijk, snel, zorgvuldig en goede kwaliteit spullen.
Pluspunten
Ze hebben een hartstikke leuke collectie en vooral een hele leuke dame die je zelfs telefonisch heel goed helpt.
VerbeterpuntenVooral doorgaan zo.
Pluspunten
Snelle en correcte service, duidelijke website
Pluspunten
Correct afgehandeld dus tevreden.
VerbeterpuntenVoor mij niet
Pluspunten
wel aangegeven dat bestelling langer duurt maar in de tussentijd niet nogmaals een berichtje en daardoor onzeker wanneer komt het nu, in dit geval hadden we een artikel besteld om mee te nemen voor de vakantie en net op het allerlaatste moment werd het gelukkig bezorgd
Verbeterpuntenals ik op 11 december bestelling doet en het wordt pas 19 december geleverd dan vind ik die termijn toch te lang van 8dagen.
Beste mw Reijm, wat vervelend te horen dat u onzekerheid hebt ervaren. We hebben u binnen 2 werkdagen vonform onze belofte bericht dat de verzending na 5 werkdagen zou zijn en dit is ook exact zo gebeurd, op de dag van verzending heeft u een mail met track&trace ontvangen. We wensen u fijne kerstdagen!
Pluspunten
Goede info, snelle levering, goede kwaliteit
Verbeterpunten?
Pluspunten
Breed assortiment tegen goede prijzen en snelle levering.
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Betrouwbaar en servicegericht
VerbeterpuntenDe bestelprocedure is gecompliceerd wanneer je meerdere producten op de lijst wilt verzamelen
Pluspunten
Ik kreeg een tip dat er nog een bh'tje was in de verkoophoek in de maat van mijn dochter met de ervaring van anderen: de pasvorm zou overeenkomen met de bh's die ze al had. Direct besteld en ze passen inderdaad uitstekend en zijn fleurig om te zien. Fijn!
VerbeterpuntenGeen, gewoon doorgaan zo.
Pluspunten
Snelle levering en product voldoet aan verwachting . Ook aangenaam verrast met de extra kleinigheidjes in de doos. Net dat beetje meer dat je het gevoel geeft als klant gewaardeerd te worden. Bedankt!
Pluspunten
Goedkoop en een snelle levering
VerbeterpuntenKan ze niet bedenken. Heb tot nog toe niets te klagen
Pluspunten
leuke aanbiedingen! Snelle levering, prima kwaliteit.