Pluspunten

Ze, met name Remco Schrijver, hebben mij enorm goed geholpen en ondersteund waar nodig. Helaas is er wel iets mis gegaan met de ORV aanvraag, waardoor ik er uiteindelijk zelf alsnog achteraan moest. Dit hebben ze wel goed gemaakt door de kosten voor de ORV aanvraag in mindering te brengen. Snelle reacties, snelle checks en informatie wanneer ik daar om vroeg.

Niet te vaak bellen om klant te worden en het rentepercentage vast te zetten. Telkens met het verweer dat de rentes waarschijnlijk gaan stijgen. 3 weken later bleken ze nog steeds op hetzelfde niveau te staan.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

De prijs is prettig tegenover andere dure hypotheekadviseurs . Het mailsysteem waarin je op de hoogte wordt gebracht dat er documenten zijn goedgekeurd of verbeterd moeten worden is prettig. De chat is een handig middel om snel contact te zoeken. Dus ik beveel wel het bedrijf aan maar wees bereid om veel contact te zoeken.

Ik vond dat het contact erg moeizaam verliep. Mijn eerste voorkeur was vaak de chat voor kleine vragen. Maar het was erg moeilijk om mijn coach te bereiken. Die ik op mijn verzoek en naar enkele dagen pas terug belde. De kwaliteit van de chat was erg wisselend. Soms werden mijn vragen niet beantwoord maar werd er gezegd dat " alles wel goed komt". Ik zou het zelf wel prettig vinden om kleine opmerkingen te kunnen plaatsen bij documenten of de mogelijkheid om daar vragen te stellen direct aan mijn coach. Maar ik weet niet of elke klant hier adequaat mee kan omgaan.

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Doel gehaald, namelijk een hypotheek bij een bank van mijn keuze. Super IT omgeving en chat mogelijkheid, zowel op de website als whatsapp. Vriendelijke hypotheekcoach en klantenservice.

Tijdslijnen opgeven voor de stappen in het proces, en als ze wijzigen dat even actief laten weten. Er zitten wat kleine onduidelijkheden in de website

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Doen wat ze beloven. Communiceren goed.

Iets pro-actiever achter de hypotheekverstrekkers aangaan ipv alleen als door-geef-luik te fungeren. Maar na de eerste keer vragen werd dit ook goed gedaan.

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Helder over hun diensten Transparant in communicatie en wat er kan en moet gebeuren Komen afspraken na en zijn duidelijk over wat ze wel en niet doen

Bij telefonisch contact duidelijker aangeven dat je als klant te maken kan hebben met medewerkers of stagiaires die net zijn begonnen en het vak nog moeten leren. Iets makkelijker direct contact met de hypotheek coach kunnen krijgen ipv allerlei redenen op moeten geven waarom je hem/haar zou willen spreken.

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Van tevoren was transparant wat ze boden en voor welke prijs. De website is heel overzichtelijk en goed ingericht. Het was voor mij heel makkelijk te zien wat ik moest doen in welk stadium. Ik heb gesproken met aardige, behulpzame en klantvriendelijke medewerkers.

In het begin moest ik telkens het hele menu door voor ik bij het punt kwam waar ik het laatst gebleven was.

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Leuk contact, Laagdrempelig, goedkoop en uitstekende service. Absolute aanrader.

Bij het uploaden van de aanvullende documenten is het soms lastig om te zien welke documenten (onderdeel) je precies moet uploaden. De hypotheek offerte dient dan opgesplitst te worden en getekend onder verschillende koppen worden terug upgeload. Maarja beter dubbel dan niet ;)

• Afspraken nakomen

Pluspunten

ik kan niet anders zeggen dat we erg goed geholpen zijn. Communicatie verliep altijd erg vlot en goed. Deskundige mensen en een prima en duidelijke website. Sharon, onze hypotheekcoach, heeft snel en pro-actief gehandeld toen de rente van onze beoogde hypotheekverstrekker omhoog ging waardoor we toch de lagere rente nog kregen aangeboden. Echt een prima dienstverlening!

probeer inzage te geven in de kosten van een ORV als jullie voor mensen regelen. Dan bedoel ik niet de kosten die jullie in rekening brengen maar de premie die de verzekeraar rekent. Verder zou ik mensen eerder de mogelijkheid geven aanvullende documenten te up-loaden. Nu gaat er voor mijn gevoel wat tijd verloren omdat mensen een tijdje afwachten terwijl ze eigenlijk die tijd ook al kunnen besteden aan het opvragen/zoeken van de gevraagde aanvullende documenten

4 stars: good service, well treated

Positive

Everything for example speed of work , fast communication (specially by chat ) , very friendly

• Price
  • Staff/employees
  • Quality
  • Communication
  • Speed/Delivery period
  • Reliability
  • Follow up agreements

Pluspunten

Het hele stappenplan dat hypotheek24 is duidelijk en overzichtelijk. Bij elke update volgt er een mailtje. Wanneer je ergens tegen aan loopt dan wordt je goed en vriendelijk geholpen. Ik heb het ervaren als een fijne manier van zelf mijn hypotheek afsluiten.

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Snelheid van goedkeuring is goed.

Wachttijden aan de telefoon. Soms ben je 10 min in de wacht. En het zou beter zijn als je contact heb met maar 1 persoon, je hypotheekcoach. Je krijgt steeds een ander persoon aan de lijn als je belt.

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Vriendelijk Goede hulp. Makkelijk even chatten Snel uploaden van gegevens

Nog niks

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Snel, vriendelijke behandeling en het uploaden van documenten gaat zeer gemakkelijk.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

je kan redelijk snel schakelen via de chat communicatie is lekker laagdrempelig wat ik als goed ervaar

Je moet lang wachten voordat je iemand aan de telefoon hebt zou handig zijn om een plaatsvervangende adviseur te hebben wanneer die op vakantie is.

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Binnen 2,5 week de hypotheek rond en snelle terugkoppeling op aangeleverde documenten.

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Professional, user-friendly and really fast in response. All documents approved and forwarded in a matter of hours and all questions answered quickly through phone, email and chat. Excellent service.

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Begeleiding/ ondersteuning en staan altijd klaar voor vragen en zelfs als je gefrustreerd raakt zijn ze geduldig,vriendelijk en professioneel...Waardeer dat heel erg!!

• Afspraken nakomen

Pluspunten

goedkoop gemakkelijk te bereiken snelle reacties vriendelijk

op sommige punten iets verduidelijken van de website

2 sterren: slechter dan verwacht

Verbeterpunt. Het systeem werkt met "vinkjes" en is niet 100% waterdicht. Is er een opmerking over een eerder item, er moet bijvoorbeeld extra documentatie aangeleverd worden, haal het vinkje weg en mail met ontvangstbevestiging. Nadere uitleg en tips, geen probleem mail of bel. Zie dit dan als een verbeterpunt in de bedrijfsvoering

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Zo makkelijk om je hypotheek zelf te regelen i.p.v. een dure tussenpersoon. Alles digitaal, snel en betrouwbaar.

Ga zo door!!!

• Afspraken nakomen

Pluspunten

de snelheid va reageren, maar ook het slim meedenken wat betreft de goede financiering van het onroerend goed. Ook het niet meegaan in klaagzangen, maar geduldig blijven en de goede richting aangeven. Al met al een goed proces met het gewenste resultaat. Bedankt

Na fase 5 kwamen de echte documenten. Het zou slim zijn om deze meer parallel te laten lopen. Nu was het een document, kostte een tal werkdagen. Volgende document kostte weer een aantal werkdagen. Dan komt de fatale datum snel in zicht, en dat geeft een hoop stress. Als bijvoorbeeld BKR verplicht is, dan kan dat al eerder in het proces gevraagd worden. Een beetje meer lean in plaats van reageren op de aanvullende eisen van de bank, die mogelijk al eerder hadden kunnen worden voorzien.

Herengracht 166

1016BP Amsterdam

020 26 11 666

Over Hypotheek24.nl

Voor iedereen die snel duidelijkheid wil van een ervaren hypotheekadviseur Bij Hypotheek24 kun je altijd binnen 24u zowel een oriëntatiegesprek als een adviesgesprek inplannen met een van onze ervaren hypotheekadviseurs. Wij geven jou persoonlijk advies en inzicht waar en wanneer jij wilt via video of telefoon! Daarnaast krijg je toegang tot ons meest vooruitstrevende dashboard. Waardoor jij middels de meest uitgebreide rekentools en innovatieve oplossingen altijd het beste inzicht hebt. “De snelste, gemakkelijkste en meest zorgeloze hypotheekervaring”, aldus onze reviews.