• Afspraken nakomen

Pluspunten

Snelle beoordeling van de documenten, er wordt snel gehandeld!

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Vriendelijk en behulpzaam personeel

enig min puntje vind ik de wachttijd voordat m'n werkelijk geholpen word aan de telefoon (is soms 5 minuten)

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Wij zijn heel erg tevreden over dit bedrijf. Dit is ons eerste huis en wij wisten nergens wat van maar hypotheek24 heeft ons heel erg fijn geholpen en geen telefoontje was teveel. Sharon heeft ons geholpen en we werden vaak dezelfde dag nog terug gemaild of terug gebeld.

Geen!

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Snel antwoord op al je vragen en er wordt goed meegedacht.

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Simpel makkelijk en snel , Zeer leuk ervaren om het zelf te doen Remco was een goede coach met alle vragen kan je bij hem terecht goed geholpen zou het zo weer doen via hypotheek24!!!

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Wij hadden 1 vast contactpersoon - Sharon Slooff - en zij heeft ons echt top geholpen.

- geen -

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Supersnel in het controleren en doorsturen van documenten. Zeer tevreden met het hele proces geweest.

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Goede, snelle service. Snelle beoordeling en reacties. Het scheelt enorm veel tijd dat deze mogelijkheid er nu is online. En niet steeds afspraken te hoeven maken met een adviseur. Ik heb het proces positief ervaren en wil jullie bedanken voor de goede en snelle service.

• Afspraken nakomen

Jammer van de extra kosten bij het wijzigen van aanbieder. Het

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Vriendelijk servicedesk, onze coach Kim heeft ons fantastisch geholpen. Dikke 10. Ze was erg vriendelijk, verstrekte duidelijke informatie op een proactieve manier en was goed benaderbaar. Haar advies gevolgd met betrekking tot de inhoud van de documenten voor de hypotheekverstrekker en dit heeft goed uitgepakt.

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Het is nogal een stap om zelf online je hypotheek af te sluiten, maar Hypotheek24.nl toont aan dat dit zonder zorgen kan. Een top service en bereikbaarheid, snel handelen en dus betrouwbaar. Hypotheek24.nl weet hoe belangrijk en spannend zo'n stap is in het leven en zitten er daarom ook bovenop. Top!

Geen verbeterpunten ontdekt.

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Vlotte afwikkeling, goede doorstroomsnelheid. Perfecte terugkoppeling over status. Vriendelijk en dienstverlenend personeel. Goede intermediair tussen hypotheekbedrijf en klant.

Zou handig zijn de keuze voor het hypotheekbedrijf later te maken om zo bij rentewisselingen nog te kunnen profiteren

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Afspraken nakomen - Betrouwbaarheid - Snelheid/Levertijd.

Eigen gebruikersomgeving (Gebruikersnaam en Wachtwoord). Weer kunnen inzien van geuploaden documenten en het verwijderen van foutieve documenten.

• Afspraken nakomen

Pluspunten

prima mogelijkheid veel zelf te regelen. Met andere adviseurs en bemiddelaars moet je immers ook veel aanleveren. Gewoonweg uitstekend zelf te doen.

Voorkom gelijk een dubbele aanvraag, wat mij overkwam. Dan krijg je automatisch gestuurde berichten. Verwarrend als je met een aanvraag al stappen hebt gezet.

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Erg snel, flexibel en transparant

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Erg goedkoop vergeleken met normale adviseurs. Waarom hebben zij überhaupt nog bestaansrecht. Snelle tussentijdse feedback op aangeleverde documenten. Vriendelijk personeel. Jullie zijn een noodzaak maar maken dit saaie traject minder taai.

- munt hypotheken hoeft geen Mjop voor een vve met minder dan 3 units hetgeen mij wel werd verteld. Gelukkig zelf nog gecheckt voordat ik een andere hypo aanbieder zou gaan zoeken. - velden om feedback terug te geven op een afgekeurd document.

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Voordelig, je krijgt goede begeleiding

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Prima gegaan, prima communicatie met App en Chat bij vragen wordt je snel geholpen

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Zeer snel, makkelijk eigen account om documenten te uploaden, als er iets niet goed is qua documenten wordt je meestal gebeld, je kan met je vragen en onduidelijkheden ook bij hen terecht. Vriendelijke en snelle service.

Iets meer uitleg gedurende het proces over bepaalde aspecten van de hypotheek.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Documenten worden binnen 24 uur beoordeeld (prima!!). Prijs is prima.

"Simpel" is het niet! Leest u maar mee. Er worden bij de eerste stap documenten gevraagd. Dit kost tijd om te achterhalen. Die worden aangeleverd. Eerste aanzet is gedaan. Vervolgens kies je een aanbieder. Er worden dan nog meer documenten gevraagd! Dit kost nog meer tijd. Documenten worden binnen 24 uur beoordeeld (prima!!). Echter, er worden nog meer en andere documenten gevraagd! Die blijken dan onvoldoende inzicht te geven en dientengevolge willen ze nog meer documenten hebben, wat in eerste instantie of tweede of derde instantie niet werd gevraagd. Zeer vervelend. Zeer tijdrovend. Je moet continu zelf bellen naar ze om de status te horen. Bij het bellen krijg je steeds een andere person die je wilt gaan helpen. Zelfs als je aandringt voor je coach willen ze je toch helpen (weghouden bij je coach). De coach moet je continu aansturen en pushen; diverse keren heeft hij zijn afspraken niet nagekomen. Het is ook geen 'coach'. Het is iemand die je stukken beoordeelt, extra opvraagd en documenten doorstuurt. Er wordt helemaal niet onderhandeld of bemiddelt met de hypotheekverstrekker. Mijn coach is een dossierschuiver gebleken (die zoals eerder aangegeven is, ook zijn afspraken niet nakwam). Uiteindelijk verlenging moeten aanvragen bij de makelaar om de ontbindende voorwaarden op te schorten, omdat door alle benodigde (extra) tijd de hypotheekofferte nog steeds niet was goedgekeurd. Kortom, ons bracht het: irritatie, tijdrovend, onzekerheid, stress, boosheid.

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Snel, duidelijk, eerlijk, helpen graag, zijn goed bereikbaar en doen wat ze beloven. Ik kan iedereen Hypotheek24 aanraden! Het is super gebruiksvriendelijk en stap voor stap heel erg duidelijk!

Herengracht 166

1016BP Amsterdam

020 26 11 666

Over Hypotheek24.nl

Voor iedereen die snel duidelijkheid wil van een ervaren hypotheekadviseur Bij Hypotheek24 kun je altijd binnen 24u zowel een oriëntatiegesprek als een adviesgesprek inplannen met een van onze ervaren hypotheekadviseurs. Wij geven jou persoonlijk advies en inzicht waar en wanneer jij wilt via video of telefoon! Daarnaast krijg je toegang tot ons meest vooruitstrevende dashboard. Waardoor jij middels de meest uitgebreide rekentools en innovatieve oplossingen altijd het beste inzicht hebt. “De snelste, gemakkelijkste en meest zorgeloze hypotheekervaring”, aldus onze reviews.