Pluspunten
Hypotheek tegen zeer goed prijs in orde gemaakt. Prima service en vriendelijk!
VerbeterpuntenGeen, ga zo door.
Hi Ricardo, Wat een leuk bericht om te lezen! Bedankt voor je mooie beoordeling en veel woonplezier in Muiden. Vriendelijke groet, Nadia
Pluspunten
Goede adviseurs, snelle beoordelingen van hypotheek.
VerbeterpuntenIn de online omgeving moeten we soms wel veel scrollen bij de laatste stappen.
Hi Danny, Dankjewel voor je mooie beoordeling! We proberen de hypotheek zo snel mogelijk voor jou te regelen, dus leuk dat je dit ook zo ervaren hebt. De online omgeving is per 1 oktober nieuw bij Hypotheek24. Er valt nog een hoop feedback te verzamelen, zodat we kunnen verbeteren. Bedankt dus voor dit punt, dat gaan we meenemen. Veel woonplezier! Vriendelijke groet, Nadia
Pluspunten
Snel, gemakkelijk en tegen een scherpe prijs.
VerbeterpuntenOnline dossier kan beter/handiger worden vormgegeven.
Hi Lisa, Dankjewel voor jouw beoordeling en leuk dat je het als gemakkelijk ervaren hebt. We zijn het helemaal met je eens dat onze online omgeving aan verbetering toe was. Daarom hebben we per 1 oktober 2018 voor iedere klant een 'mijn omgeving' aangemaakt op Hypotheek24.nl. Jij hebt net in de overgangsfase gezeten, dus heel logisch dat er nog wat aan scheelt. Je zou ons erg helpen als je daarom iets uitgebreider feedback geeft over wat er nog scheelt aan de online omgeving. Dit kan naar [email protected]. We zijn druk bezig feedback aan het verzamelen om de dienstverlening te verbeteren. Geen verplichting, maar we kunnen je feedback goed gebruiken. Veel woonplezier in je woning! Vriendelijke groet, Nadia
Pluspunten
Eerste woning gekocht en hypotheek via jullie geregeld. Alles is vlekkeloos verlopen.
VerbeterpuntenGeen verbeterpunten kunnen benoemen.
Hi Henk Jan, Wat een leuk bericht om te horen dat alles vlekkeloos is verlopen en dat je geen verbeterpunten kunt noemen. Ik wens je heel veel woonplezier in Ede. Vriendelijke groet, Nadia
Pluspunten
alles online regelen overzichtelijk portaal dagelijks voortgang
Verbeterpuntengeen
Hi Robbert, Fijn dat je zoveel goede dingen kunt noemen over Hypotheek24.nl. Leuk dat je voor ons hebt gekozen. Veel woonplezier! Vriendelijke groet, Nadia
Pluspunten
Webchat en communicatie via Whatsapp was snel en kundig. Konden snel dingen voor je uitzoeken en op 1x na altijd te bereiken. De informele manier van aanspreken beviel mij ook erg goed.
VerbeterpuntenDe website heeft her en der nog wat gebreken, maar is over het algemeen uitstekend. Bij het uploaden van documenten in stap 9 werden mijn bestanden ergens anders geplaatst, terwijl ik echt op de juiste plek uploadde. De stap betreft overlijdensrisicoverzekering heb ik nooit gezien tot een paar dagen voor uiteindelijke akkoord. Deze had ik zelf geregeld maar was verder geen probleem.
Hi Arwin, Wauw, wat een mooi cijfer krijgen we van je. Leuk om te horen dat de communicatie via de chat en WhatsApp goed verliep. We zijn inmiddels ook gestart met videobellen, hopelijk krijgen we daar ook mooie reacties op. Bedankt ook voor je tips. We gaan er zeker over nadenken om de stap van de orv eerder aan te bieden. Per 1 oktober heb je bij Hypotheek24 een persoonlijke omgeving. Hopelijk lost dat al een hoop op. Heel erg bedankt voor je leuke beoordeling en veel woonplezier! Vriendelijke groet, Nadia
Pluspunten
Snelle reactie, gelijk online chatten. overzichtelijk dossier, makkelijk toegankelijk (uploaden van documenten).
VerbeterpuntenNiet altijd teruggebeld door hypotheek coach. Steeds een andere adviseur, waardoor toch wel andere adviezen. Daardoor duurt traject langer dan nodig (en wij hadden een strakke deadline). Er werd gezegd dat hypotheek rond is twee weken na adviesgesprek, maar dat klopt niet. Neem daar echt minimaal een maand voor.
Hoi Ruud, Bedankt voor je leuke beoordeling! Erg leuk om te horen dat de hypotheekaanvraag soepel is verlopen door de overzichtelijkheid en toegankelijkheid. Je ontvangt bij Hypotheek24 altijd van één persoon het hypotheekadvies. Dit om te voorkomen dat je verschillende adviezen krijgt. In jouw geval is dit hypotheekadviseur Toni geweest. Voor alle andere contactmomenten wordt je doorverwezen naar jouw persoonlijke hypotheekcoach. Zij beantwoorden vragen en begeleiden je in het proces. Zij geven in geen enkel geval advies. Waarschijnlijk hebben meerdere hypotheekcoaches jouw dossier behandeld om de doorloop te versnellen, maar ik begrijp dat dit verwarrend is geweest. Vriendelijke groet, Nadia
Pluspunten
Gemak en behulpzaamheid staan voorop. En dan moet ik niet vergeten dat het personeel heel vriendelijk is en hun afspraken nakomen.
Pluspunten
Goede voorlichting. Op korte termijn afspraken te maken. Vlotte afhandeling. Prettige medewerkers.
VerbeterpuntenMakkelijker heen en weer kunnen gaan in de website om documenten te uploaden.
Hi Monique, Wat fijn dat je het hele proces van de aanvraag als prettig hebt ervaren. Omdat we een online bedrijf zijn proberen we zo snel mogelijk alles af te handelen. Daar heb jij natuurlijk een bijdrage aan geleverd! Bedankt ook voor het verbeterpunt. Wij zijn het helemaal met je eens, daarom zijn we ook druk bezig met een vernieuwde online omgeving. Heel veel woonplezier in je nieuwe huis in Rotterdam. Vriendelijke groet, Nadia
Pluspunten
Snelle reacties op je vragen
VerbeterpuntenOnline omgeving reageert soms wat raar. Springt heen en weer tussen de stappen.
Hi Rene, Heel erg bedankt voor jouw beoordeling. Wij streven er naar om zo snel mogelijk alle vragen te beantwoorden, daarom doen we dit via de chat, de telefoon én WhatsApp. Over de verbeterpunten van de online omgeving zijn we het meer dan eens. Daarom zijn we druk bezig met het vernieuwen van de online omgeving. Heel veel woonplezier in Leeuwarden! Vriendelijke groet, Nadia
Pluspunten
Perfect systeem, al voor ik een huis had gevonden en officieel klant was bij hypotheek24 kon ik al documenten uploaden en werden deze gecontroleerd, zodat toen ik mijn huis gevonden had, alles grotendeels al in orde was. Hypotheek24 is echt veeeeel goedkoper dan de concurrent en ik zou niet weten in welk opzicht ze voor die anderen onderdoen. BTW Judi heeft me fantatisch geholpen!
Hi Evert, Wat leuk om te horen dat je zo tevreden bent met Hypotheek24 en dat we je zo snel hebben kunnen helpen. Judi vond het erg leuk om te horen dat ze jullie fantastisch heeft geholpen! Veel woonplezier in Eindhoven Vriendelijke groeten, Nadia
Pluspunten
Snelle reactietijd, weten waar ze het over hebben
VerbeterpuntenSoms snapte ik niet helemaal wat waar verwacht werd
Hi Marieke, Goed om te horen dat we je zo snel en goed hebben kunnen helpen. Ik hoop dat de hypotheekcoaches je zo goed mogelijk hebben kunnen helpen als je even niet begreep wat er van je verwacht werd. Helemaal niet erg natuurlijk, het is best een klus zo'n hypotheek aanvragen. We proberen het zo makkelijk mogelijk voor je te maken. Veel woonplezier! Vriendelijke groet, Nadia
Pluspunten
Klantvriendelijk, vakkundig, goede digitale omgeving en snelle service.
VerbeterpuntenEr was onderling een verwarring over het deel van het renteaanbod dat ondertekend moest worden. Dit was wel snel opgelost.
Hoi Arnout, Dankjewel voor je mooie complimenten! Dat vinden wij erg leuk om te horen. Vervelend dat er verwarring is ontstaan, maar gelukkig hebben we het voor je opgelost! Veel woonplezier! Vriendelijke groet, Nadia
Pluspunten
Snelle contact, leuk dat je via WhatsApp contact kan hebben. Voordelig en het personeel is altijd vriendelijk!
VerbeterpuntenGeen, mooie service.
Hoi Kevin, Dankjewel voor je leuke review. We zijn blij dat we je goed hebben kunnen helpen. Heel veel woonplezier in Zoetermeer! Vriendelijke groet, Nadia
Pluspunten
Ik ben heel erg tevreden over Hypotheek24. Na mijn eerste hypotheek hier afgesloten te hebben - nu ook de tweede. Het is een leuk team, die ontzettend makkelijk te bereiken zijn en deskundig zijn. Mijn hypotheek is in 4 á 5 weken geregeld - wat sneller is t.o.v. de meeste hypotheekverstrekkers, maar ook nog eens voor de helft van het geld. Top!
VerbeterpuntenNiets, ga vooral zo door!
Beste Sven, Wat een leuke review van zo'n trouwe klant! Goed om te horen dat je ons zo makkelijk hebt kunnen bereiken en dat we je snel hebben kunnen helpen. Heel veel woonplezier in je nieuwe woning! Vriendelijke groet, Nadia
Pluspunten
Wij zijn ontzettend goed en snel geholpen door Hypotheek 24. Dankzij het professionele advies van Aniek hebben wij binnen een paar weken onze hypotheek kunnen regelen. Wij wisten gedurende het hele proces goed waar we aan toe waren en hebben ons geen zorgen hoeven maken over de voortgang ervan. Wij zouden Hypotheek 24 dan ook zeker aan iedereen aanraden!
Hi Sonja, Wat leuk om te lezen dat jullie zo blij zijn met Hypotheek24.nl. Wij zijn op onze beurt ook heel blij met Aniek en haar team! Heel veel woonplezier in Beusichem! Vriendelijke groet, Nadia
Pluspunten
Veel financiële kennis aanwezig bij diverse medewerkers. Er wordt meegedacht, ook out of the box!! Prijs / kwaliteit verhouding is helemaal oké!
Hi Marc, Heel erg bedankt voor het mooie compliment. Veel woonplezier in de nieuwe woning! Vriendelijke groet, Nadia
Pluspunten
Veel betere, snellere service dan bij reguliere hypotheekadviseur. Hele traject direct inzichtelijk. Het was onze derde hypotheek, en traject verliep sneller en duidelijker en het contact is - hoewel niet face To face- veel persoonlijker en frequenter dan bij ‘reguliere’ adviseurs. Voorheen was het afsluittraject een black Box waarbij te pas en te onpas weer een nieuw document moest worden aangeleverd. Bij H24 is dit vooraf allemaal inzichtelijk en zijn er geen verrassingen geweest. Op elk moment is zichtbaar waar in het traject je zit en wat er nog moet gebeuren. De doorlooptijd is daardoor heel snel (enkele dagen tot notaris). We hebben ook advies ingekocht, dit was zeer deskundig in vergelijking met eerdere en duurdere adviseurs. Ons traject was 3x goedkoper en 10 x beter dan eerdere trajecten.
VerbeterpuntenDe online omgeving is goed, maar soms is het niet duidelijk of een upload is gelukt. Site werkt iets minder goed op telefoon (vinkjes traject niet zichtbaar). In beginstadium hebben we twee dossiers voor twee hypotheekverstrekkers aangemaakt en moeten persoonsgegevens opnieuw ingevoerd worden. Kleine verbeterpunten kunnen dus zijn: 1) account waarin in beginstadium met dezelfde persoonsgegevens meerdere offertetrajecten gestart worden. 2) app die iets beter schaalt dan site op telefoon. dossier benaderen via e-mail is overigens zeer gebruiksvriendelijk en moet zeker blijven!
Hi Joris de Vreede, of moet ik zeggen Joris Tevreden ;). Wat fijn dat je zo'n uitgebreide leuke review hebt achtergelaten. We zijn heel blij dat we jullie zo snel en duidelijk hebben kunnen helpen. Qua verbeterpunten zijn we het helemaal met je eens. We zijn daarom al druk bezig met het ontwikkelen van een app. Vriendelijke groet, Nadia - Team Hypotheek24.nl
Pluspunten
Duidelijke communicatie, juiste informatie, snelle reactie
Hoi Jeannette, Bedankt dat je ons een perfecte score hebt gegeven. Wat een mooi compliment! Veel woonplezier in de nieuwe woning in Rijssen! Vriendelijke groet, Nadia
Pluspunten
website en uploaden werkt prima. snelle reactie als je vragen hebt.
Verbeterpuntenniet te populair communiceren; hou het zakelijker
Hoi Martin, Bedankt voor deze mooie beoordeling en voor je opmerking. We nemen dat heel serieus. Vriendelijke groet, Nadia
Pluspunten
Zeer overzichtelijk en goedgeregeld
VerbeterpuntenNagenoeg geen
Beste Yente, Dankjewel voor het mooie cijfer! Goed om te horen dat je geen verbeterpunten voor ons hebt en dat alles goed geregeld is voor jullie. Veel woonplezier in Alkmaar. Vriendelijke groet, Nadia
Pluspunten
Als zelfstandig ondernemer kost het altijd wat extra moeite om een hypotheek te regelen. Het voelt dan veilig om dit face tot face met een adviseur te doen. Toch heb ik gekozen voor hypotheek24. Niet alleen omdat dit ongeveer een derde kost tov de reguliere bedrijven maar zeker ook omdat je alles vanachter je computer kunt doen en geen tijdverslindende gesprekken hoeft te voeren. Mij is het allemaal erg meegevallen. Cijfers, wonig, belasting en inkomensgegevens moet je overal inleveren en bij hypotheek24 krijg je precies aangegeven in een online-omgeving wat ze nog moeten hebben aan papieren. Heb je vragen, telefonisch uitstekend bereikbaar en je wordt ook teruggebeld als je daar om vraagt. Kortom prima geregeld en leuk wat bespaard wat we goed kunnen gebruiken bij de inrichting van ons nieuwe huis.
Beste Peter, Wat een mooie beoordeling. Dit is precies de reden waarom we een paar jaar geleden zijn begonnen met Hypotheek24.nl. Je kunt alles lekker vanaf de bank regelen. Voor vragen zijn we supersnel bereikbaar. Fijn dat je dit zo ervaren hebt. Heel veel woonplezier in de nieuwe woning in Goes. Vriendelijke groet, Nadia
Pluspunten
Laagdrempelig Betaalbaar Kundig personeel
VerbeterpuntenDe online omgeving (wat toch de aorta van een internetbedrijf is) liep niet altijd even soepel. Dit zal met doorontwikkeling in de toekomst vast beter worden.
Beste Joey, Bedankt voor jouw beoordeling. Fijn dat onze hypotheekcoaches je goed hebben kunnen helpen. Wat betreft je verbeterpunt zijn we het helemaal met je eens. Daarom zijn we constant bezig om de online omgeving te verbeteren. Veel woonplezier in jullie eigen huis in Dordrecht. Vriendelijke groet, Nadia
Pluspunten
Ik ben heel erg tevreden over Hypotheek24. De communicatie ging heel soepel en vooral snel. Ik denk dat dat ook echt nodig is in deze tijd. De werknemers zijn jong en kunnen alles goed en op een vlotte manier uitleggen in niet al te moeilijke vaktermen. Zelfs ik als leek snapte doormiddel van jullie juiste uitleg hoe ik aan alle stukken moest komen. De lay out van jullie website is modern en werkt ontzettend soepel (stappenplan en uploaden van documenten).
Beste Esma, Wat leuk om te horen dat we het jou zo makkelijk hebben gemaakt. En wat fijn dat je ons een perfecte score geeft! Heel veel woonplezier in je eigen woning in Rotterdam. Groetjes, Nadia
Pluspunten
Snel en klantvriendelijk personeel.
VerbeterpuntenHet is erg lastig alle documenten in PDF te bewerken. Ook moet je regelmatig veel documenten uploaden, wat het onoverzichtelijk maakt.
Beste Maarten, Wauw, bedankt voor jouw cijfer! Daar zijn we ontzettend blij mee. Bedankt ook voor jouw verbeterpunt, daar gaan we direct mee aan de slag. Sterker nog, we zijn al druk bezig met het ontwikkelen van een 'mijn omgeving'. Dit zou de overzichtelijkheid in de toekomst ten goede komen. Vriendelijke groet, Nadia
Herengracht 166
1016BP Amsterdam
Voor iedereen die snel duidelijkheid wil van een ervaren hypotheekadviseur Bij Hypotheek24 kun je altijd binnen 24u zowel een oriëntatiegesprek als een adviesgesprek inplannen met een van onze ervaren hypotheekadviseurs. Wij geven jou persoonlijk advies en inzicht waar en wanneer jij wilt via video of telefoon! Daarnaast krijg je toegang tot ons meest vooruitstrevende dashboard. Waardoor jij middels de meest uitgebreide rekentools en innovatieve oplossingen altijd het beste inzicht hebt. “De snelste, gemakkelijkste en meest zorgeloze hypotheekervaring”, aldus onze reviews.