Pluspunten

Het is snel gegaan. Binnen één werkdag een reactie. Communicatie was helder. Bereikbaarheid per telefoon was ook goed.

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Zoals je kunt zien, kan ik niet meer tevreden zijn zijn de scores die ik nu geef. Dit heeft te maken met het totale traject, vanaf dag één fantastisch geholpen. Stuk voor stuk is iedereen attent, vriendelijk en assertief. Of het nu via telefoon of chat is. Daarnaast zal je merken dat er echt mensen zitten achter de website, je 'coach' weet precies wat er speelt. In ons geval was dit John, specialist voor ZZP-ers. Hij heeft er altijd voor gezorgd dat dingen niet vertraagden en ons vooraf goed geinformeerd, om te zorgen dat de vaart erin bleef. Daarnaast is hij zelf actief geweest in contact met de geldverstrekker. Hypotheek24 is geen organisatie die dmv een website passief achterover gaat zitten afwachten, maar echt aan de slag gaat voor je. Voorbeeld: wij wilden alles bij de geldverstrekker hebben voor het weekend, maar waren in afwachting van de polis voor de levensverzekering. Toen deze om kwart voor vijf binnen kwam op vrijdag, als laatste stuk, is op eigen iniatief direct alles naar de geldverstrekker gegaan, zonder dat ik deze hoefde te uploaden. Mijn coach/contactpersoon was die dag vrij weet ik, dus ook de onderlinge communicatie en het overnemen van de zaken is perfect geregeld. Tot slot het finaal akkoord wat doorgegeven werd door een telefoontje van John, omdat hij wist dat we op vakantie waren en waarschijnlijk niet elk moment op internet zouden kijken. Toch even zorgen dat je snel het goede nieuws te horen krijgt. Chapeau mensen!

Geen enkele.

• Afspraken nakomen

Pluspunten

geweldige service, snel reactie terug, en altijd bereik je vragen te beantwoorden. 1 woord geweldig.

geen, gewoon super

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Veel contact goed contact gehad. Alles zat tegen bij de aanvraag maar ik heb niet het idee dat dit aan hypotheek24 lag. Zeer alert en makkelijk bereikbaar, zelfs via whatsapp tegenwoordig. John wist altijd wie hij aan de lijn had, dit had ik niet verwacht bij een internet bedrijf.

Geen eigenlijk, ga zo door!

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Waanzinnig snelle service

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Het eerste gesprek was heel 'wervend' en goed.

Elk gesprek na het eerste gesprek was verschrikkelijk. De gatekeeper die je niet doorverbindt met je coach, het gevoel dat gegeven wordt. De onzekerheid die er continu blijft hangen als er een document is afgewezen. Het was echt heel onplezierig allemaal. Voor mij NOOIT meer

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Geholpen door Sharon Sloof. Dit als zeer positief ervaren!

Totale kostenoverzicht bleek niet geheel aan de werkelijkheid te kloppen. Misschien valt hier nog een verbetering in te maken

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Lage kostprijs.

Van 'advies' kun je niet echt spreken. Hypotheek24 dient meer als administratieve tussenpersoon. Zo heeft niemand me er op gewezen dat je bij een nieuwbouwwoning goed moet letten op de geldigheidsduur van een offerte. Hierdoor loop ik nu mogelijk mijn aanbod mis. Op mijn vraag wat er dan gebeurt werd doodleuk gereageerd dat er dan een hele nieuwe offerte moet worden aangevraagd. Met alle kosten en rompslomp van dien. Wat een slechte service.

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Dynamische, flexibele mensen die je zeer goed begeleiden en het spannende aspect van een hypotheekaanvraag voor je vergemakkelijken en helder maken. Echt een fijne ervaring en dus prima zelf te doen met de juiste begeleiding

Als dingen blijven liggen of niet doorkomen bij de bank of notrais zelf, dan leverde dat soms onnodig vertraging op. De terugkoppeling van de bank en notaris zou misschien iets meer deel van het systeem kunnen zijn

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Transparante communicatie snel duidelijk relatief goedkoop

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Gewoon perfect, beter dan adviseur om de hoek. Ik zou nooit meer anders een hypotheek regelen. Bedankt Sharon voor de directe aanpak en perfecte bereikbaarheid

Meer keuze in verstrekkers zien te krijgen, gaat absoluut lukken in de toekomst.

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Hypotheek24 ingeschakeld voor een execution only hypotheek. Oversteeg mijn verwachtingen door de snelle en heldere communicatie. Daarnaast zette ook de persoonlijke hypotheek coach vaart achter de aanvraag. Fijne partij om in te schakelen en tevens is het actuele online dossier overzichtelijk en gebruiksvriendelijk.

Ga zo door.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Werken prettig en snel. Bovendien erg duidelijk!

Leek alsof er een 'bug' aanwezig is rond de kennis en ervaring toets welke moest worden genomen. Het doorklikken werkte niet. Gelukkig bleven alle bestanden verder staan.

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Zeer goede service. Alles gaat gemakkelijk en snel met een goede uitleg.

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Vriendelijke en laagdrempelige manier van communiceren. Helder en transparant

Website is niet optimaal, in die zin dat je steeds opnieuw de stappen moet doorlopen om een stap (terug) te zetten.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Price

Do not generate false expectations, honour your commitments and do your work.

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Snel en duidelijk

Niet een direct telefoonnummer van je contactpersoon

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Snelle en goede service. Dat vind je niet vaak meer. En als je ergens tegenaan loopt is er ook geen enkel probleem en wordt dit samen met je hypotheekcoach getackeld. Ik ben zelf geholpen door Remco Schrijver die ik hierbij een dikke pluim wil geven!

Geen.

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Goed bereikbaar Snelle service Kennisniveau van de medewerkers

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Bereikbaar op de cruciale momenten. Prettige site. Duidelijke communicatie en niet te formeel.

Herengracht 166

1016BP Amsterdam

020 26 11 666

Over Hypotheek24.nl

Voor iedereen die snel duidelijkheid wil van een ervaren hypotheekadviseur Bij Hypotheek24 kun je altijd binnen 24u zowel een oriëntatiegesprek als een adviesgesprek inplannen met een van onze ervaren hypotheekadviseurs. Wij geven jou persoonlijk advies en inzicht waar en wanneer jij wilt via video of telefoon! Daarnaast krijg je toegang tot ons meest vooruitstrevende dashboard. Waardoor jij middels de meest uitgebreide rekentools en innovatieve oplossingen altijd het beste inzicht hebt. “De snelste, gemakkelijkste en meest zorgeloze hypotheekervaring”, aldus onze reviews.