Pluspunten

Modern, goede klanten service en duidelijk website process om hypotheek aan te vragen

Duidelijk link maken naar niet standaard documenten.

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Zeer betrokken, snel contact via chat.

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Goedkoop! Online-omgeving is goed ingericht en stukken worden snel behandeld.

Over het algemeen wordt je snel en goed geholpen, maar soms verstrekken ze verkeerde informatie (is dus altijd goed om zelf goed in te lezen in de voorwaarden van je hypotheek).

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Erg snelle reacties, ruime openingstijden, veel contactmogelijkheden, bijvoorbeeld Whatsapp

Online portaal hapert soms

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Contact was goed en plezierig. Website is overzichtelijk en gebruiksvriendelijk. Hypotheek24 handelt erg snel zodra je documenten aanlevert. Als je enigszins weet wat je wilt is het zeer goed te doen om op deze manier zelf je hypotheek te regelen. Hierdoor wordt behoorlijk bespaard op de kosten van het afsluiten van de hypotheek.

Geen.

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Sharon Sloof was m'n hypotheekcoach, zij heeft mij erg goed geholpen. Ik heb altijd snelle en duidelijke antwoorden op mijn vragen gekregen. Ook een pluspunt vind ik dat jullie 'Savonds bereikbaar zijn.

geen.

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Goede en duidelijke hulp over de telefoon. Absolute aanrader!

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Goeie service en een hele snelle reactie.Zou dit anderen ook aanbevelen.Goed te bereiken ook.De whatsapp is echt ideaal voor werkende mensen Fijn dat het allemaal zo snel gegaan is. Bedankt voor alles!!

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Heldere, duidelijke communicatie. Website is overzichtelijk en gebruiksvriendelijk. Contact was goed en verliep vlekkeloos. Wanneer je een nieuwe hypotheek neemt is dit een top alternatief voor de vaak dure hypotheekadviseurs!!

geen

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Nemen de telefoon op na 5 en voor 10 min.

Bij aandachtspunt van nog te uploaden documenten als extra even bellen. Zo ook bij afkeur documenten. Dat is net iets persoonlijker dan 1 mailtje die verzuipt tussen de andere 50 per dag.

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Wij hebben in twee weken onze hypotheek binnen, alle stappen zijn heel goed uitgelegd, gemakkelijk te doorlopen en we zijn erg vriendelijk geholpen door de medewerkers van Hypotheek24.

Wij moesten al vrij vooraan in het proces wachten totdat de taxatie was verricht. Dat duurt nou eenmaal een aantal dagen, maar wellicht kan het rente aanbod al wel in gang gezet worden voordat de taxatie definitief is.

• Afspraken nakomen

Pluspunten

snel en goedkoop geregeld. positief ingesteld personeel wat de extra stap wel voor je wil nemen, zeker in mijn bijzondere geval. niets anders dan lof voor deze organisatie, ik beveel het anderen zeker aan.

wanneer ik naar hypotheek24 belde stond ik enkele keren in de wachtrij als betalende klant, hierdoor helaas geen 10 voor communicatie.

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Binnen (ongeveer) 4 weken de hypotheek rond kunnen krijgen. Hypotheek24 handelt erg snel als je zelf de documenten vlot aanlevert. Eigenlijk zonder enige noemenswaardige problemen de hypotheek geregeld. Het is me echt reuze meegevallen. Contact met hypotheekcoach heb ik als erg prettig ervaren en ze helpen je goed op weg. Zou het iedereen aanraden :)

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle en overzichtelijke hypotheek aanvraag, makkelijk overzicht te houden in de geüploade documenten.

Jammer dat er op een gegeven moment 2 dossiers waren van mij op hypotheek24, daardoor iets vertraging opgelopen. Verder prima bedrijf !

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Vriendelijk en deskundig personeel. Tijdens het invullen nemen ze eventueel als het nodig blijkt even contact met je op ter ondersteuning. Ik werd benaderd toen bleek dat de rente ging stijgen, zodat ik nog op mee kon voor het afgesproken rentepercentage. Wat de service betreft: Na voltooing van de hypotheek werd ik nog even gebeld of er nog vragen waren en kreeg daarna de felicitaties. Ze hebben ook de goedkoopste notarislink en woningtaxatie. Kortom, ik ben fijn geholpen en zeer tevreden met mijn oversluiting van de hypotheek.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede communicatie met hypotheekadviseur, goed bereikbaar ook telefonisch, actief in informatievoorziening. Duidelijke procedure via internet bijv. aanleveren documenten, goed inzicht in verloop proces. Snelheid in beoordelen documenten door Hypotheek24 zelf. Stuk goedkoper dan 'echte' adviseurs.

Ik raad Hypotheek24 alleen aan voor heel eenvoudige situaties zonder bijkomende moeilijkheden. Wij hadden bijvoorbeeld als complicatie energiebesparende maatregelen meegefinancierd, en daar hadden ze geen ervaring mee dus dat liep heel slecht (geen informatie vooraf over wat hiervoor nodig is en hoe moeilijk het kan zijn; veel stress op de deadline, verschillende keren uit moeten stellen). Bank was erg langzaam en vervelend, Hypotheek24 kon nauwelijks iets doen om dit op te lossen. Doorlooptijden bij bank waren veel langer dan aangegeven.

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Het is zeer goed te doen om op deze manier zelf je hypotheek te regelen.

Om iemand te machtigen is dat handiger in punt 5. Om te bewijzen dat je eigenmiddelen hebt, moet je op 2 verschillende punten je afschriften enzo uploaden, dit werkt enigszins verwarrend.

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Snel schakelen en duidelijke terugkoppeling

Bereikbaarheid per telefoon is soms wat lastig

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Eenvoudig zelf een hypotheek af te sluiten. Je persoonlijke dossier is snel te bekijken. Opmerkingen / vragen worden snel gecommuniceerd. Regelmatig updates over de status en wat er nog van je wordt verwacht.

Overal een 9 voor gegeven, omdat er altijd wel wat te verbeteren valt. Zou zelf niet weten wat. Heb er zelf geen problemen mee, maar de telefonische communicatie kan snel wat informeel worden. Misschien dat niet iedereen dat kan waarderen (ik wel, gaf mij een gevoel van vertrouwen en eenvoud).

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Snelle verwerking van documenten, goed in afspraken nakomen, altijd netjes op de hoogte gehouden door personeel en telefonisch goed bereikbaar.

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Snel. Erg goed bereikbaar (whatsapp, chat, mail, telefoon).

Omschrijvingen op de website kunnen wat beter

• Afspraken nakomen

Pluspunten

In zeer korte tijd de hypotheek rond. Uploaden van de bestanden en klaar is " Kees" . Dan nog maar niet te spreken over de kosten die je hier bespaart.

Soms is je coach niet bereikbaar en neemt iemand anders je zaken waar. Wat wel eens een nadeel kan zijn dat je net je verhaal hebt gedaan, het nogmaals een x moet doen. Maar goed dat is dan ook het enige ;-)

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Onze hypotheek werd binnen een zeer kort tijdsbestek geregeld door mensen die weten waarover ze het hebben. Hoog tempo en afspraken worden nagekomen. Grote klasse !!!

Herengracht 166

1016BP Amsterdam

020 26 11 666

Over Hypotheek24.nl

Voor iedereen die snel duidelijkheid wil van een ervaren hypotheekadviseur Bij Hypotheek24 kun je altijd binnen 24u zowel een oriëntatiegesprek als een adviesgesprek inplannen met een van onze ervaren hypotheekadviseurs. Wij geven jou persoonlijk advies en inzicht waar en wanneer jij wilt via video of telefoon! Daarnaast krijg je toegang tot ons meest vooruitstrevende dashboard. Waardoor jij middels de meest uitgebreide rekentools en innovatieve oplossingen altijd het beste inzicht hebt. “De snelste, gemakkelijkste en meest zorgeloze hypotheekervaring”, aldus onze reviews.